Įkraunama...
Įkraunama...

Laiptai ir jų gamintojai

turiu klausimuką: kiek apytiksliai kainuotų sutvarkyti uosinius laiptus? ax.gif reikia nušveisti, nulakuoti ir padaryti, kad negirgždėtų - viso 10 pakopų. visiškai nesiorientuoju kainose blush2.gif man reiktų bent apytikslios kainos rolleyes.gif plius įdomu,kas yra daroma, kad negirgždėtų? ar galima po apačia pakopos putų užpūsti? ar tai tikslinga?
būsiu dėkinga už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 17 rugpjūčio 2009 - 20:54
QUOTE(nerko @ 2009 08 12, 09:45)
sveiki,
labai ieskome, kas galetu padaryt tureklus sraigtiniams laiptams, gal zinot kokiu staliu, kurie uzsiima tokiais darbais ar siaip ka galit pasiulyt?  ax.gif

Paziurek www.medziodurys.lt Tikrai neblogai gamina smile.gif
Atsakyti
Laba,Mes daremes laiptus "2broliai".Jie turi ir kaimo turizmo sodyba.Tinklapis www.2broliai.com reikia pasirinkti laiptai.Ten yra pavyzdziu.jai yra noro galiu atsiusti ir man darytu laiptu nuotrauka parasykit i giedreaurelijus@gmail.com
Mes sventeme vestuves ir ten buvo vizitkiu ,tai taip ir suzinojom.
Padare tikrai kokybiskai ir uz gera kaina.Daremes azuolinius su kalvio tvorele.Uz laiptus sumokejom 7000 lt - 17 pakopu, o uz tvorele 3000 lt.Tvorele toke ilgoka.

Man atrodo jie daro ir tik porankius .Pasirinkimas tikrai didelis ,nes daro visokios medienos ir pacius ivairiausius laiptus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedred: 01 rugsėjo 2009 - 13:16
Laba diena smile.gif del mediniu laipteliu tai ka domina: azuoliniai - pakopa 300lt uosiniai - 250 lt.
Marijampoles,Alytaus,Taurages,Kauno,Vilniaus apskrityse 863604847
Atsakyti
QUOTE(fifacka @ 2009 09 23, 15:18)
Laba diena  smile.gif  del mediniu laipteliu tai ka domina: azuoliniai -  pakopa 300lt uosiniai - 250 lt.

jus pas juos gaminotes? idomu kaip kokybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(fifacka @ 2009 09 23, 14:18)
Laba diena  smile.gif  del mediniu laipteliu tai ka domina: azuoliniai -  pakopa 300lt uosiniai - 250 lt.

Cia tik pakopos tokia kaina? blink.gif blink.gif Dar ir pakopa pakopai nelygu, vieni storesnes kiti ilgesnes daro. Keistai man taip kainos skamba. unsure.gif
Atsakyti
taip gaminomes pas juos ir labai graziai pagamino,zmones dirba 10 metu tai turi patirties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga X3 @ 2009 09 23, 18:39)
Cia tik pakopos tokia kaina?  blink.gif  blink.gif  Dar ir pakopa pakopai nelygu, vieni storesnes kiti ilgesnes daro. Keistai man taip kainos skamba.  unsure.gif

taip cia kaina pakopos + tureklai, statiniai.... o kaip jos gali skambeti kitaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fifacka @ 2009 09 23, 17:40)
taip gaminomes pas juos ir labai graziai pagamino,zmones dirba 10 metu tai turi patirties smile.gif

Gal galetumete kokia nuotrauka imesti, jei nesunku ?
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2009 09 24, 15:38)
Gal galetumete kokia nuotrauka imesti, jei nesunku ?

imesiu uz keliu dieneliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fifacka @ 2009 09 24, 20:02)
imesiu uz keliu dieneliu smile.gif

Lauksim biggrin.gif
Atsakyti
Broliui praejusi men. laiptus pagamino "Laiptija" thumbup.gif Tikrai labai graziai, tvarkingai...Ten ir konstrukcija pas juos labai sudetinga..Tai sumokejo beveik 10 000lt g.gif Bet, manau, verti jie to mirksiukas.gif
Atsakyti