QUOTE(saulyte2 @ 2009 05 31, 22:29)
reikia patarimo del laiptu, pas mus jie seni ir dazyti, bet geri, o nauji gan brangiai kainuotu tai sugalvojom juos sendinti tik reikia patarimo,pirma spalva ruda, o ant virsaus sviesi smelio spalva, bet noriu kad matytusi biski ir rudos is apacios.
Mano galva, mintis labai teisinga. Kam daryti naujus laiptus, jei seni patogūs, geri ir tvirti
Jei jie tokie, tai tikrai naujų nedaryčiau
Galiu pasakyti, kaip darytų norvegai
Nueitų į parduotuvę, nusipirktų patinkančių dažų, teptuką, ir nudažytų. Vaikščiotų, kol dažai nusitrintų ir nesuktų galvos, o tada vėl dažytų
Dekupažas ant laiptų...
Ne tokia jau ir bloga mintis, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo. Sakyčiau netgi atvirkščiai - super idėja!!! Svarbu pasirinkti tinkamas medžiagas ir galutinį lakavimą laku, kuris "nesutrauktų" visų dažų sluoksnių ir būtų atsparus mechaniniam poveikiui, t.y.trypimui. Kaip žinia, negalima ant aliejinių dažų lakuoti nitro laku (o būtent juos naudoja dažniausiai laiptininkai). Bet šiais laikais pasirinkimas lako - ūūūūūūūūūūūūūūūūū.... Tai ne sovietmečiu
Pagal kiekvieno norą
Taigi mintis gera, o toliau - fantazijos reikalas. Fantazija + darbas +medžiagos ir jūs vietoj senų laiptų turite orginalius ir vienintelius tokius laiptus pasaulyje
Tik nebijokit pabandyti. Blogiausiu atveju bus nuostolis, ką išleisite medžiagoms. Bet jei gerai apgalvoti viską, blogiausias atvejis neįmanomas
Aišku palaikydamas tokią idėją aš atimu darbą iš savęs
Bet ko tik nepadarysi dėl gražios idėjos
Jei reiktų konsultacijos ar patarimo dėl laiptų pasidarymo - visad prašom kreiptis (tiesa, ne visad,- pageidautina šviesiu paros metu
)
Nemokamai
Padėsiu, kiek mano žinios ir patirtis leis.
Su dekupažu neturiu nieko bendra, bet darbo eiliškumas ir užbaigimas - principai visur vienodi. Jei ką, mano tel.: +37061407172, Aivaras
P.s. O niekam neteko matyti sovietmetinių dekupažinių grindų? Kai ant nulakuotų grindų tiesiamas audeklas, norimo rašto ir norimų spalvų, išdžiūvus dar lakuojami keli sluoksniai. Ir grindys, pvz., gėlėtos
Tais laikais ir žodžio "dekupažas" niekas nė girdėt nebuvo girdėję... tai ir čia taip pat galima padaryti. Norit servetėlėmis, norit iš audeklo gėlytėmis (tik tada truputį iškilumas jausis). reikia bandyti ir eksperimentuoti. Kas nerizikuoja, tas .... neturi gražių laiptų