Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 10, 10:26)
O dirvos gal nereikia, jei dabar žadam sėt ridikėlius, salotas, m?

pritariu, dabar tikrai nereikia, bet va, SERŽAS savo šiltnamį siera prismardino ir nebežino kada sėt.. Kiek žinau, po sieros dezinfekcijos turi maždaug mėnuo praeit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 10, 09:29)
pritariu, dabar tikrai nereikia, bet va, SERŽAS savo šiltnamį siera prismardino ir nebežino kada sėt.. Kiek žinau, po sieros dezinfekcijos turi maždaug mėnuo praeit g.gif

tep, ne aksčiau. Bet jei jis ir toliau augins maišiuose, tai nauji maišų substratai nebus prisigėrę sieros wink.gif
Atsakyti
gal kas gali pasakyt kuom geresnis/blogesnis šiltnamis iš lankų šiltnamiam ir iš vamzdžių skirtų šildymui(tų plonesnių)?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 10, 09:29)
SERŽAS savo šiltnamį siera prismardino ir nebežino kada sėt.. Kiek žinau, po sieros dezinfekcijos turi maždaug mėnuo praeit g.gif

na va, nors Serzas ir gyrėsi, kad pas juos ten jau šiluma nesusvietna, ale vistiek mes anksčiau ridikėlius graušim tease.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 10, 11:16)
Serzas gyrėsi, kad pas juos ten jau šiluma nesusvietna...  tease.gif

Aš tai jo visiškai nesuprantu, ten orai šyla gerokai anksčiau, bet sėja tai pagal šiauriečius.. ir dar į lietuvišką sėjos kalendorių žvalgosi.. dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 10, 10:25)
Aš tai jo visiškai nesuprantu, ten orai šyla gerokai anksčiau, bet sėja tai pagal šiauriečius.. ir dar į lietuvišką sėjos kalendorių žvalgosi.. dirol.gif

drinks_cheers.gif
Nieko, kitais metais bus gudresnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ech, aš vyrą įkalbinau šį savaitgalį šiltnamį apdengti, nors sniego tai iki kelių dar buvo... o dabar dar sninga-tai tikrai jau jis nenukasinės doh.gif Dar teks laukti man sėjos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 10, 09:28)

pomidorams skirti kitokie mini šiltnamiai. Pasidairykit Thomas Philppis'e, Jysk'e ar Erbi'je.

Jyske tikrai nėra,prieš kelias dienas žiūrėjau.

O man patarimo reikia ax.gif kaip paruošti dirvą šiltnamyje g.gif numatyta vieta ant vejos g.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 03 10, 15:25)
O man patarimo reikia  ax.gif  kaip paruošti dirvą šiltnamyje  g.gif  numatyta vieta ant vejos  g.gif

Prieš daug metų.....(kai GREISI dar po stalu vaikščiojo ir apie dirvos ruošimą nieko neišmanė)....statėm mes šiltnamį. Dirvą ruošiau šurum-burum - nukasiau velėną,iškračiau, žemę sukasiau, išrinkau varpučio šaknis ir be jokių ypatingų ceremonijų pasodinau pomidorus... Nu derlius tais metais buvo thumbup.gif Gal man tiesiog pasisekė?... g.gif
Atsakyti
kaip ir zadejau pranesu, kad Siltnamiu centre 9 kvm. pardave uz 2000 lt ir dar dave pasirinkti: Fiskars kastuvas arba Sodo spalvos metine prenumerata.
pradine kaina buvo 2100 lt. Mergaites, jei kas pirksite, derekites nuo 1900 lt. manau pasisektu Jums, na bent jau pabandysite.
Pafotografuosiu, kai turesime ji susideje prie namu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 10, 16:09)
Prieš daug metų.....(kai GREISI dar po stalu vaikščiojo ir apie dirvos ruošimą nieko neišmanė)....statėm mes šiltnamį. Dirvą ruošiau šurum-burum - nukasiau velėną,iškračiau, žemę sukasiau, išrinkau varpučio šaknis ir be jokių ypatingų ceremonijų pasodinau pomidorus... Nu derlius tais metais buvo thumbup.gif Gal man tiesiog pasisekė?... g.gif

va cia tai ykvepiantis nenuleisti ranku 4u.gif ir dar paliekantis siek tiek vilties sulaukti kokio pomidorciko rolleyes.gif Kurio niekam neleisiu valgyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zirniuko_mamyte @ 2011 03 10, 15:53)
va cia tai ykvepiantis nenuleisti ranku  4u.gif  ir dar paliekantis siek tiek vilties sulaukti kokio pomidorciko  rolleyes.gif  Kurio niekam neleisiu valgyti  cool.gif

a pasakykit man, kvailai, ką reikia tokio padaryt, kad tik vieno pamidoro sulaukt? g.gif
Atsakyti