Įkraunama...
Įkraunama...

Velti galvos dangalai

Oksyte, jei tavo mažosios eis gatve, tai aplinkiniai greitai bus išvežti į reanimacijas visokias... nes užsižiopsoję į tokius grožius, kelio nematys ir visokios traumos tada ištiks smile.gif
Atsakyti
manoji...
user posted image
Atsakyti
wub.gif Inga-Monika
Atsakyti
Inga-Monika,labai fainulka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiukas smile.gif
Atsakyti
mano kepuriukas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Noriu paklausti blush2.gif , kaip dėliojat vilną skrybėlėm , ar tiem atlenkimam detat viena kryptim? Nu kaip padarot atlenkimus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 11 12, 09:31)
Noriu paklausti blush2.gif , kaip dėliojat vilną skrybėlėm , ar tiem atlenkimam detat viena kryptim? Nu kaip padarot atlenkimus? bigsmile.gif

mano tai nedideli tie atlenkimai, tai dejau viena isilgai, kita skersai ir vel plonai isilgai, o apacia patampiau.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 11 12, 15:38)
mano tai nedideli tie atlenkimai, tai dejau viena isilgai, kita skersai ir vel plonai isilgai, o apacia patampiau.

Ačiukas bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
prie kepures nusiveliau salika, dabar dziuna ax.gif tai bus visas komplektas(kepure, salikas, pirtines) dar batai butu gerai rolleyes.gif lotuliukas.gif bet su batais darbo daug doh.gif
Atsakyti
bet atrodyti tai turėtų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .sėkmės
Atsakyti
na va, pabaigiau pirmąją kepurę savo dukrai ax.gif
ale kol vėliau vis atrodė dar per didelė, nesitraukė, o kai išdžiūvo, tai dabar norėtųsi kokiu centimetru kitu didesnės doh.gif nu bet nuo galvos nekrenta, ausys uždengtos, tikiuosi kad mielai nešios. Nors žinoma aš broko daug matau blush2.gif ir susiguzavo keliose vietose negražiai blush2.gif
dar galvoju ant viršugalvio gal pritvirtint kokį nors dekorą - burbuliukų kokių nors kabančių ar ką nors panašaus g.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti