Įkraunama...
Įkraunama...

Laiptai ir jų gamintojai

QUOTE(Cobrytė @ 2008 01 15, 14:24)
O kiek galėtų kainuoti panašus porankis, užklausiau firmose, bet atsakymo dar negaunu.

Niekas porankio atskirai nenori gaminti schmoll.gif Iprastai jis duodamas dovanu prie laiptu smile.gif
O jei rimtai, tai apie 30-70Lt metras, priklausomai nuo ismatavimu ir pasirinkto medzio. Metalines detales apie 10-15Lt/vnt. Be nudazymo.
Atsakyti
QUOTE(Runa08 @ 2008 01 15, 14:19)
man asmeniskai moketi tukstancius lt uz laiptus pasirode pinigu ismetimas i bala...
jei namie yra zmogus turintis geras rankas uztenka uzsisakyti medienos gamybos imonelej atskiras laiptu dalis(ta prasme, kad ispjautu tam tikru ismatavimu medienos lenteles ir pan) tada parsivezus belieka jas susimontuoti visuma,nudazyti arba nulakuoti.  man tokie laiptai atsiejo apie 1600 uz viska... ir atrodo taip pat puikiai kaip kad siulo ivaitus laiptu gamintojai.

cia panasiai iseina kaip su madzio masybo grindu lentomis. parduotuvese kvadratas graziu lentu kainuoja nuo 150 Lt.
mes is medienos pjoveme medzio apdirbimo imoneje uz 7 lt/kv. o jei tokias pat pjaunant is medzio apdirbimo imones medienos tai kvardaro kaina nuo 25 Lt. aisku sudejus jas dar reikia padengti laku, priesingai nei nusipirkus uz 150 lt/kv kurios jau padengtos, bet galutineje sumoje vis tiek iseina daugaiu nei dvigubai pigiau nei perkant parduotuveje, o kokybe ir vaizdas niekuo ne prastesni.

Aišku, ne šventieji puodus lipdo smile.gif Viska galima pasidaryt pačiam rolleyes.gif Tik džiaugtis reikia, jei namuose yra žmogus, turintis geras rankas, laiko ir noro. thumbup.gif dažniausiai trūksta laiko... Automobilio varymas i servisa taipogi pinigų išmetimas į balą... Pvz. už stabdžių kaladėlių pakeitimą mokėti 30Lt . Juk tai 5-10 minučių darbas!
Atsakyti
Gal kas zinot gerus laiptininkus Panevezio regione? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gudrus gali apsviesti kaip medine pakopa tvirtinasi prie metalines konstrukcijos .. tarkim konstrukcija is metalinio vamzdzio 100x100 ir nera ploksteliu i sonus ... nejaugi uztenka tokio ploto kad pakopa nesivartytu ir islaikytu zmogaus svori ?

www.demaprojects.lt 7 fotke ... g.gif

dar klausimas kokio storio vamzdzio sienete turetu buti .. as pasiskaiciavau man rodo kad uztenka 3mm (100x100x3), marso ilgis iki 2.5m, bet nuejau pas gamybininkus durnium isvadino ...
Atsakyti
Sveikos mamytės! Mielai ir aš pasidalinsiu man žinomų meistrų kontaktais. Kai paskaičiau kokios čia kainos doh.gif .Aišku laiptai laiptams nelygu. Šitie meistrai,kuriuos pažystu daro tik iš medžio. Jie patys pasidaro atvažiavę projektelį ir paskui padarę laiptus sumontuoja. O kadangi veiksmas vyksta rajone, tai ir kainos tam atitinkančios. O važiuoja ir į Vilniu, ir į Klaipėdą. Jei ką sudominau rašykit į až. 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat neseniai daremes laiptus: azuolinius su metaline konstrukcija. Labai patiko meistrai ir ju darbas, ir kaina visai padori gavosi pagal pagamintus grazius laiptus. Mes likom labai patenkinti. Laiptus uzsisakinejom ne kokioj garsioj firmoj, bet per pazistamus pagal rekomendacijas susiradom zmones, kurie tuo uzsiima. Jei reikia kontaktu, galiu pasidalinti, rasykit i az.
Atsakyti
niekaip negalim apsispręsti,kokius laiptus gaminti - betoninius ar medinius - pirmus siųlo už 9, antrus- už 12 t. Lt doh.gif
Atsakyti
mes irgi renkamės žinias paie laiptų gaminotjus ir pan smile.gif gal kas foto įdėtų, parodytų pvz rezultato ir pan 4u.gif nes atrodo,kad meistrų pasiūla didelė, bet geri meistrai turi ilgas eiles ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2008 04 15, 13:19)
niekaip negalim apsispręsti,kokius laiptus gaminti - betoninius ar medinius - pirmus siųlo už 9, antrus- už 12 t. Lt doh.gif

