Įkraunama...
Įkraunama...

Laiptai ir jų gamintojai

QUOTE(EGURE @ 2011 02 09, 20:13)
Supraskime, kad cia nera stebuklu. Jei kaina maza, vadinasi kazkur bus nedadaryta, kazkur firma sutaupys. O sutaupys tik Jusu saskaita.

tai nebutinai tiesa. buna kad ir pardaveju apetitas didesnis antkainiui. vat man duris padare uosio masyvo papigiau. pazistamai uosio masyvas pabrangiau. pas mane atlaike tiesiogine saule, temperaturu skirtumus, dregme ir savaimini pasedima. ir nieko, kaip vakar idetos. o kolegei issprogo per sujungimus, spalva pakito ir dar visokiu bedeliu, nors salygos durims geresnes, maziau tokiu ekstremaliu pokyciu, kaip pas mane. taip kad kaina dar ne viskas. teisingi darbininkai yra viskas.

tarkim toks stalius Rimkuose daro medinius daiktus (suzinojau pagal rekomendacijas) ir siaip visokias grozybes uz ne pacia maziausia kaina. bet paemus is jo daikta keikiuosi iki siol. medis suskeldejo, sakais apejo ir dar kitokiu negerumu nutiko.

o kai paklausai paties meistro, tai jau auksas, o ne meistras besas.

ir tai yra bendra praktika, jei jau isgirstu, kad meistras save giria ir kitu darbus peikia arba iesko ... slieku, kaip taisykle bus broko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EGURE @ 2011 02 09, 19:13)
Supraskime, kad cia nera stebuklu. Jei kaina maza, vadinasi kazkur bus nedadaryta, kazkur firma sutaupys. O sutaupys tik Jusu saskaita.
    Reikia issiaiskinti viska iki smulkmenu. Vieni skaiciuoja 5,3 cm storio pakopas, kiti paskaiciuoja 4 cm storio; jei savarziniai laiptai - vieni paskaiciuoja 12 mm strypus, kiti 10 mm strypus ir t.t.
    Kitas variantas - Jum kaina vieni gal but paskaiciavo tik laiptu, be tvoreles, be visiskos apdailos (prades papildomai skaiciuoti, kai prades montuoti), tada ir atsistos i tuos pacius 7000 Lt (tikrai teko girdeti toki varianta)
... toliau, porankio subtilybes: ant posukiu stoves kolona ar su porankiu isvinguriuos, kas nera lengva, bet grazu. Nenustebciau, jei tas, kuris padaro uz 7 t. igyvendins Jusu visus norus, kai tas uz 5 t. pareiks kad taip padaryti neimanoma arba prades kelti kaina.
    Išvada: ne is emailu firmoms nusiustu eskizu reikia skaiciuoti kainas, o  tik vietoje aptarus su vienu meistru sias visas smulkmenas nuo A iki Z ir suzinojus kaina, reiketu kviesti kita ir konsultuotis tais paciais klausimais.
      tada prasideda derybos
p.s. o azuolas nuo uosio skiriasi ne vien tik kaina, bet ir kietumu. tad ir darbas zmogui apsunkeja.
    kokiu dar neaiskumu kyla smile.gif

Tai pagal jus mes esam zmones tusciom galvelem, kurie prase skaiciuot belekokius skirtingus laiptus su porankiais, ar be porankiu ir t.t. doh.gif ir priedo to viska darem emailu biggrin.gif Klystat 4u.gif Aisku gal neismanom tiek kiek jus, bet bandem paaiskint kiek imanoma vienodai ko norim.
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 02 10, 00:05)
na lyginant firmas tikrai daug neaiskumu kyla.......
Tai pagal jus mes esam zmones tusciom galvelem....

kai kazkas uzduoda klausima - stengiesi padeti.
labai atsiprasau, jei kazkuris mano parasytas zodis Jus izeide. as nei kiek nefantazuoju, gerbiamos ir gerbiamieji. kai kurie anksciau pasisake skundesi tury problemu su laiptukais, praejus vos porai metu, o kur tie meistrai? kiti pasirinke pigesni varianta nustemba, kad papildomai reikia moketi uz poranki, koloneles ir apdaila. tokius girdejau kitu zmoniu nusiskundimus. tad bandziau aprasyti i ka kreipti demesi.

jova, tikiu kad Jus iki smulkmenu suderinot projekta, isreisket savo poreikius gamintojui. suzinojot kainas. Jum rinktis, nera net ka diskutuoti.

