QUOTE(DOSETH @ 2010 01 14, 19:46)
Galima aš atsakysiu PUIKUS
Nemėgstu pilkos, bet žinau labai didelė dalis žmonių mėgsta, parduotuvėje būtų greitai nupirkta.
Bet dar įdomu kokio storio ji yra, nes tai yra ir svarbu. Kaip jinai laikysis ant galvos, ir kaip formuosis. Pagal suklojimo skaičių turėtų
būti stora, nors klojimas, klojimui nelygu.
Nemėgstu pilkos, bet žinau labai didelė dalis žmonių mėgsta, parduotuvėje būtų greitai nupirkta.
Bet dar įdomu kokio storio ji yra, nes tai yra ir svarbu. Kaip jinai laikysis ant galvos, ir kaip formuosis. Pagal suklojimo skaičių turėtų
būti stora, nors klojimas, klojimui nelygu.
deeeeekui
na tikrai nestorai dejau tuos sluoksnius, tai nestora gavosi ir nesiurksti, nors cia karsinys geras karsinys, patenkinta esu, labiau patiko nei is Veltinio namu. Kepure gana minksta pripazinsiu neturejo but tokia didele bet vilna kazko gal tik pora cm susitrauke, o sablona buvau 42 cm skersmens padarius tai teko tokias bangeles suformuoti, nes be ju kaip skraidanti lekste atrode bet dabar esu patenkinta, kad didele ji - yra kur garbanas susikrauti kartais gerai kai nesigauna taip kaip norejai, nes gaunasi dar geriau, kaip nebutum pabandzius
ant galvos laikosi gerai, jau diena su ja prabuvau mieste
pilka spalva gal ir man vidutiniskai, bet prie paltuko apykakles pilkos dera ir seip bus lengvai priderinama prie kitu rubu
cia patarimas Oksytei: as iskirpau tik 12cm skersmens skyle galvai, nesitikejau kad i tokia tilps, kad padidinsiu dar, beeeet pasirode kad net per didele ta skyle, kad ir kokia didziagalve buciau. Cia turbut zmogaus refleksas galvai pro maza skyle pralyst (juodas humoras). taigi patariu tau tikrai daryti mazesne. Man teko siek tiek pasiaurinti gale... nesimato kai uzsidedi aisku, nes ji tokia nukarusi, bet uztad sirdy kaip nefaina kad taip susimoviau... na bet tik 5ktas mano darbas, patobulesiu dar
klausimas DOSETH: minejote kad panaudojate veltinio likucius ar daiktelius kurie brokuoti gaunasi, gal kokiomis idejomis pasidalinsite?
as kai sau per mazas pirstines nuveliau tai iskirpau is ju ir padariau dar mazesnes - krikstasuniui