Įkraunama...
Įkraunama...

Laiptai ir jų gamintojai

Siuo metu bandom istaisyti AUDRIAUS MEDZIO STUDIJOS broka ir pabaigti jo darba, mesta pusiaukeleje. Turim klisus laitus be tureklu, su nebeicuotom detalem, chalturnais sudurimais. Sios tiap-liap firmeles savininkas AUDRIUS KIRSTUKAS. Lieva viskas- pradedant jo vizitine kortele su seniai numirusiais intenetiniais adresais ir pastais, tragiskais terminais, darbu kokybe, baigiant servisu, elementaria bendravimo kultura. Neprognozuojami zmones. Taigis, mano nusirdus patarimas, atsiejes mums astronominius pinigus (uz Kirstuko chaltura, prailgusia svetimo namo nuoma del jokiu terminu nepaisymo, ir kitos firmos uzsakymas pataisyti Kirstuko tiap-liapus ir sumeistrauti tureklus) - tik ne A.Kirstuko firma "Audriaus medzio studija".

Siandien man mamos diena smile.gif , todel nenusiteikus terliotis su Kirstuku. Taciau ryt paskirsiu grazaus laiko jo chalturai aprasyti kitose internetinese svetainese bei forumuose. smile.gif

Ka galiu rekomeduoti. Siuo metu skubiuoju budu ieskome meistru. Lyg ir suradom vienus siauliecius- muset apie tuos pacius kalbam. smile.gif Girdejau gerus atsiliepimus. Nestabdziai, savo varda saugo. Kitas varijantas- siandien susitikom su vienais vilnieciais. Ju architektas pasiulyma pateiks treciadieni, tai tada galesiu ka konkreciau pasakyti. Ispudi vyrui paliko gera. smile.gif

Na, ir ka tikra galiu rekomeduoti is draugu patirties, tai TRILOGIJA. Taip, nepigu. Taciau esu puikus pavyzdys zmogaus, kuris pabande sutaupyti. doh.gif Gi uztenka tu pingu, ir kas mus tempe pas ta pigiaiska Kirstuka. doh.gif

Taigi, bet kas, tik ne Kirstukas. blink.gif
Atsakyti
Turim liudna patirti su AUDRIAUS KIRSTUKO firma AUDRIAUS MEDZIO STUDIJA. Terminus vilkino tragiskai, kartais tai sunku buvo atskirti nuo pasityciojimo is kliento. Apskritai, firma neprognozuojama. Tris aukstus busto irengem, taciu kitu tokiu veikeju, kaip KIRSTUKAS, nesutikom blink.gif . Ypatinga lievatura ir nepagarba klientui, absoliutus susitarimo nesilaikymas. Jei kas susigundys nedidelem ju kainom (nors gal ir ne tokiom jau mazom g.gif ), turekit omenyje, kad kokybe kentes blink.gif .

Siandien stambiu planu nufotografavau visa ta broka, sudesiu i internetines svetaines, kai tik minute laisva atrasaiu (tiksliau- laida viena toki, be kurio perkelt i kompa negaliu ax.gif . Nieko keisto, kad daiktai pasimeta, kai del KIrstuko kaltes ant deziu nuomojame name gyvenam toki laika doh.gif ).

Siuo metu ieskom meistru Kirstuko brokui istaisyti ir darbams pabaigti. Susitarti zadam iki ketvirtadienio, tai parasysiu daugiau. smile.gif
Atsakyti
Primenu, tema vadinasi "Laiptu gamintojai KLAIPEDOJE"
Atsakyti
aciu labai, tikrai padejai, na jau tiksliai zinau kur nesikreipsim...

o Tau didelės sekmės su kitais meistrais, laikykis 4u.gif
Atsakyti
Evansmum, skaitėm skaitėm kaip tema vadinasi. smile.gif Ale kainos Klaipėdoj doh.gif .Aš pati iš Klaipėdos, o laiptai - iš Šiaulių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nere @ 2005 09 27, 09:05)
Evansmum, skaitėm skaitėm kaip tema vadinasi. smile.gif Ale kainos Klaipėdoj doh.gif .Aš pati iš Klaipėdos, o laiptai - iš Šiaulių mirksiukas.gif

nere, a senai užsisakinėjote? Ir gal firmos pavadinimą pameni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nere @ 2005 09 27, 09:05)

As norgei priminiau 4u.gif
As issigandau,kad issamia atasakita apie pridarytus brokus (ne Klaipedieciu) reikes skaityti doh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evansmum: 27 rugsėjo 2005 - 09:31
Reikia laiptus daryti , kad galėtumėm į namus pro duris, o ne pro garažą vaikščiot...O minčių-tuštoka...Gal pasidalintumėt? Iš ko, po kiek, pas ką, kaip?
Atsakyti
ka tik baigėm tvarkyt laiptus, tai galiu pasakyt ką daryčiau kitaip. Mes liejom iš betono ir po to apklijavom plytelėm. Na tokį varijantą pasirinkom dėl taupymo, galvojom kad ne kažin ką tas betonas kainuos- pasirodo apsirikom. Nes pas mus 8 laiptai, viskas pilnaviduriai, tai labai daug medžiagų suėjo. Atrodo dabar gražiai, bet labai sunki konstrukcija. Geriau gal iš akmeninių plokščių, tokius nepilnavidurius, lengviau atrodytų
Atsakyti
Patarkite, jei darėte ar žinote, kas tuo užsiima?
Atsakyti
zinau kauniecius, jei supratau teisingai tai tokiu nori, kai cai nuotraukose
http://www.metglasma...gallery&p=1&f=7
pasiskambink jie daro ir i vilniu atvaziuoja kiek zinau.
dar radau http://www.aulaukis....emes konstr.php
http://www.stiklita....oduct.php?id=18
http://www.stiklolinija.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toja: 27 spalio 2005 - 11:03
ačiū. Gal apie kuriuos nors ir atsiliepimų girdėjai ar pati susidūrei?
Atsakyti