Įkraunama...
Įkraunama...

Velti galvos dangalai

QUOTE(DOSETH @ 2010 01 14, 19:46)
Galima aš atsakysiu bigsmile.gif PUIKUS wub.gif
Nemėgstu pilkos, bet žinau labai didelė dalis žmonių mėgsta, parduotuvėje būtų greitai nupirkta.
Bet dar įdomu kokio storio ji yra, nes tai  yra ir svarbu. Kaip jinai laikysis ant galvos, ir kaip formuosis. Pagal suklojimo skaičių turėtų
būti stora, nors klojimas, klojimui nelygu.

deeeeekui wub.gif
na tikrai nestorai dejau tuos sluoksnius, tai nestora gavosi ir nesiurksti, nors cia karsinys smile.gif geras karsinys, patenkinta esu, labiau patiko nei is Veltinio namu. Kepure gana minksta smile.gif pripazinsiu neturejo but tokia didele biggrin.gif bet vilna kazko gal tik pora cm susitrauke, o sablona buvau 42 cm skersmens padarius biggrin.gif tai teko tokias bangeles suformuoti, nes be ju kaip skraidanti lekste atrode biggrin.gif bet dabar esu patenkinta, kad didele ji - yra kur garbanas susikrauti smile.gif kartais gerai kai nesigauna taip kaip norejai, nes gaunasi dar geriau, kaip nebutum pabandzius smile.gif
ant galvos laikosi gerai, jau diena su ja prabuvau mieste smile.gif
pilka spalva gal ir man vidutiniskai, bet prie paltuko apykakles pilkos dera ir seip bus lengvai priderinama prie kitu rubu smile.gif

cia patarimas Oksytei: as iskirpau tik 12cm skersmens skyle galvai, nesitikejau kad i tokia tilps, kad padidinsiu dar, beeeet pasirode kad net per didele ta skyle, kad ir kokia didziagalve buciau. Cia turbut zmogaus refleksas galvai pro maza skyle pralyst (juodas humoras). taigi patariu tau tikrai daryti mazesne. Man teko siek tiek pasiaurinti gale... nesimato kai uzsidedi aisku, nes ji tokia nukarusi, bet uztad sirdy kaip nefaina kad taip susimoviau... na bet tik 5ktas mano darbas, patobulesiu dar smile.gif

klausimas DOSETH: minejote kad panaudojate veltinio likucius ar daiktelius kurie brokuoti gaunasi, gal kokiomis idejomis pasidalinsite?
as kai sau per mazas pirstines nuveliau tai iskirpau is ju ir padariau dar mazesnes - krikstasuniui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo batuke: 14 sausio 2010 - 19:33
QUOTE(batuke @ 2010 01 14, 18:30)
Labas saulyte smile.gif

o kaip bendras vaizdas?  blush2.gif

man labai patiko wub.gif
Atsakyti
Batuke, tikrai superine berete !!! thumbup.gif
Blin pasiziurejau ir as uzsimaniau, ehh , reiks ir man panaktinet kada ir sau nuvelt, nors vyras smaugia jam batus nuvelt, bet manau palauks, cia tiesiog uhh kokia simpatiska isejo pas tave, uzsikabliavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2010 01 14, 22:55)
Batuke, tikrai superine berete !!!  thumbup.gif
Blin pasiziurejau ir as uzsimaniau, ehh , reiks ir man panaktinet kada ir sau nuvelt, nors vyras smaugia jam batus nuvelt, bet manau palauks, cia tiesiog uhh kokia simpatiska isejo pas tave, uzsikabliavau  biggrin.gif

biggrin.gif malonu kad ikvepiu kazka kurybai smile.gif as draugui irgi norejau tapkes padaryti, bet niekad jis tu tapkiu nenesioja tai yra proga sau daryt smile.gif kitiem daryti sunku nes tikrai gali i skoni nepataikyti. dabar mama uzsake skrybelaite smile.gif p.s. perskaityk mano patarimus del beretes praitoje mano zinuteje, galbut taip pat velsi is ,, Siulu oazes" vilnos...
Atsakyti
QUOTE(batuke @ 2010 01 15, 00:05)
biggrin.gif malonu kad ikvepiu kazka kurybai smile.gif as draugui irgi norejau tapkes padaryti, bet niekad jis tu tapkiu nenesioja tai yra proga sau daryt smile.gif kitiem daryti sunku nes tikrai gali i skoni nepataikyti. dabar mama uzsake skrybelaite smile.gif p.s. perskaityk mano patarimus del beretes praitoje mano zinuteje, galbut taip pat velsi is ,, Siulu oazes" vilnos...

