Įkraunama...
Įkraunama...

Velti galvos dangalai

tongue.gif nail.gif
Atsakyti
tikrai puikios beretes ir bartuko ir oksytes wub.gif thumbup.gif gal galit i az atsiust sablona kaip velt toki grozi ax.gif
Atsakyti
oksyte - puiki berete thumbup.gif: bet sablonas ovalus? ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2010 02 05, 01:20)
oksyte - puiki berete thumbup.gif: bet sablonas ovalus? ar as klystu?

Sablonas is akies piestas, nes tokio dydzio bliudo neradau biggrin.gif Bet stengiaus kad butu kuo apvalesnis 4u.gif
Atsakyti
Oksyte user posted image labai man patiko tavo beretė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Niekaip neturiu laiko parašyti, tikriausia reiks raštininką samdyti lotuliukas.gif
Oksyte, berete nuostabi ir tinka prie veido (tik gal šiek tiek storoka) Kai anščiau darydavau jas tai dažnai per storos būdavo ir sukritimas būdavo grubus, arba stovinčios lotuliukas.gif na turiu aš jų dar, brokų dėžėj guli biggrin.gif
aaaa kažkas klausė kur tuos brokėlius dedu. Na juos sukarpau spuogelems gaminti, kirminiukams ar kokioms tai figūroms išgauti.
Atsakyti
Aciu mergytes mirksiukas.gif 4u.gif
QUOTE(DOSETH @ 2010 02 08, 21:21)
Oksyte, berete nuostabi ir tinka prie veido (tik gal šiek tiek storoka)

Aha, gal ir storoka mastau.gif , matai kai pirma kart delioji, ne visada nuspeji kaip geriau rolleyes.gif Tiksliai pasakysiu greitu laiku, kai padarysiu kita berete mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, apie ta kepuriu storuma .... Dariau pirties kepure, tai specialiai dejau tris sluoksnius, kad tokia storesne butu smile.gif na o dabar mastau tokia nesiotina kepure velti, tai kazi ar uzteks deti 2 sluoksniu? g.gif
Atsakyti
Aš viskam kloju tik dvi. Ir rankinėms ir kepurėms ir šalikams, tik plaukelių išpešimo storis skirtingas. O kaip kitaip regulioti stori? Dirbu tik su Merino sluoksna.
Atsakyti
Aisku tada. Igudimo reikalas tie sluoksniai, kai dedi tris sluoksnius tikimybe kad prasisvies kur mazesne blush2.gif va jei 2 dedi ir dar plonycius reikia jau pasistengt labiau, ir igudimo reikia. Ech dar mokytis ir mokytis.
Atsakyti
Zinau kad ziauriai karsta, bet as jau ruosiu savo mazasias rudeneliui biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
grazu 4u.gif
Atsakyti