Įkraunama...
Įkraunama...

Laiptai ir jų gamintojai

QUOTE(tikurila @ 2008 10 15, 09:56)
thumbup.gif  kaip fainai  rolleyes.gif 
Norejau dar paklausti koks pas jus yra angos plotis laiptams? Atrodo  thumbup.gif  bet as jau pradejau biski bijoti, kad pas mus per siaura anga bus  unsure.gif
Ai, tiesa kaip issisprende klausimas del grindinio vamzdeliu?

Anga pas mus 2.10m plocio.

Del vamzdeliu isisprende, taip, kad laiptininkai prisieke, kad zinojo apie vamzdeliu ir greze maziau negu 3cm gilyn. Tai kai tikrinsim slegi matysim, bet kazkaip man ramu, nuojauta gal, kad viskas bus gerai ax.gif

Mes dar nusprendem, kad norim siena daryti tarp laipru, kad tamsu kambariuka po laiptais padaryti. Tai galvojam kaip cia sita igyvendinti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 10 15, 12:09)
Anga pas mus 2.10m plocio.

Del vamzdeliu isisprende, taip, kad laiptininkai prisieke, kad zinojo apie vamzdeliu ir greze maziau negu 3cm gilyn. Tai kai tikrinsim slegi matysim, bet kazkaip man ramu, nuojauta gal, kad viskas bus gerai  ax.gif

Mes dar nusprendem, kad norim siena daryti tarp laipru, kad tamsu kambariuka po laiptais padaryti. Tai galvojam kaip cia sita igyvendinti.  g.gif

blink.gif pas mus 1.92m, bet kadangi sienom rinksimes storesnius blokelius, ne 18, bet 24cm, tai dar kazkiek susiaures unsure.gif O taip norisi erdvesniu... na gal bandysim kazka kombintuoti, gal blokelius iseis sumuryti ne ant pamato asies, o ant labiau isorines ribos g.gif kad tik nors biskiuka praplatinti doh.gif Be to pamatas po tom sienom 30cm padarytas, tai gal galima bus ir pastumdyti kazkiek tas sienas mastau.gif

thumbup.gif smagu, jai viskas issisprende, tikiuosi viskas taip ir bus 4u.gif

O siena planuojat tarp laiptu "i virsu" ir 'i virsu"? Ar teisingai supratau blush2.gif Gal ir nebloga mintis... Pas mus laiptu konfiguracija lygiai tokia kaip jusu, t.p. su aikstele drinks_cheers.gif tai musu architektas siule po jais tualeta daryti, bet nusprendem tualeta palikti kitoje vietoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 15 spalio 2008 - 12:05
QUOTE(Iriska @ 2008 10 15, 12:09)
Mes dar nusprendem, kad norim siena daryti tarp laipru, kad tamsu kambariuka po laiptais padaryti. Tai galvojam kaip cia sita igyvendinti.  g.gif

O man atrodo, kad tai labai paprasta pas jus padaryt, palei kairi laiptu krasta ismuryti siena iki laiptu apacios, o kita siena iki perdandgos, tikiuosi aiskiai parasiau mirksiukas.gif Bent pas mus taip padaryta, ta vieta mano vyras urveliu vadina smile.gif
Galeciau atsiust pavyzdi, jei norit tai maila parasykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aima @ 2008 10 15, 13:25)
O man atrodo, kad tai labai paprasta pas jus padaryt, palei kairi laiptu krasta ismuryti siena iki laiptu apacios, o kita siena iki perdandgos, tikiuosi aiskiai parasiau mirksiukas.gif  Bent pas mus taip padaryta, ta vieta mano vyras urveliu vadina smile.gif
Galeciau atsiust pavyzdi, jei norit tai maila parasykit 4u.gif

ACIU butus labai didelis bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif

topyk@yandex.ru

Del pamatu, siena nebutinai t.b. per viduri, eina ir ant krasto daryti. O ir laitinei tikrai nereikia 24cm g.gif bent jau mes dareme plona siena, nes is principo jinai nelabai ka ir laiko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 10 15, 14:30)
ACIU butus labai didelis  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif

topyk@yandex.ru 
Del pamatu, siena nebutinai t.b. per viduri, eina ir ant krasto daryti. O ir laitinei tikrai nereikia  24cm  g.gif bent jau mes dareme plona siena, nes is principo jinai nelabai ka ir laiko. g.gif