Mes irgi svarstome, man betoniai labai grazu ir kazkaip stabilu. Nes jeigu butu mediniai tai tik uzdari, o uzdaru kaina iskart didesne. Tai ir linkstame prie betoniniu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Triuksmas @ 2008 01 16, 00:38)
Niekas porankio atskirai nenori gaminti schmoll.gif Iprastai jis duodamas dovanu prie laiptu smile.gif
O jei rimtai, tai apie 30-70Lt metras, priklausomai nuo ismatavimu ir pasirinkto medzio. Metalines detales apie 10-15Lt/vnt. Be nudazymo.

Dabar, kai jau viskas užsakyta, tai galiu pasakyti, kad ir atskirai daro mirksiukas.gif Tiesiog gal nuo firmos priklauso, bet ten, kur teiravausi, aiškiai pasakė, kiekvienas gaminys turi savo kainą ir užsakymai neskirstomas į svarbius ir nesvarbius. Manyčiau taip ir turėtų būti, bet čia jau priklauso nuo firmos, kaip ji vertina ir gerbia kiekvieną klientą. Mes nutarėme, kad porankį užsakysime (jau užsakytas) pas stalius, o porankių laikiklius mums pardavė viena laiptų firma, be jokių ten iškalbinėjimų.
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2008 04 15, 16:10)
Mes irgi svarstome, man betoniai labai grazu ir kazkaip stabilu. Nes jeigu butu mediniai tai tik uzdari, o uzdaru kaina iskart didesne. Tai ir linkstame prie betoniniu.  g.gif

O galutinė laiptų kaina manau vistiek bus panaši, kokius laiptus bepasirinktumėte. Juk tuos betoninius irgi kažkuo dengti reikės. Pas mus metalinis karkasa buvo suvirintas atskirai, laiptai uždari, tai ar jie būtų betoniniai, ar aip dabar, su metaliniu karkasu, ar grynai mediniai, jei pakopos medinės, tai kaina galutinė visų laiptų būtų beveik tokia pati. Betoniniai mums būtų buvę brangiausi. Gal pas kitus ir kitokie skaičiai gaunasi, bet aš sakau tai, ką mes rinkomės ir skaičiavome. Laiptus rinkomės tik uždarus, nes po jais dar ten visko prikišta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 02 19, 12:04)
Gal kas zinot gerus laiptininkus Panevezio regione?  4u.gif  4u.gif

Panevezyje as zinau 4u.gif Buvom issikviete gal keturias firmas, tarp ju ir Paneveziecius, tai geriausia kaina pasiule Panevezys, ir dizaina geriausia....

Kainos mano issirinktiems(nuo I-o iki III-o auksto) laiptams Panevezys apie 30000Lt., o Vilniaus firmos 47000-70000Lt. biggrin.gif
Atsakyti
Aš sėkmingai laipioju ketvirtus metus thumbup.gif
http://www.algimantolaiptai.lt/
Atsakyti