Įkraunama...
Įkraunama...

Laiptai ir jų gamintojai

QUOTE(giletaite @ 2007 01 18, 00:19)
laiptams. Taigi suradome tokius idomius zmones - menininkus, pasikalbejome su jais ir jie pasiule mums padaryti laiptus azuolinius su raitytais rankturiais ir kalvio darbo  strypeliais. Ilgai svarsteme bet sutikome su ju pasiulymu. Ir stai jau atejo diena, kai laiptus pradejo montuoti, na is ties kol kas dziaugiuosi tu meistru darbu, bet negali  vertinti puse darbo, taigi laukiam darbu galo, gal per 2-3 savaites sumontuos? 4u.gif  Visos medziagos meistru ir mediena ir metalas ir visi darbai  su  gruntavimu ir kazkokiu aliejavimu bei lakavimu mums atsies 10 tukst. litu. Ka manote pasidalinkite nuomone.

Ar tik tie MENINYKAI ne nuo Ignalinos ? smile.gif

Siaip laiptu pakopa yra vertinama nuo 500 iki 800 Lt su darbu ir medziagom . Tai ir skaiciuokit - vidutiniskai 3 metru atstumui tarp aukstu reikia apie 16 pakopu . Kaina , mano nuomone , normali ir jeigu darbas grazus , belieka dziaugtis . Ar galetumet kontaktus mestelt tu meninyku ?

Atsakyti
QUOTE(Rimokas @ 2007 01 18, 22:04)
Ar tik tie MENINYKAI ne nuo Ignalinos ?  smile.gif 

Siaip laiptu pakopa yra vertinama nuo 500 iki 800 Lt su darbu ir medziagom . Tai ir skaiciuokit - vidutiniskai 3 metru atstumui tarp aukstu reikia apie 16 pakopu . Kaina , mano nuomone , normali ir jeigu darbas grazus , belieka dziaugtis . Ar galetumet kontaktus mestelt tu meninyku ?

Na va zioplike esu nepamaciau temo apie laiptus, gal moderatoriai perkels.
Tie menininkai is Ignalinos, labai saunus vyrukai, kontaktus butinai parasysiu tik va su savimi neturiu siuo metu.butinai parasysiu kita syki.
Atsakyti
QUOTE(wauuu @ 2007 01 17, 14:27)
Gal kas zinote kaip tiksliai apskaiciuoti laiptu pakopas,mes norime daryti patys laiptus ir nelabai zinome kai tiksliai padaryti laiptu ismatavimus ,darysime metalo karkasa, g.gif  pakopas medines g.gif .Gal zinote kur metala karkasui Vilniuje pirkti ir gal kur yra vie tik pakopas pirkti. smile.gif

Na kazkiek esu susidurusi su laiptu gamintojais tai galiu pasakyti keleta pastebejimu.
Pirma, kaip visi isvien sako, kad geriausia yra kai pats meistras susiprojektuoja ir pats gamina laiptus. Esu maciusi nemazai darbu kur vienas projektavo, o kiti gamino.tikrai matyti trukumu, o kai uzduodi klausima, kodel tas ar anas ne iki galo "davesta" tai atsakymas- kaip suprojektavo taip padarem ir tikrai esu tokius kelis variantus macius.
Antra, reikalinga, kad laiptus projektuojantis asmuo ne tik suskaiciuotu tiksliai visus atstumus, bet ir patartu, kad atitinkamoje erdveje tiktu labiau tokie ar anokie laiptai. Nes kartais kvailai atrodo vien seimininku uzgaidos, kurias aklai igyvendinus galutinis produktas atrodo ne kaip, nors ir brangiai sumoketa.
Trecia, nereikia pagaileti laiptams pinigu jei jie yra kambario ar erdves akcento dalis, t.y. kai laiptai atvirai matomi.Nes jie tuomet vertintini kaip interjero detale, kaip baldas, kuri beje ne taip jau daznai seimininkai keicia biggrin.gif
Kaip mes apsisprendeme del laiptu meistru ir kainos,tai sirdi skaudejo kai uzsiprase 10 tukst. litu.Bet kai jau pradejo montuoti kazkaip atlyzau ir manau kad nesuklydau, bet aisku reikia sulaukti darbu pabaigos tada skaiciuosim visciukus.
Beje musu meistrai is ju kalbos supratau gali priimti ir is kitu miestu uzsakymus.Ir dar kas labai patiko ju darbe, kad jie siulo idejas atsizvelgdami i projekta i laiptu vieta ir daug kitu niuansu, kurie mums net i galva neatejo. O pasirodo tokie teisingi ir paprasti. Tie meistari net suprojektavo mums zidini, ant kurio bus azuoline detales labai panasios i laiptu pakopas. tai va tiek kol kas.Jei ka domintu tai galesiu kontaktus imesti.
Atsakyti
[quote=Rimokas,2007 01 18, 22:04]

O kodel taip uzklausete apie tuos menininkus? Gal jus juos zinote?
Atsakyti
Labai lauksim laiptu foto ir menininku koordinaciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giletaite @ 2007 01 18, 23:23)
tai va tiek kol kas.Jei ka domintu tai galesiu kontaktus imesti.

4u.gif Imesk,labai lauksim.O jie Vilniuje? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=giletaite,2007 01 19, 00:28]
[quote=Rimokas,2007 01 18, 22:04]

O kodel taip uzklausete apie tuos menininkus? Gal jus juos zinote?
[/quote]

biggrin.gif ... Itariu , kad Raimundelis su Jonuku ... biggrin.gif . Galiu nuramint - saunus vyrai , patikimi . Ir tikrai menininkai jie , patvirtinu . Tik aisku is meno pragyvent sunkoka, tai ir dirba kitus grazius darbus . Jeigu tie patys , kontaktus as ju turiu biggrin.gif ...

Atsakyti
QUOTE(Rimokas @ 2007 01 19, 17:33)
biggrin.gif ... Itariu , kad Raimundelis su Jonuku ...  biggrin.gif  . Galiu nuramint - saunus vyrai , patikimi . Ir tikrai menininkai jie , patvirtinu . Tik aisku is meno pragyvent sunkoka, tai ir dirba kitus grazius darbus . Jeigu tie patys , kontaktus as ju turiu  biggrin.gif  ...

Tie patys biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Is ties saunus vyrukai 4u.gif
Atsakyti
sveikos statybininkės 4u.gif , labai norėčiau ir aš tų žmogučių kontaktų rolleyes.gif
Atsakyti
Ir as labai noreciau ju kontaktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giletaite @ 2007 01 19, 21:02)
Tie patys biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Is ties saunus vyrukai 4u.gif

Skelbiu Raimundo telefona - 8 650 81901 . Jono telefonas pasikeites , dabar neturiu . Linkejimai jiems nuo uteniskiu Dainos ir Rimanto ... smile.gif

Atsakyti
Giletaite, gal gali įdėti laiptų nuotraukėlę ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 21 sausio 2007 - 19:23