Įkraunama...
Įkraunama...

Laiptai ir jų gamintojai

QUOTE(une @ 2007 05 28, 14:10)
ADA, kad gali padaryti, tai as suprantu wink.gif man idomu koks yra optimaliausias variantas-to paties projekto laiptu tik skirtingu medziagu...  g.gif

Ką turi omenyje sakydama - optimaliausias variantas?
Šiaip reikia žiūrėti kokia anga laiptams - ne visais variantais gali per daug rinktis. Mes pvz. darėm be aikštelės, ant medinių laiptasijų ax.gif Su aikštele pas mus nelabai išėjo ax.gif Jei įdomu - bandyčiau rasti nuotrauką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 05 29, 08:18)
Šiaip reikia žiūrėti kokia anga laiptams - ne visais variantais gali per daug rinktis. Mes pvz. darėm be aikštelės, ant medinių laiptasijų ax.gif Su aikštele pas mus nelabai išėjo ax.gif Jei įdomu - bandyčiau rasti nuotrauką  mirksiukas.gif

Būk gerutė, nepatingėk surasti, pas mane irgi neišeina su aikštele, tai labai norėčiau pažiūrėti smile.gif kaip pas tave
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 29 gegužės 2007 - 07:40
QUOTE(ADA @ 2007 05 29, 07:18)
Šiaip reikia žiūrėti kokia anga laiptams - ne visais variantais gali per daug rinktis. Mes pvz. darėm be aikštelės, ant medinių laiptasijų ax.gif Su aikštele pas mus nelabai išėjo ax.gif Jei įdomu - bandyčiau rasti nuotrauką  mirksiukas.gif

optimaliausias-kainos ir patogumo atzvilgiu... smile.gif pas mus jie turi buti uzdari, tai idomu kas geriau-ar betoniniai ir apsiuti medziu ar metalo karkasas ir apsiutas medziu (nors lyg ir esu girdejus, kad sitaip labai barska, gaunasi vos ne aidas... unsure.gif )
o nuotraukytes tai paieskok, jei nesunku 4u.gif
Atsakyti
Kuri įkelsit, kuriai atsiųsti nuotraukas ? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 05 29, 10:01)
Kuri įkelsit, kuriai atsiųsti nuotraukas ? blush2.gif  blush2.gif

Gali, kad ir man

linnna@gmail.com
Atsakyti
ADOS laiptai

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
pas mus, įtariu, kažkaip turės būti kitaip, beveik apvaliai, ties ten, kur jie suksis, nes aikštelės neišeina padaryti.
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 05 29, 09:39)
optimaliausias-kainos ir patogumo atzvilgiu... smile.gif pas mus jie turi buti uzdari, tai idomu kas geriau-ar betoniniai ir apsiuti medziu ar metalo karkasas ir apsiutas medziu (nors lyg ir esu girdejus, kad sitaip labai barska, gaunasi vos ne aidas...  unsure.gif )

Mane irgi domintų kas geriau ir pigiau iš šių variantų ax.gif
Bet dar dėja nieko nerandam kas tuos laiptus mums iš betono išlietų jei tokius darytumėm. Jaučiu reiks metalinius daryti g.gif
Atsakyti
4u.gif ADA labai faini laiptai... thumbup.gif gal gali pasakyti kur gaminotes ir kiek kainavo ,ir pakopos is kokio medzio? g.gif blush2.gif
Atsakyti
ADA mane taip pat domina kur gaminotes ir kiek kainavo jusu laiptukai ax.gif
Atsakyti
pas mus raigtiniai laiptai kol kas be tureklu, tai domintu gal kas gamonotes tureklus atskirai? kur?
ADA ir mums gal gali parasyt kur gaminotes laiptus, uzklausciau del tureklu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 05 30, 07:59)
4u.gif ADA labai faini laiptai...  thumbup.gif gal gali pasakyti kur gaminotes ir kiek kainavo ,ir pakopos is kokio medzio? g.gif  blush2.gif

Visi laiptai - ir pakopos ir laiptasijos iš uosio. Kainos nepamenu, nes seniai gaminomės doh.gif Be to, remtis vakarykščiomis kainomis šiandien jau yra prabanga, nes viskas brangsta nerealiai doh.gif Turėklų atskirai - abejoju ar ta firma darys.
"Jūsų namas"

Atsakyti
Ada, matau pas jus po laiptais plytelės, ar ten šildomos grindys? jei taip, tai kaip tvirtinot laiptus?? Beje gal galit patart, ar pirmiau laiptai , ar plytelės dedas? Turiu dar vieną klausimą - aš noriu uosinių laiptų, bet kadangi nelabai užtenkam pinigėlių vyras užsispyrė dėt pušinius. Žinau, kad pušis gan minkštas medis. Sakykit, gal kas turit pušinius laiptus, ir kokie atsiliepimai?
Atsakyti