Issiunciau nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 10 15, 14:30)
Del pamatu, siena nebutinai t.b. per viduri, eina ir ant krasto daryti. O ir laitinei tikrai nereikia  24cm  g.gif bent jau mes dareme plona siena, nes is principo jinai nelabai ka ir laiko. g.gif

Pas mus laiptine gaunasi per vidury namo, tarp dvieju nesanciu sienu, ant kuriu remsis perdengimo plokstes, tai kad siauresniu tikrai niekiap neis daryti, lieka tik siek tiek parstumti tas sienas...
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
deda mums laiptus kaip tik... norėjau dar jūsų paklausti, kiek cm tarpas turi būti tarp turėklų? Ar turėklai prasideda nuo pirmo laipto? Žodžiu, pakopom pačioj tai esu patenkinta, bet šiuo metu deda turėklus, tai man kažkaip nesidėlioja visuma, nes turėklai pradėti nuo ketvirto laipto, o viršuje, kaip prasideda užtvara, lyg norėtųsi ilgesnio turėklo... ir tarpai tarp turėklų lyg ir ddidoki... žodžiu, kai ką dar galiu keisti... gal pakomentusit... 4u.gif smile.gif
Atsakyti
[qakė uote=Kristuks,2008 11 05, 21:16]
Sveikos,
deda mums laiptus kaip tik... norėjau dar jūsų paklausti, kiek cm tarpas turi būti tarp turėklų? Ar turėklai prasideda nuo pirmo laipto? Žodžiu, pakopom pačioj tai esu patenkinta, bet šiuo metu deda turėklus, tai man kažkaip nesidėlioja visuma, nes turėklai pradėti nuo ketvirto laipto, o viršuje, kaip prasideda užtvara, lyg norėtųsi ilgesnio turėklo... ir tarpai tarp turėklų lyg ir ddidoki... žodžiu, kai ką dar galiu keisti... gal pakomentusit... 4u.gif smile.gif
[/quote]

Įmetu nuotraukytę...
user posted image
į netvarką nekreipkit dėmesio, nes vyksta tų turėklų montavimas... Vyras užsakė apvalų porankį... ar nesipjauna su tuo stačiu kuolu ir ar nereikėtų pratęsti to apvalaus porankio iki pirmųjų laiptų? Būtų gerai, jei kas patartumėt, nes ryt ateina baiginėti ir turėsiu arba priimti darbą., arba paprašyti "dadaryti:... blush2.gif smile.gif ax.gif
Atsakyti
tikrai negaliu profesionaliai patarti, bet laiptų pradžia nulipant tikrai atrodo nesaugiai, nes vienoj pusėj langas, ir paslydus atsiremti nėra į kur, o ten kaip tik ir posūkis. Nežinau, čia mano tokia nuomonė.
Atsakyti
Paslysti galima ir toliau paejus. Ar visada butina i ka atsiremti.
Atsakyti
bet ypač ten, kur laiptai sukasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi šitie laiptai bute, tad neturėjom vietos labai sus jais apsisukti... manau, kad išspaudėm maksimumą, tik gal tikėjausi, kad bus gražesni... ax.gif 4u.gif Man kažkaip be turėklų jie geriau atrodė... tongue.gif bet gal tiesiog priprasti reikia... o jei dar daryti porankius palei sieną, tai iš viso labai "užsigriozdins"... kadangi jie gavosi platūs ir nestatūs, tai vaikai gana saugiai jais nulipa, o jei jie stumdosi, tai sugeba ir lygioj vietoj guzų prisidaryti.... blush2.gif smile.gif
Su meistrais šnekėjausi, galėtų jie dar tokį galą kaip porankis (apvalų) atvesti iki trečios pakopos... bet svarstau - ar daryti, ar taip palikti...? g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristuks: 06 lapkričio 2008 - 15:01