Įkraunama...
Įkraunama...

Laiptai ir jų gamintojai

QUOTE(Vikusia @ 2007 05 30, 13:19)
Sakykit, gal kas turit pušinius laiptus, ir kokie atsiliepimai?

4u.gif Vikusia sioje temeleje jau rase apie pusinius laiptus,tai tikrai minkstas medis ir greitai susibraizo doh.gif ,pas mus tai pusines grindys antrame aukste,todel zinau is patirties.. schmoll.gif
Atsakyti
ADA, nu spalva tavo laiptu wub.gif labai man grazi thumbup.gif

QUOTE(Vikusia @ 2007 05 30, 13:19)
Ada, matau pas jus po laiptais plytelės, ar ten šildomos grindys? jei taip, tai kaip tvirtinot laiptus?? Beje gal galit patart, ar pirmiau laiptai , ar plytelės dedas? Turiu dar vieną klausimą - aš noriu uosinių laiptų, bet kadangi nelabai užtenkam pinigėlių vyras užsispyrė dėt pušinius. Žinau, kad pušis gan minkštas medis. Sakykit, gal kas turit pušinius laiptus, ir kokie atsiliepimai?

pusis tikrai nekoks pasirinkimas schmoll.gif pas mus pinigu irgi nefontanai smile.gif, tai pataupysim kazkur kitur, bet minksto medzio tikrai nedesim...
Atsakyti
Aš manau, kad grindys ir laiptai turi būti iš kietmedžio. Kažkur kitur gal galima pataupyti, kažką vėliau padaryti - bet laiptų taip lengvai nepakeisi mirksiukas.gif
O pas mus buvo viskas padaryta, tik tada montavo laiptus. Po jais grindys šildomos - nepataikė į vamzdelį biggrin.gif O jei rimtai - tai prašėm kad suktų trumpesniu varžtus bigsmile.gif O geriausia - tai kol neužpilta betonu pasižymėti kažkokiu būdu blush2.gif
Atsakyti
Jus tik paklausykite, uz tokio pat tipo ir tokio pat medzio kaip ADOS laiptai tik karkasas butu metalinis ir laiptai eitu per 2 aukstus is musu vieni meistreliai uzsiprase 25 tukstanciu lituku doh.gif gal sitas pasaulis visai isprotejo blink.gif
Atsakyti
Fotkint reikia vamzdzius su liniuote. Ir cia ne tik po laiptais, o visam name, kad po to nereiketu visu grindu lupt, jei ka.
Atsakyti
grazus sraigtiniu laiptu projektas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 05 31, 10:36)
grazus sraigtiniu laiptu projektas:

Cia ne sraigtiniai laiptai, sraigto gi nera. Gal veduokliniai, bet tikriausiai paprasti laiptai, islenkti tiesiog.
Atsakyti
Nu nera tiesiogiai sraigtiniai,bet forma tai tikrai ne tiesi.
Svarbu,kad gerai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Na čia ne visai apie laiptutus, bet ką jūs darot su laiptine. Turbūt dažote? Bet su vaikais taigi bus per kelias dienas purvina. Praeis su neplautom rankom ir šakės. Nelabai ten tie dažai ir plaunasi, jei tik truputi, tai dar nuplausi, o jei daugiau. Mums meistrai siūlo kamštinę dangą daryti, bet man negražu. Dar yra tapetavimas g.gif
Dar vienas dalykas. Jau užlipus laiptais aikštelėj būna turėklas. Mano pana karstosi be proto. Tai galvoju gal jį žymiai aukštesnį daryti. Ar jūs kaip nors sprendt tą problemą?
Atsakyti
QUOTE(Vaidaaa @ 2007 06 12, 08:41)
Na čia ne visai apie laiptutus, bet ką jūs darot su laiptine. Turbūt dažote? Bet su vaikais taigi bus per kelias dienas purvina. Praeis su neplautom rankom ir šakės. Nelabai ten tie dažai ir plaunasi, jei tik truputi, tai dar nuplausi, o jei daugiau. Mums meistrai siūlo kamštinę dangą daryti, bet man negražu. Dar yra tapetavimas  g.gif
Dar vienas dalykas. Jau užlipus laiptais aikštelėj būna turėklas. Mano pana karstosi be proto. Tai galvoju gal jį žymiai aukštesnį daryti. Ar jūs kaip nors sprendt tą problemą?

as galvojau prie sienos dar viena turekliuka mazesniam aukstyje pritaisyti, kad vaikai uz jo laikydamiesi liptu, tai gal pavyks sienu neisteplioti.
o del tvoreles aukstai nepagalvojau, reikes pamastyti, gal iki lubu pasidaryti g.gif
Atsakyti