Zuikuli, ko keikiesi iki siol ? imk ta "daikta" ir nesk tam meistrui. Jei zmogu rekomendavo, dirba ne papigiau, tai tegu ir atsako uz kokybe.

sekmes.
Atsakyti
QUOTE(EGURE @ 2011 02 10, 00:04)

Zuikuli, ko keikiesi iki siol ? imk ta "daikta" ir nesk tam meistrui. Jei zmogu rekomendavo, dirba ne papigiau, tai tegu ir atsako uz kokybe.

sekmes.

gerai but, bet meistrelis "nesupranta" mano bedu. tas 'daiktas" yra ne mano namuose, ji naudojam darbe, tai darbo priemone, kuria ne taip paprasta pakeisti. kai rodau jam skilima isilgai medienos, jis man sako, kad visi medziai skyla, nes vientisi, o ne klijuoti ir tvirtumas nenukentes. bet kai akivaizdziai net man (as labai toli nuo medienos zinovu) matosi, kad sakos zyme, kuri buna apvali, yra lyg nupjauta skersai, tai man niekas neirodys, kad gamtoj tokiu "ciudu" buna, t.y. mediena yra jungta. technologiskai viskas tvarkinga, bet kaip irodyti kokybe/nekokybe, kai ziuredami i ta pati daikta matom skirtingus dalykus, nelabai zinau... rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 04 18, 13:12)
Sveikutes, noriu pasitarti. Turim islietus betoninius laiptus. Nusprendem det kilimine danga, gal zinot kaip reik paruost tuos laiptus, nes tas betonas nera lygu, tai manau per kilimine danga paskui persimus nelygumai liks kauburiukai. Gal kam yra teke tai daryti ir galetumet patart. Beje gal zinot kas tokius darbelisu daro Vilniuje.
Cia musu laiptai.

Mes taip pat norime lieti panasius laiptus is betono. smile.gif O jus patys liejote betonini pagrinda, ar jums liejo meistrai? Jei nepatys, tai kiek mazdaug kainavo tokio pagrindo isliejimas? ax.gif smile.gif
Atsakyti
mums panasus kainavo 2500lt.dare meistrai
Atsakyti
QUOTE(Marincik @ 2011 02 14, 16:58)
Mes taip pat norime lieti panasius laiptus is betono. smile.gif O jus patys liejote betonini pagrinda, ar jums liejo meistrai? Jei nepatys, tai kiek mazdaug kainavo tokio pagrindo isliejimas? ax.gif  smile.gif

sveikos
pradek nuo to kas bus 1 aukste kiliminė danga??? 2 aukste kilimnine danga?????
paskui pagalvokit ar tikrai norit kilimu dengtos laiptines.manau keisti ja reiks kas 5 metai o neduok die musu zuikiai su Kubuš pasisuks.
neliigumai turejo but sušlifuoti iki išdziustant dabar belieka gruntas ir špakliavimas su kokiasi tai plyteliu klijais.

sekmes
Atsakyti
QUOTE(Aurimasss @ 2011 02 15, 08:51)
sveikos
pradek nuo to kas bus 1 aukste kiliminė danga??? 2 aukste kilimnine danga?????
paskui pagalvokit ar tikrai norit  kilimu dengtos laiptines.manau keisti ja reiks kas 5 metai o neduok die musu zuikiai su Kubuš pasisuks.
neliigumai turejo but sušlifuoti iki išdziustant dabar belieka gruntas ir špakliavimas su kokiasi tai plyteliu klijais.
sekmes

Ne, mes tik pagrinda norime betonini, o ant jo klijuosime medinius laiptus. Tiesiog dabar mane domina betono pagrindo isliejimo kainos smile.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir musu rezultatas 4u.gif
konstrukcija metalo,pakopos (15 vnt.) azuolo. kaina 8000
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dika*: 16 vasario 2011 - 13:14
labai gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*dika* @ 2011 02 16, 14:11)

kas darė?
Atsakyti
QUOTE(justukė @ 2011 02 16, 15:15)
labai gražu wub.gif
Papildyta:

kas darė?

aciu 4u.gif
vienas toks vyrukas is kauno,tikrai rekomenduociau ,jai reik tai i az kontaktus parasysiu smile.gif
Atsakyti