Sveiki,
namo sienos dar nebaigtos, bet jau susimasciau del laiptu name.
Pas mane taip suprojektuota laiptine, kad gaunasi arba labai status laiptai i rusi (garaza), arba prabangus, bet tada prie pat tamburo atsiveria skyle i rusi , o kad uzlipti i antra auksta reikia pereiti hola ir lipti i virsu, ten vel eiti i miegamaji vel per hola. Tai nusprendziau geriau i rusi padaryti labai stacius (apie 45 laipsnius) Pakopa gausis 20 cm aukscio ir 25 plocio. Gal kas nors turi stacius laiptus i rusi? Ar tikrai taip vargstate, kaip sako meistrai?
Gal turite savo staciu laiptu nuotraukas?
Papasakokite ir apie savo normalius laiptus. Gal tai padetu kitiems isvengti klaidu?
ei... mamytes!!!! Tai kaip ten del laiptuku? kokius sau pasirinkote? Is ko uzsisakete?
na iš manęs patarėja menka, nes mes rekonstruojam sodo namą.. tai man visi laiptai už dabar esančius bus geresni
kas dėl rūsio.. tai mas mane kaime name į rūsį statūs laiptai.. nu tai žinok siaubas jaunam dar dar.. bet kai buvau vaikas tai pravalas o ir dabar močiutė jau nenulipa
kas dėl rūsio.. tai mas mane kaime name į rūsį statūs laiptai.. nu tai žinok siaubas jaunam dar dar.. bet kai buvau vaikas tai pravalas o ir dabar močiutė jau nenulipa
QUOTE(akvilyte @ 2007 06 13, 16:59)
na iš manęs patarėja menka, nes mes rekonstruojam sodo namą.. tai man visi laiptai už dabar esančius bus geresni
Ta pati ir man sako.. Bet as sau pagalvojau, mes turime dar du isejimus i rusi, vienas tiesiai i katiline is vidinio kiemo, kitas tiesiai i garaza is lauko. Tai kai yra tokie variantai, tai kaip nors isikereblinsim i ta rusi.. (senatveje) Bet uz tai neturesime visokiu gremezdu ir tuneliu. dabar suprojektuota kaip rusai sako: beg s prepiatstwijami... Turi tris ratus apsukti kol is laiptu ir holu labirintu islisi..
Sveikos, norėčiau patarimo
Kadangi mūsų laiptai nestandartiniai, iškilo problema su jų užtvėrimu, t.y. varteliais, kad vaikas negalėtų užlipti - nes nors mūsų kleckui dar nėra 8 mėn. jau pagavau už pakarpos ant trečios pakopos
Mūsų laiptų apačia atrodo taip:
Būčiau dėkinga už bet kokias idėjas ir pasiūlymus, kas, kur, kaip galėtų ką nors tinkamo mums pagaminti
Kadangi mūsų laiptai nestandartiniai, iškilo problema su jų užtvėrimu, t.y. varteliais, kad vaikas negalėtų užlipti - nes nors mūsų kleckui dar nėra 8 mėn. jau pagavau už pakarpos ant trečios pakopos
Mūsų laiptų apačia atrodo taip:
Būčiau dėkinga už bet kokias idėjas ir pasiūlymus, kas, kur, kaip galėtų ką nors tinkamo mums pagaminti
Jei kam reikia medinių laiptų, galiu rekomenduoti gerus meistrus. Mums darė ąžuolinius, patarė, suprojektavo, per mėnesį padarė ir per porą dienų sumontavo. Labai patenkinti likom ir dėkingi. Ir kainos ne taip didelės, kaip firmose. Vyrukai iš Žemaitijos, bet Kaune dirbt neatsisakė Telefonas: 8-61407172
QUOTE(Freja-Laima @ 2007 07 13, 15:02)
Jei kam reikia medinių laiptų, galiu rekomenduoti gerus meistrus. Mums darė ąžuolinius, patarė, suprojektavo, per mėnesį padarė ir per porą dienų sumontavo. Labai patenkinti likom ir dėkingi. Ir kainos ne taip didelės, kaip firmose. Vyrukai iš Žemaitijos, bet Kaune dirbt neatsisakė Telefonas: 8-61407172
gal imeskit foto kaip atrodo, i kokia mazdaug ta kaina?
QUOTE(Freja-Laima @ 2007 07 13, 15:51)
foto neturiu, kita savaite gris dukra, nufotkins, tada, jei kaip nors susigaudysiu, idesiu. 13 pakopu kainavo 7800 Lt. Patys pakonsultavo, suprojektavo, sumontavo.
ar jie dirba klaipedos rj