Įkraunama...
Įkraunama...

Laiptai ir jų gamintojai

QUOTE(agente009 @ 2008 07 17, 22:56)
Ačiū, ne, plytelių tai jau ne... šalta, brrr... nemalonu... ne mums... ieškosim toliau. Jau geriau pagyvensim ant cemento kažkiek, bet rasim. Kiekviena prekė turi savo pirkėją, tai ir gamintoją atrasim.
O kur yra pakopų ąžuolinių nuo 100 Lt?  unsure.gif

senukuose buvo, jusinta siule berots po 135lt
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 07 17, 21:56)
Ačiū, ne, plytelių tai jau ne... šalta, brrr... nemalonu... ne mums... ieškosim toliau. Jau geriau pagyvensim ant cemento kažkiek, bet rasim. Kiekviena prekė turi savo pirkėją, tai ir gamintoją atrasim.
O kur yra pakopų ąžuolinių nuo 100 Lt?  unsure.gif

Na uz 100 piginu gal ir nerasi bet pvz uztenka nueit i senukus ir ten uosine pakopa berods kainuoja nuo 106lt
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif Labai labai prasau jusu visu pagalbos. Reikia va tokiu laiptu (tie ketvirti ).
http://www.ve.lt/?ru...p;id=1200081177
Betonavima tai susirast lengva, bet va is kur gaut gera kalvi, kad padarytu toki grozi?? Gal kas nors ka nors zinot, gal daret kazka panasaus, nes laiptai matosi is svetaines, todel kazkokiu mandresniu norisi mirksiukas.gif Lauksiu jusu atsakymu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaragdas: 29 liepos 2008 - 23:29
Įvesk į google meninė kalvininkystė ir išmes krūvą kalvių. Mūsų laiptų turėklai bus panašūs į tavo norimus, tai vietinis kalvis daro, nes irgi laiptai matomi iš svetainės ir bus pagrindinis namo akcentas.
Atsakyti
QUOTE(laisve76 @ 2008 07 30, 09:29)
Įvesk į google meninė kalvininkystė ir išmes krūvą kalvių. Mūsų laiptų turėklai bus panašūs į tavo norimus, tai vietinis kalvis daro, nes irgi laiptai matomi iš svetainės ir bus pagrindinis namo akcentas.

O jei ne paslaptis, kiek jums tokie kalvio darbo turėklai kainuos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 30 liepos 2008 - 12:49
QUOTE(laisve76 @ 2008 07 30, 09:29)

O gal galetum to pacio kalvio kontaktais pasidalint 4u.gif Buciau labai dekngas blush2.gif
Atsakyti
noriu patarti Panevezyje neuzsisakinet laiptu pas toki Edvarda (mob.: 8686 68074) jis mums jau 2 metus zada laiptus pagamint... O kai prispaudem, sako - nu gal tikrai darykit kitur, nes labai neturiu laiko...
Atsakyti
QUOTE(Zydraite @ 2008 08 11, 10:49)
noriu patarti Panevezyje neuzsisakinet laiptu pas toki Edvarda (mob.: 8686 68074) jis mums jau 2 metus zada laiptus pagamint... O kai prispaudem, sako - nu gal tikrai darykit kitur, nes labai neturiu laiko...

Hm.. na situacija tikrai idomi. g.gif Kaip jus 2 metus ishgyvenot be laiptu? blink.gif Juk tai ilgas laiko tarpas ir plius laiptus geriausia montuoti, kai yra pastatytas namas, bet dar nepadaryta apdaila 4u.gif As tiek laiko laukusi nebuciau schmoll.gif Jei sutartu laiku vykdytojai neatvyktu visko daryti susirasciau kitus, juk laiptu gamintojai ne vieni 4u.gif jei tave domina gamintojai Panevezyje gali paziureti situos: www.laiptine.lt Jie dirba visoje Lietuvoje, o vienas ish padaliniu yra Panevezyje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunbles: 17 rugpjūčio 2008 - 21:49
kokia siu laiptu konstrukcija? ( karkasas, betonuoti). Kokius laiptus rinktis 40 kv. m patalpoje ? priimtiniausia pakopos ( ju butu 19) ant sijos be jokiu aiksteliu tiesus laiptai, mastau apie betoninius ar kazkas panasaus kaip sioje foto.user posted image
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
mane domina tokie faktai, kaip ar prieš išmatuojat, projektuojant laiptus reikia, kad būtų iškaltas gipsas ir sudėtos grindys g.gif Aš noriu, kad būtų pas mane prie laiptų pakopų švieselės, o kaip kalt gipsą, jei nežinau ties kur bus pakopa, o tai reiškia ir šviesikė ten turės būti sienoje g.gif
ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepista @ 2008 08 23, 09:36)
Sveiki  4u.gif
mane domina tokie faktai, kaip ar prieš išmatuojat, projektuojant laiptus reikia, kad būtų iškaltas gipsas ir sudėtos grindys  g.gif  Aš noriu, kad būtų pas mane prie laiptų pakopų švieselės, o kaip kalt gipsą, jei nežinau ties kur bus pakopa, o tai reiškia ir šviesikė ten turės būti sienoje  g.gif
ačiū už atsakymą  4u.gif

Mes dabar su laiptininkais bendraujam, tai visų jų klausimas - ar išbetonuotos grindys ir ištinkuotos sienos. Kažkaip apie gipsą nesidomėjom, nes mums neaktualu g.gif
Bet, logiškai mąstant, jie turi pasakyt kur bus pakopos, kad tu galėtum apšvietimą vedžiot. Reikia su jais pačiais pasikalbėt ir viskas paaiškės.
Atsakyti
Laba, reikia mediniu laiptu, kaune. Gal galit koki meistra rekomenduoti? g.gif
Atsakyti