tikrai puikios beretes ir bartuko ir oksytes gal galit i az atsiust sablona kaip velt toki grozi
oksyte - puiki berete : bet sablonas ovalus? ar as klystu?
QUOTE(linada @ 2010 02 05, 01:20)
oksyte - puiki berete : bet sablonas ovalus? ar as klystu?
Sablonas is akies piestas, nes tokio dydzio bliudo neradau Bet stengiaus kad butu kuo apvalesnis
Oksyte labai man patiko tavo beretė
Sveikutes,
Niekaip neturiu laiko parašyti, tikriausia reiks raštininką samdyti
Oksyte, berete nuostabi ir tinka prie veido (tik gal šiek tiek storoka) Kai anščiau darydavau jas tai dažnai per storos būdavo ir sukritimas būdavo grubus, arba stovinčios na turiu aš jų dar, brokų dėžėj guli
aaaa kažkas klausė kur tuos brokėlius dedu. Na juos sukarpau spuogelems gaminti, kirminiukams ar kokioms tai figūroms išgauti.
Niekaip neturiu laiko parašyti, tikriausia reiks raštininką samdyti
Oksyte, berete nuostabi ir tinka prie veido (tik gal šiek tiek storoka) Kai anščiau darydavau jas tai dažnai per storos būdavo ir sukritimas būdavo grubus, arba stovinčios na turiu aš jų dar, brokų dėžėj guli
aaaa kažkas klausė kur tuos brokėlius dedu. Na juos sukarpau spuogelems gaminti, kirminiukams ar kokioms tai figūroms išgauti.
Aciu mergytes
Aha, gal ir storoka , matai kai pirma kart delioji, ne visada nuspeji kaip geriau Tiksliai pasakysiu greitu laiku, kai padarysiu kita berete
QUOTE(DOSETH @ 2010 02 08, 21:21)
Oksyte, berete nuostabi ir tinka prie veido (tik gal šiek tiek storoka)
Aha, gal ir storoka , matai kai pirma kart delioji, ne visada nuspeji kaip geriau Tiksliai pasakysiu greitu laiku, kai padarysiu kita berete
Sveikutes, apie ta kepuriu storuma .... Dariau pirties kepure, tai specialiai dejau tris sluoksnius, kad tokia storesne butu na o dabar mastau tokia nesiotina kepure velti, tai kazi ar uzteks deti 2 sluoksniu?
Aš viskam kloju tik dvi. Ir rankinėms ir kepurėms ir šalikams, tik plaukelių išpešimo storis skirtingas. O kaip kitaip regulioti stori? Dirbu tik su Merino sluoksna.
Aisku tada. Igudimo reikalas tie sluoksniai, kai dedi tris sluoksnius tikimybe kad prasisvies kur mazesne va jei 2 dedi ir dar plonycius reikia jau pasistengt labiau, ir igudimo reikia. Ech dar mokytis ir mokytis.
Zinau kad ziauriai karsta, bet as jau ruosiu savo mazasias rudeneliui