Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

gal kas denget ta armuota plevele arba burbuline siltnami?kokie butu atsiliepimai? g.gif
gali but,kad vistiek teks keist plevele,musu klijavimas nekazka laiko schmoll.gif verysad.gif reik rast,kas butu tvirciau
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 20, 11:11)
turit grunto/dirvos termometrą?  smile.gif

Na neturiu, bet net sniegas normaliai nenutirpo ir žemė kaip ragas doh.gif
O plėvelė juoda tai gerai būtų, bet ją pirkt reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2011 03 21, 20:27)
Na neturiu, bet net sniegas normaliai nenutirpo ir žemė kaip ragas doh.gif
O plėvelė juoda tai gerai būtų, bet ją pirkt reikia biggrin.gif

Jei turi didelių šiukšlių maišų,gali juos patiesti smile.gif
Atsakyti
Aš dar su savo klausimais ax.gif Ar yra koks įstatymas, kiek metrų nuo kaimynų tvoros turi stovėt šiltnamis? Šiaip daugelio dalykų yra ribojami atstumai ir be kaimynų patvirtinimo negalima statyt. Ar nebus taip,kad kaimynui supykus, lieps nugriaut ar perkelt toliau?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 03 21, 23:32)
Aš dar su savo klausimais ax.gif  Ar yra koks įstatymas, kiek metrų nuo kaimynų tvoros turi stovėt šiltnamis? Šiaip daugelio dalykų yra ribojami atstumai ir be kaimynų patvirtinimo negalima statyt. Ar nebus taip,kad kaimynui supykus, lieps nugriaut ar perkelt toliau?

Tiksliai nežinau, lyg 3m nuo kaimynų tvoros g.gif
Atsakyti
Kodel cia ramuma, gal jau ridikelius grauziat lotuliukas.gif
Na va, mano siltnamio vietoj, jau zeme juoda, gerai kad sniega nukase, tai syla, bet kitur dar pusnys prie tvovu, kalnai sniego, dabar galvoju, kaip greiciau reiks ta zeme pradziovint g.gif ar pirkt koki maisa ir maisyt gabala g.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 03 20, 19:28)
Pernai turėjau rusišką surenkamą metalinio karkaso. Pusapvalis, aptraukiamas plėvele. Neatlaikė žiemos sniego... Šiemet nuspręsta statyti iš PVC lankų. Metaliniai vamzdžiai lankams užmauti Lytagroje kainavo 24m - 205Lt su supjovimu po 1m. Na ir lankai 200Lt už 10. Dar mediena, plėvelė.... Susidarys. rolleyes.gif

Mūsų toks šiltnamiukas 10 metų atlaikė, o šiemet nebeišlaikė sniego smile.gif . Na, ką darysi visi sensta ir pasensta biggrin.gif papuvo mediena ir viskas.

Na, bet bus proga šiemet griebt jautį už ragų ir statyti naują, nes vis kol senas stovėjo -rankos nekilo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 21, 21:41)
Tiksliai nežinau, lyg 3m nuo kaimynų tvoros g.gif

Dėkui 4u.gif Reiks raštišką sutikimą tada kaimyno pasiprašyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 03 23, 17:46)
Dėkui 4u.gif  Reiks raštišką sutikimą tada kaimyno pasiprašyt cool.gif

šiaip tai yra statybų įstatymas, pagal kurio raglamentą įvertinami atstumai, aukščiai, kryptys pagal pasaulio šalis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 23, 17:49)
šiaip tai yra statybų įstatymas, pagal kurio raglamentą įvertinami atstumai, aukščiai, kryptys pagal pasaulio šalis wink.gif

Jeigu kaimynas duoda raštišką sutikimą,aš galiu statyt prie tvoros ir šuns voljerą, ir malkinę, ir šiltnamį 4u.gif Aš tik galvojau, kad gal šiltnamiui nėra tokių griežtų reikalavimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 03 23, 18:15)
Jeigu kaimynas duoda raštišką sutikimą,aš galiu statyt prie tvoros ir šuns voljerą, ir malkinę, ir šiltnamį 4u.gif Aš tik galvojau, kad gal šiltnamiui nėra tokių griežtų reikalavimų g.gif

yra toks dalykas, kaip perku-parduodu. Jei tasai kaimynas parduos, tai naujas kaimynas turi pilną teisę reikalauti nukeldinimo wink.gif Kiek pačiai buvo įvairių niuansų, tai ramiau miegasi, kai pagal įstatymus ir be jokių raštiškų kaimynų sutikimų.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 23, 18:21)
yra toks dalykas, kaip perku-parduodu. Jei tasai kaimynas parduos, tai naujas kaimynas turi pilną teisę reikalauti nukeldinimo wink.gif Kiek pačiai buvo įvairių niuansų, tai ramiau miegasi, kai pagal įstatymus ir be jokių raštiškų kaimynų sutikimų.

Sutinku.Apie šį variantą net nepagalvojau. Bet bėda ta,kad tie sklypukai mūsų visų nėra dideli ir vieta paruošta ir suplanuota. Suplanuota kur kas turėtų būti. Nelabai išeitį turim.
Atsakyti