QUOTE(julija4ever @ 2009 04 01, 23:10)
Laiptas.lt man asmeniskai jokio ispudzio nepaliko
Kazkokie eiliniai laiptai, visur vienodi, bent tureklai tai tikrai visur vienodi
Suprantu, kad padaro taip kaip klientas nori, bet kai neturi is ko pasiulyt, tai matyt ir renkasi tuos pacius
Nieko nenorejau izeisti, bet uz 11000 galima tikrai grazesniu rasti
Vaivuzes grazus laiptukai
Skonis ir norai - labai individualūs. Kiekvienam savo. Pasiūlyti galima daug ką. Pvz. užsakovui, kai kalbam apie stulpelius tvorelei, jei jis dar neapsisprendęs (dažniausiai būna apsisprendę ir žinantys konkrečiai, ką nori matyti, žiūrėdami vakarais į savo laiptus), pirmiausia sūlau pasirinkti kokių stulpelių nori, metalinių, medinių ar kombinuotų. Jei metalinių, tai nerūdijančio plieno, ar kalviškų. Jei medinių, tai tiesių, ar tekintų su raštu. Jei tiesių, tai apvalių, ar stačiakampių. Jei tekintų figūrinių, tai jau derinam raštą. Ir t.t. Tikrai nesijaučiu įžeistas, jei kažkam stačiakampiai lygūs stulpeliai patinka labiau nei kalviški, ar nerūdijančio plieno. Kiek žmoniu, tiek skonių. O su Provview stulpelius derinom gana ilgai (pagal kainą ir aprašymą sprendžiu, kad tai Kristina
). Ji tikrai žinojo ko nori ir džiaugiuosi, kad liko patenkinta rezultatu. Nors šiek tiek reikėjo įtikinėti, kad stulpelius daryti 4 cm storio, o ne 6cm. Šioj vietoj, manau, mano nuomonė buvo teisinga, nes jų situacijoj 6 cm stulpeliai būtų buvę per stambūs (http://www_laiptas_lt/lt/wp-content/gallery/laiptai/justinas-garliava10.jpg čia tie laiptai, jei neapsirinku). Jų situacijoje ne tik reikėjo sukonstruoti laiptus, bet ir suplanuoti patogų vonios kambario atskyrimą laiptais nuo bendros erdvės, patogų įėjimą į vonios kambarį.
Taigi, pasikartosiu, skonis - labai individualus dalykas. Ir visad atsiras žmonių, kuriams patiks minimalistiniai laiptai, bet nepatiks prabangūs ir atvirkščiai.
Tas pats ir su laiptasijomis. Vieniems patinka metalinė per centrą, kitiems metalinės dvipusės, tretiems medinės viengubos, ketvirtiems dviguba medinė tvirtinama prie sienos (paskutiniai užsakovai norėjo būtent tradicinių medinės konstrukcijos laiptų su tekintais figūriniais stulpeliais), penktiems reikia betoninių, šeštiems - sraigtinių, septintiems - erdvėje besisukančių laiptų. Ir t.t. Variantų galima prigalvoti be galo daug
Tik išsirinkit. O aš galiu patarti, tik kaip daryčiau vienoj ar kitoj situacijoj sau. Ir mano nuomonė nebūtinai turi sutapti su užsakovo nuomone (kas dėl išvaizdos. Kas dėl tvirtumo ir patikimumo, vistik sprendžiamasis balsas - gamintojo).
Ir dar... Jei netenkina siūlomi sprendimai, visada galima susirasti gamintoją, kuris tenkins
tereikia "pagooglinti" ir tiek gamintojų "išmes", kad tik spėk su visais kalbėtis
tai ir linkiu visiems besistatantiems susirasti sau priimtinus laiptininkus. O Varnikei ir kitiems, nusprendusiems laiptus darytis patiems (rankos juk visiems iš tos pačios vietos auga, pasidaryti galima viską
), kuo nuoširdžiausiai linku sėkmės
O Vaivužės laiptai tikrai gražūs