Skaiciau skaiciau smile.gif Veliau jau ir is siulu oazes vilnos, ir is wool.lt, ten pas juos naujas tiekejas tai kokybe vilnos panasi kaip is siulu oazes, man kazkur apie 30% susivelia ir sumazeja rezultatas. O vyras mano zaraza kankina mane ne tapkem, ju jau turi, o nori realiai batu i lauka nesiot, tai vat ir nepasiryzdu dar tokiam zygdarpiui praktiskai para paaukoti siam darbui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2010 01 14, 23:19)
Skaiciau skaiciau  smile.gif  Veliau jau ir is siulu oazes vilnos, ir is wool.lt, ten pas juos naujas tiekejas tai kokybe vilnos panasi kaip is siulu oazes, man kazkur apie 30% susivelia ir sumazeja rezultatas. O vyras mano zaraza kankina mane ne tapkem, ju jau turi, o nori realiai batu i lauka nesiot, tai vat ir nepasiryzdu dar tokiam zygdarpiui praktiskai para paaukoti siam darbui  biggrin.gif

oho smile.gif
o kaip juos nesiot i lauka? reik kaliosu? biggrin.gif mano tetis i zvejyba eina su veltiniais tik jie is parduotuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(batuke @ 2010 01 15, 00:23)
oho smile.gif
o kaip juos nesiot i lauka? reik kaliosu? biggrin.gif mano tetis i zvejyba eina su veltiniais tik jie is parduotuves smile.gif

Na taip, su kaliosais, arba esant geram laukui ir ne slapiam sniegui galima ir taip islekt i lauka.
Atsakyti
Aha batuke radau berete tavo thumbup.gif Reikejo gi man, vistai, pasakyt, kad kepurem atskira tema yr. lotuliukas.gif Ir kitos kepures tavo labai grazios. Nu reiks eit instrukciju paskaityt, kaip cia sitie groziai darosi. Bo man tai sunkiai ejosi su ta pirmaja kepure. Ant baliono veliau. Tai vienas susprogo, sudauziau stikline... Nu tai dedu cia savo kiepka. Kepure pirciai - paukstis. Cia gal flamingas, o gal ir kalakutas.

http://picasaweb.goo...epurePaukstis1#

Cia aplamai mano pirma kepure gyvenime. blush2.gif Ir antras veltinukas. ( Cia tiems kas nezino).
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 01 17, 13:25)
Aha batuke radau berete tavo  thumbup.gif Reikejo gi man, vistai, pasakyt, kad kepurem atskira tema yr. lotuliukas.gif Ir kitos kepures tavo labai grazios. Nu reiks eit instrukciju paskaityt, kaip cia sitie groziai darosi. Bo man tai sunkiai ejosi su ta pirmaja kepure. Ant baliono veliau. Tai vienas susprogo, sudauziau stikline... Nu tai dedu cia savo kiepka. Kepure pirciai - paukstis. Cia gal flamingas, o gal ir kalakutas.

http://picasaweb.goo...epurePaukstis1#
Cia aplamai mano pirma kepure gyvenime. blush2.gif  Ir antras veltinukas. ( Cia tiems kas nezino).

dekui wink.gif
as tai veliu ne ant jokio ne baliono ar kamuolio, o ant plokscio sablono kaip ir visa kita. o isformuoju prigrudus maisiuku i vidu. as turiu instrukcija kaip velt kepure, parasyk man i AZ savo mail tai atsiusiu, nezinau cia neisikels turbut.
p.s. kodel neikeli iskart nuotrauku o su nuoroda? smile.gif

[COLOR=blue][SIZE=7]TRAKSTBRAKST kepure:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo batuke: 17 sausio 2010 - 16:00
batuke, nuostabi beretė thumbup.gif
Atsakyti
Na stai ir mano berete mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

QUOTE(batuke @ 2010 01 14, 20:29)
cia patarimas Oksytei: as iskirpau tik 12cm skersmens skyle galvai, nesitikejau kad i tokia tilps, kad padidinsiu dar, beeeet pasirode kad net per didele ta skyle, kad ir kokia didziagalve buciau. Cia turbut zmogaus refleksas galvai pro maza skyle pralyst (juodas humoras). taigi patariu tau tikrai daryti mazesne. Man teko siek tiek pasiaurinti gale... nesimato kai uzsidedi aisku, nes ji tokia nukarusi, bet uztad sirdy kaip nefaina kad taip susimoviau... na bet tik 5ktas mano darbas, patobulesiu dar smile.gif

Batuke, dabar jau as galiu pasidalinti savo ispudziauis apie skyle mirksiukas.gif 4u.gif Vis gi daug kas priklauso kokiu budu darai ax.gif

Nekirpau, bet iskart formavau su skyle mazdaug taip kaip nupiesiau paveiksliuke

user posted image

Klojant vilna kryzminau, tik nenupiesiau ax.gif

Skersmuo skyles 14,5 cm (apvedziojau bliuduka wink.gif)

Tai taip ir gavos, kad ne ka ir padidejo ta skyle, teko net su rankom tampyt, kad galva ikisciau rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Nors berete susitrauke pakankamai ax.gif stai guli ant sablono mirksiukas.gif

user posted image

Dar mergaites dave gera ideja del juosteles prisiuvimo viduje thumbup.gif . Tik issiaiskinsiu kaip tai padaryt ir butinai prisiusiu 4u.gif
Atsakyti
oooo kokia pamaivaaaa, Oksyte bigsmile.gif 4u.gif tinka berete labai wink.gif thumbup.gif
Atsakyti