Įkraunama...
Įkraunama...

Velti galvos dangalai

QUOTE(saulyte2 @ 2010 01 08, 19:49)
Labutis, mano pirmoji kepure

kepure

nu nelabai man dar iseina fotkinti, kazkaip nelabai gerai gavos, gal dienos metu reiketu  g.gif

koks gražus kepuriukas rolleyes.gif kada aš mokėsiu padaryt ką nors panašaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(batuke @ 2010 01 08, 19:58)
ar berete kas bandet nusivelti? smile.gif man tokia mintis bresta po egzaminu biggrin.gif turetu nebut sunku apvelt skrituli ir iskirpt vienoj jo pusej skrituliuka galvai..!

Atsargiai nepadidnk skylutes, ir suvelk nekietai, kitu atveju bus stagarinė.
Atsakyti
cia tai fantastiskos kepureeees vauuuuuu.... jau naguciai niezti man..
kepures
Atsakyti
Sveikos mamos mirksiukas.gif
atakuoju jus su svao naujausiu - isviso penktuoju veltinuku smile.gif naktinio velimo seanso pasekmes:
user posted image

user posted image

user posted image4870/paleistiplaukai-vi.jpg

user posted image

user posted image

user posted image

Laukiu kritikos, vertinimu, patarimu, komentaru thumbup.gif
Atsakyti
Batuke, labai grazu thumbup.gif ir nuotraukos superines bigsmile.gif thumbup.gif Man kazkaip vakare nieko nesigauna nufotografuot unsure.gif

Brestu ir as beretei bigsmile.gif

QUOTE(zeniania @ 2010 01 07, 12:38)

Si irgi su cinkeliu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 13 sausio 2010 - 19:12
Ta zuvyte tikrai idomi smile.gif
dekui Oksyte wink.gif as tik vakare ir fotkinu, man diena nelabai kazkaip... smile.gif biski ero mano foto gavosi biggrin.gif tikiuos vaikai neziuri!
Atsakyti
Oksyte, tu patyrusi veleja, bet gal leisi man, pradinukei patarti tau del beretes, kai darysi wink.gif ax.gif
Atsakyti
Batuke: aš kepurių neveliu, bet manau, kad labai neblogai gavosi, ir dekoriukas gražus ir prie veidelio tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(batuke @ 2010 01 13, 21:36)
Oksyte,  tu patyrusi veleja, bet gal leisi man, pradinukei patarti tau del beretes, kai darysi wink.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif Butu is tikruju smagu bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif

Tas patirimas labai saliginis dalykas rolleyes.gif mirksiukas.gif
Kiekvienas daiktas turi tam tikru subtilybiu ir niuansu. Ir jeigu man pvz. gerai sekasi nuvelti gelyte ar salikiuka, dar nereiskia kad ir kokia berete iskart velsis kaip sviestu patepta 4u.gif
Atsakyti
batuke, o ten savo kepureje ivelei silko skiaute? kaip dejei?
Atsakyti
Labas saulyte smile.gif
iveliau bet ten ne silkas nezinau kazkokia gan plona medziaga g.gif skaru tokiu buna...
Turiu visa maisa medziagu atraizu tai suradau atreziau gabala... man atrodo nelabai teisingai iveliau - tegu patyrusios patasio. na uzdejau ant sablono is abieju pusiu po 1 sluoksni vilnos, tuomet uzdejau ta medziaga, ji tokia susiglamziusi buvo, tada po ja (po medziaga) padejau vilnos sluoksni, tada apdejau medziagos krastelius ir tarp tu susiglamziusiu vietu, kur norejau, idejau... tada visa ta sablona vel apdejau vilnele ir vel - isviso cia 3 sluoksniai. tai gavosi kad po medziaga 2 sluoksniai o kitur 3 sluoksniai, kitakart po ta medziaga deciau storiau, nes kai ant sviesos ziuriu tai biski sviecia smile.gif nezianau ar supratai mane ..
o kaip bendras vaizdas? blush2.gif
Atsakyti
Galima aš atsakysiu bigsmile.gif PUIKUS wub.gif
Nemėgstu pilkos, bet žinau labai didelė dalis žmonių mėgsta, parduotuvėje būtų greitai nupirkta.
Bet dar įdomu kokio storio ji yra, nes tai yra ir svarbu. Kaip jinai laikysis ant galvos, ir kaip formuosis. Pagal suklojimo skaičių turėtų būti stora, nors klojimas, klojimui nelygu.
Atsakyti