Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(georgiana @ 2010 02 16, 18:10)
na va gaivinu temele 4u.gif vakar padegiau siltnamyje sieros dezute, ech kaip sunkiai dege, net kai i kibira deganciu angliu is peciaus pridejau, nepadejo nes ne visa siera isdege g.gif

Aš taip pat gakvoju apie sierą, bet pas mane dar pilnas šiltnamis sniego, tai gal geriau degt kai ištirps g.gif . Pasidalinkit patirtim.
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2010 02 18, 12:52)
Aš taip pat gakvoju apie sierą, bet pas mane dar pilnas šiltnamis sniego, tai gal geriau degt kai ištirps g.gif . Pasidalinkit patirtim.

Ir pas mane stikliniame siltnamy pilna dar sniego, kai pirmas sniegas rimtas prisnigo, MB tada prinešė, o tas ir netirpsta doh.gif
Pernai kovo 8 sėjau ridikus, o dabar reikės sniegą kast lauk doh.gif unsure.gif
Atsakyti
:4u,as irgi su siera esu meginusi,tik nieko nesigavo unsure.gif padumijo minute ir uzgeso.tai daugiau ir nemeginau unsure.gif
Atsakyti
O aš dar laukiu pavasario,tada deginsiu.Rudenį nebespėjau.Gal nebus pavasarį per vėlu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2010 02 18, 13:52)

siaip as nespejau is rudens, bet reikia deginti kai zeme atsilusi juk siera skirta dezinfekuoti dirva tai kaip tai padarys jei sniego pilna.
QUOTE(Gitusia @ 2010 02 18, 14:23)
Ir pas mane stikliniame siltnamy pilna dar sniego, kai pirmas sniegas rimtas prisnigo, MB tada prinešė, o tas ir netirpsta doh.gif
Pernai kovo 8 sėjau ridikus, o dabar reikės sniegą kast lauk doh.gif  unsure.gif

na as labai noriu siltnamio stiklinio, bet va viena forumiete (taip pat esanti ir cia mirksiukas.gif ) sake, kad geriau siluma sulaiko plevelinis nei stiklinis....kokia tavo nuomone g.gif

QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 19, 15:18)
:4u,as irgi su siera esu meginusi,tik nieko nesigavo unsure.gif padumijo minute ir uzgeso.tai daugiau ir nemeginau unsure.gif

tai gal ten ne ilgai ir turi dumyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2010 02 19, 20:40)
na as labai noriu siltnamio stiklinio, bet va viena forumiete (taip pat esanti ir cia  mirksiukas.gif ) sake, kad geriau siluma sulaiko plevelinis nei stiklinis....kokia tavo nuomone  g.gif

Pas mane irgi plėveliniame šilčiau būna.Gal kad vietos mažiau nei stikliniame? g.gif
Atsakyti
mano siltnamis yra kombinuotas, sonai is stiklo, o stogas is polikarbamido plastmases. Pradzioj masteme visa is tos plastmases daryti, bet po to pasiskaitinejus kazkur uztikome kad gali neatlaikyti sniego gniuzciu, o po to pakeisti gana brangiai iseina, o su stiklu paprasciau, o nuo stogo sniegas puikiai nuciuozia, nes ta plastmase slidi.
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2010 02 19, 20:40)

na as labai noriu siltnamio stiklinio, bet va viena forumiete (taip pat esanti ir cia  mirksiukas.gif ) sake, kad geriau siluma sulaiko plevelinis nei stiklinis....kokia tavo nuomone  g.gif

aš ir už plėvelinį dėl šilumos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš kažkodėl visada galvojau, kad stiklinis šiltesnis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2010 02 26, 20:25)
Aš kažkodėl visada galvojau, kad stiklinis šiltesnis doh.gif

Tikrai ne.
Atsakyti
kas del siltumo tai plevelinis siltesnis, nebent siltnamis butu pastatytas is stikliniu blokeliu, kur anksciau tarybiniuose mokyklu tualetuose budavo, va sitas tai super siltas.
Atsakyti
QUOTE(redsunrise @ 2010 02 27, 10:04)
kas del siltumo tai plevelinis siltesnis, nebent siltnamis butu pastatytas is stikliniu blokeliu, kur anksciau tarybiniuose mokyklu tualetuose budavo, va sitas tai super siltas.

dabar tie stikliniai blokeliai perdaug brangus, kad siltnami is ju statyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 vasario 2010 - 10:25