QUOTE(EGURE @ 2011 02 09, 20:13)
Supraskime, kad cia nera stebuklu. Jei kaina maza, vadinasi kazkur bus nedadaryta, kazkur firma sutaupys. O sutaupys tik Jusu saskaita.
tai nebutinai tiesa. buna kad ir pardaveju apetitas didesnis antkainiui. vat man duris padare uosio masyvo papigiau. pazistamai uosio masyvas pabrangiau. pas mane atlaike tiesiogine saule, temperaturu skirtumus, dregme ir savaimini pasedima. ir nieko, kaip vakar idetos. o kolegei issprogo per sujungimus, spalva pakito ir dar visokiu bedeliu, nors salygos durims geresnes, maziau tokiu ekstremaliu pokyciu, kaip pas mane. taip kad kaina dar ne viskas. teisingi darbininkai yra viskas.
tarkim toks stalius Rimkuose daro medinius daiktus (suzinojau pagal rekomendacijas) ir siaip visokias grozybes uz ne pacia maziausia kaina. bet paemus is jo daikta keikiuosi iki siol. medis suskeldejo, sakais apejo ir dar kitokiu negerumu nutiko.
o kai paklausai paties meistro, tai jau auksas, o ne meistras besas.
ir tai yra bendra praktika, jei jau isgirstu, kad meistras save giria ir kitu darbus peikia arba iesko ... slieku, kaip taisykle bus broko