Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(elzbietaa @ 2011 03 16, 23:19)
sveikos mergaites. mano seiminele iesko silnamio metaliniu karkasu. gali buti be stiklu.  gal matete kur koki stovinti apleista... butu malonu jei ka nors pasiulytumete i mano az. dekoju is anksto

Sveika, buvom nusipirkę 2 metalinių šiltnamių konstrukcijas. Tačiau sudėliojus vieną pasirodė, kad labai jau nemažas ir tikrai mums užteks vieno. Antrą kaip ir galėtume perleisti. Kaip buvo pirktas toks ir yra. Jei dar domina parašykit į až.
Atsakyti
Labusiukas... labai džiaugiuosi kad mes šiltnami perdengėme užvakar smile.gif tai sniegas jau darbų nebevilkins...
Kaži kada čia galiu tikėtis žemės atšilusios ridikams salotoms krapams pasisėti...
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2011 03 20, 08:30)
Labusiukas... labai džiaugiuosi kad mes šiltnami perdengėme užvakar smile.gif tai sniegas jau darbų nebevilkins...
Kaži kada čia galiu tikėtis žemės atšilusios ridikams salotoms krapams pasisėti...

Pertempėm plėvelę prieš savaitę, bet dar net ne visas sniegas nutirpo, o apie atšilusią žemę nėra net kalbos unsure.gif O aš taip tikėjaus, kad šį savaitgalį galėsiu jau pasėt rolleyes.gif
Atsakyti
Užduosiu klausimą,tik prašom nesijuokt blush2.gif biggrin.gif Jeigu aš neplanuoju sėt ridikėlių ir pan. šiais metais šiltnamin,tik pomidorus,tai nebūtina jo dar statyt? Užteks jį statyt prieš pomidorų pasodinimą,ar čia būtina jį labai ankstyvą pavasarį daryt-uždengt dėl kokių tais priežasčių?
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2011 03 20, 09:50)
Pertempėm plėvelę prieš savaitę, bet dar net ne visas sniegas nutirpo, o apie atšilusią žemę nėra net kalbos unsure.gif O aš taip tikėjaus, kad šį savaitgalį galėsiu jau pasėt rolleyes.gif

turit grunto/dirvos termometrą? smile.gif

QUOTE(Alekto @ 2011 03 20, 10:00)
Užduosiu klausimą,tik prašom nesijuokt blush2.gif  biggrin.gif Jeigu aš neplanuoju sėt ridikėlių ir pan. šiais metais šiltnamin,tik pomidorus,tai nebūtina jo dar statyt? Užteks jį statyt prieš pomidorų pasodinimą,ar čia būtina jį labai ankstyvą pavasarį daryt-uždengt dėl kokių tais priežasčių?

taip wink.gif
Atsakyti
Išnešiau salotas sudygusias i siltnami pris kelias dienas,patikrinau,dar gyvos,aklimatizuojasi biggrin.gif Del ridikeliu nebijau,skiauteres zaliuoja.o seimininke tingi agroplevele pasirupinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2011 03 20, 11:50)

galite atsilima paspartinti reikiama siltnamio plota pridengdama juoda plevele. mirksiukas.gif

QUOTE(Alekto @ 2011 03 20, 12:00)
Užduosiu klausimą,tik prašom nesijuokt blush2.gif  biggrin.gif Jeigu aš neplanuoju sėt ridikėlių ir pan. šiais metais šiltnamin,tik pomidorus,tai nebūtina jo dar statyt? Užteks jį statyt prieš pomidorų pasodinimą,ar čia būtina jį labai ankstyvą pavasarį daryt-uždengt dėl kokių tais priežasčių?

mes praitais metais geguzes menesi pastatem siltnami ir iskart pasodinom pomidorus. thumbup.gif
Atsakyti
prieš savaitę šiltnamy pasisėti ridikėliai, špinatai jau sudygę. Laukiam laiškinių svogūnų ir krapų.
Atsakyti

Mūsų šiltnamis išardytas, bandysim patys kažką konstruot. Bet jau kainos doh.gif
Atsakyti
Pernai turėjau rusišką surenkamą metalinio karkaso. Pusapvalis, aptraukiamas plėvele. Neatlaikė žiemos sniego... Šiemet nuspręsta statyti iš PVC lankų. Metaliniai vamzdžiai lankams užmauti Lytagroje kainavo 24m - 205Lt su supjovimu po 1m. Na ir lankai 200Lt už 10. Dar mediena, plėvelė.... Susidarys. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 03 20, 20:28)
Pernai turėjau rusišką surenkamą metalinio karkaso. Pusapvalis, aptraukiamas plėvele. Neatlaikė žiemos sniego... Šiemet nuspręsta statyti iš PVC lankų. Metaliniai vamzdžiai lankams užmauti Lytagroje kainavo 24m - 205Lt su supjovimu po 1m. Na ir lankai 200Lt už 10. Dar mediena, plėvelė.... Susidarys. rolleyes.gif

Kainuos, bet turėsite tvirtą šiltnamį ne vieneriems metams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 20, 21:02)
Kainuos, bet turėsite tvirtą šiltnamį ne vieneriems metams  ax.gif

Tikiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti