Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 11, 12:08)
arba pavargo žmogus kartoti tą patį per tą patį  tongue.gif

Galbūt, bet kažin ar ką greitesnio galima sugalvot pavasarį, kaip tik paprasčiausiai tą velėną nukast... Žmogus statosi šiltnamį ir žemę jam pasiruoš reikia dabar ir tuoj pat... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 11, 21:08)
Galbūt, bet kažin ar ką greitesnio galima sugalvot pavasarį, kaip tik paprasčiausiai tą velėną nukast... Žmogus statosi šiltnamį ir žemę jam pasiruoš reikia dabar ir tuoj pat... smile.gif

drinks_cheers.gif Tuo labiau ne tik daigus sodinti, bet ir gėles sėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 11, 19:08)

pasiduodu brunette.gif Yra įdomesnių užsiėmimų. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 03 11, 19:30)
drinks_cheers.gif Tuo labiau ne tik daigus sodinti, bet ir gėles sėti  smile.gif

lentynos tam šiltnamiuose būna.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 11, 22:28)

lentynos tam šiltnamiuose būna.

Kad labai gerai visus gėlių daigelius užauginu tarp pomidorų ir agurkų rolleyes.gif
Atsakyti
Praeitoj temoj Greisi ir Gaudvilė kalbėjo apie tai,kad naujai pastatytame šiltnamyje galima duobes iškasti tik daigams,po to visą likusį plotą apdėti šienu. O gal galit šiek tiek smulkiau nupasakoti..pakaks pastoviai papildyti mulčo sluoksnį ar ant velėnos dar kažką papildomai kloti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 11 kovo 2011 - 21:00
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 11, 10:08)
vardan eksperimento ištrenkiau vieną pomidoro daigą į stiklintą balkoną. Po praėjusios nakties - gyvas.

Pernai ir as panasu eksperimenta padariau, pikiuojant pomidorus, ju buvo visiskai perdaug, pasodinau pora lauke, keleta paru laikesi gerai, bet po pirmo minusiuko nuleibo unsure.gif
Atsakyti
Turiu klausimą apie šiltnamio ilgį.
Ar tai svarbu geram augalų augimui?
Ar geriau vienas ilgas ar du vidutiniai šiltnamiai?
Atsakyti
QUOTE(samotas @ 2011 03 11, 23:01)
Turiu klausimą apie šiltnamio ilgį.
Ar tai svarbu geram augalų augimui?
Ar geriau vienas ilgas ar du vidutiniai šiltnamiai?

ne kazin kokia as spece blush2.gif , bet jei du siltnamiai tai jau savaime yra geris lotuliukas.gif O jei rimtai, tai gal dviejuose gali skirtingas darzoves auginti - pvz pomidorus ir agurkus ar dar kokias paprikas g.gif
Atsakyti
pas mane 3 siltnamiai
pirmais metais juos buvau ivardinus taip lotuliukas.gif :
stiklinis-agurkinis
plevelinis-pomidorinis
lankinis-misrus
o auginu labai daug ka, ne vien agurkai,pomidorai,paprikos...tad esu uz tai,kad kuo didesni siltnamiai...visada atrasi ka pasodint...pernai net kelis kerelius bulviu buvau ikisus ax.gif rugstynes-pavasari anksti uzauga,siandien maciau jau lapelius leidzia smile.gif kelios braskes
o ilgis g.gif as manau,kad ilgis gal ner tiek svarbu,svarbu geras vedinimas...ilgam neuzteks tik duris galuos atidaryt...reikes ir atidaromu langu ar kokiu pakeliamu sonu
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 11, 23:42)
pas mane 3 siltnamiai
pirmais metais juos buvau ivardinus taip lotuliukas.gif :
stiklinis-agurkinis
plevelinis-pomidorinis
lankinis-misrus
o auginu labai daug ka, ne vien agurkai,pomidorai,paprikos...tad esu uz tai,kad kuo didesni siltnamiai...visada atrasi ka pasodint...pernai net kelis kerelius bulviu buvau ikisus ax.gif rugstynes-pavasari anksti uzauga,siandien maciau jau lapelius leidzia smile.gif kelios braskes
o ilgis g.gif as manau,kad ilgis gal ner tiek svarbu,svarbu geras vedinimas...ilgam neuzteks tik duris galuos atidaryt...reikes ir atidaromu langu ar kokiu pakeliamu sonu

o tai kazin jei siltnamio galuose yra dvejos durys ir duru virsus kaip langai atsidaro - irgi to vedinimo neuzteks ? Nes brangusis siemet nupirko butent toki siltnami ( su dvejom durim galuose).. g.gif Negi teks ji lauzti, kad is ten pat ir automatines orlaides tam musu siultnamiui nupirktu ax.gif Aisku kas is to man gausis nezinau..tikrai nezinau.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmenele @ 2011 03 11, 22:46)
o tai kazin jei siltnamio galuose yra dvejos durys ir duru virsus kaip langai atsidaro - irgi to vedinimo neuzteks ? Nes brangusis siemet nupirko butent toki siltnami ( su dvejom durim galuose)..  g.gif  Negi teks ji lauzti, kad is ten pat ir automatines orlaides tam musu siultnamiui nupirktu  ax.gif  Aisku kas is to man gausis nezinau..tikrai nezinau.. lotuliukas.gif

jei šlaitinis stogas, tai labai paprasta reikiamose vietose langus įtaisyt. O automatinis vėdinimas yra gėris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 12, 00:35)
jei šlaitinis stogas, tai labai paprasta reikiamose vietose langus įtaisyt. O automatinis vėdinimas yra gėris  thumbup.gif

ne, tai viskas aisku.Taciau jei jau isaiskinsit, kad galuose orlaidziu neuztenka, tada reikes pirkti automatine orlaide. Nes kaip ir rasiau jau, nupirko man MB pusapvali siltnami is siltnamiu centro, o ten jie ir tu priedu visokiu turi. Tik va....... klausimas kiek kainuotu ta automatine orlaide, nes brangiausiojo prasyt papildomu dalyku kaip tai nesinoretu, nes pats siltnamukas (mano issvajotas ax.gif ) ne kapeika ir ne dvi kainavo g.gif
Atsakyti