Įkraunama...
Įkraunama...

Laiptai ir jų gamintojai

Sveiki,

namo sienos dar nebaigtos, bet jau susimasciau del laiptu name.
Pas mane taip suprojektuota laiptine, kad gaunasi arba labai status laiptai i rusi (garaza), arba prabangus, bet tada prie pat tamburo atsiveria skyle i rusi doh.gif , o kad uzlipti i antra auksta reikia pereiti hola ir lipti i virsu, ten vel eiti i miegamaji vel per hola. Tai nusprendziau geriau i rusi padaryti labai stacius (apie 45 laipsnius) schmoll.gif Pakopa gausis 20 cm aukscio ir 25 plocio. Gal kas nors turi stacius laiptus i rusi? Ar tikrai taip vargstate, kaip sako meistrai?
Gal turite savo staciu laiptu nuotraukas?
Papasakokite ir apie savo normalius laiptus. Gal tai padetu kitiems isvengti klaidu?
Atsakyti
ei... mamytes!!!! mirksiukas.gif Tai kaip ten del laiptuku? kokius sau pasirinkote? Is ko uzsisakete?
Atsakyti
na iš manęs patarėja menka, nes mes rekonstruojam sodo namą.. tai man visi laiptai už dabar esančius bus geresni lotuliukas.gif

kas dėl rūsio.. tai mas mane kaime name į rūsį statūs laiptai.. nu tai žinok siaubas schmoll.gif jaunam dar dar.. bet kai buvau vaikas tai pravalas o ir dabar močiutė jau nenulipa schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 06 13, 16:59)
na iš manęs patarėja menka, nes mes rekonstruojam sodo namą.. tai man visi laiptai už dabar esančius bus geresni  lotuliukas.gif

kas dėl rūsio.. tai mas mane kaime name į rūsį statūs laiptai.. nu tai žinok siaubas  schmoll.gif  jaunam dar dar.. bet kai buvau vaikas tai pravalas o ir dabar močiutė jau nenulipa  schmoll.gif  verysad.gif

Ta pati ir man sako.. Bet as sau pagalvojau, mes turime dar du isejimus i rusi, vienas tiesiai i katiline is vidinio kiemo, kitas tiesiai i garaza is lauko. Tai kai yra tokie variantai, tai kaip nors isikereblinsim i ta rusi.. (senatveje) g.gif Bet uz tai neturesime visokiu gremezdu ir tuneliu. dabar suprojektuota kaip rusai sako: beg s prepiatstwijami... Turi tris ratus apsukti kol is laiptu ir holu labirintu islisi.. schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikos, norėčiau patarimo 4u.gif
Kadangi mūsų laiptai nestandartiniai, iškilo problema su jų užtvėrimu, t.y. varteliais, kad vaikas negalėtų užlipti - nes nors mūsų kleckui dar nėra 8 mėn. jau pagavau už pakarpos ant trečios pakopos blink.gif doh.gif

Mūsų laiptų apačia atrodo taip:
user posted image

Būčiau dėkinga už bet kokias idėjas ir pasiūlymus, kas, kur, kaip galėtų ką nors tinkamo mums pagaminti blush2.gif
Atsakyti
Jei kam reikia medinių laiptų, galiu rekomenduoti gerus meistrus. Mums darė ąžuolinius, patarė, suprojektavo, per mėnesį padarė ir per porą dienų sumontavo. Labai patenkinti likom ir dėkingi. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir kainos ne taip didelės, kaip firmose. Vyrukai iš Žemaitijos, bet Kaune dirbt neatsisakė smile.gif Telefonas: 8-61407172
Atsakyti
Atsiprašau, ne į tą skyrelį parašiau blush2.gif gal moderatoriai perkels arba ištrins... Tikiuos atleisit naujokei blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja-Laima @ 2007 07 13, 15:02)
Jei kam reikia medinių laiptų, galiu rekomenduoti gerus meistrus. Mums darė ąžuolinius,  patarė, suprojektavo, per mėnesį padarė ir per porą dienų sumontavo. Labai patenkinti likom ir dėkingi. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Ir kainos ne taip didelės, kaip firmose. Vyrukai iš Žemaitijos, bet Kaune dirbt neatsisakė smile.gif Telefonas: 8-61407172

gal imeskit foto kaip atrodo, i kokia mazdaug ta kaina?
Atsakyti
foto neturiu, kita savaite gris dukra, nufotkins, tada, jei kaip nors susigaudysiu, idesiu. 13 pakopu kainavo 7800 Lt. Patys pakonsultavo, suprojektavo, sumontavo.
Atsakyti
QUOTE(Freja-Laima @ 2007 07 13, 15:51)
foto neturiu, kita savaite gris dukra, nufotkins, tada, jei kaip nors susigaudysiu, idesiu. 13 pakopu kainavo 7800 Lt. Patys pakonsultavo, suprojektavo, sumontavo.

ar jie dirba klaipedos rj
Atsakyti
Manau, kad taip. Pasiskambinkit, pakalusit. Klaipeda jiems, ko gero, arciau, nei Kaunas rolleyes.gif
Atsakyti