Įkraunama...
Įkraunama...

Velti galvos dangalai

QUOTE(Adomis @ 2009 11 30, 12:21)
na ir aš jau išdrysiu pasirodyt, tik mano veltinukai labai balti...žodziu pradėjau nuo pirties kepurių, nes esame pirties fanai tongue.gif  baltos man gražiausia, juk paskui susilaisto nuo vantų arbatėle....bet "užsikabinau" , pabandžiau ir taapkutes, ir kepurę sau nusivelt, tik vat šalikas visai nesigavo.... doh.gif , nedaskaičiau kiek jūs čia sluoksnių klojat.... bet , bandysiu bandysiu, na reikia darbo įdėt, praktikos praktikos...
gerai, kad jūs čia taip aiškiai viską surašot, nereikia ir kursų....  smile.gif
dėkui, ir...laukiu kritikos.... nors kaip sakant dar tik savo šeimai veliu...tai mums tinka, nešiojam, aišku tapkutės turėtų būt spalvotos......na jau laukiu spalvotos vilnos, bandysiu...bandysiu....
http://public.fotki....domis/veltinis/

Tvarkingi ir įdomūs darbai. O kad balti ne problema, gali nudažyti jau suveltus, ir net lengviau, nei dažyti nevelta vilną.
O praktikos reikia ir kursus praėjus mirksiukas.gif
o skaičiukas tai visalaik porinis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 16 gruodžio 2009 - 10:42
QUOTE(zeniania @ 2009 11 29, 14:37)
...vaikui as veliau is galvos sablona paemus, o matmenys: paemiau vaiko kepure, sulanksciau sonu pridejau, apipaisiau, dadejau is krastu po pora cm, ...

vakar bandžiau velti pirmą kepuriuką vaikui, kaip pirmam kartui, tai likau visai patenkinta. labai ačiū už šitą parašymą 4u.gif nežinau, kiek ten ta vilna traukiasi, bet pagal mano pirminius apskaičiavimus būčiau kepurę milžinui padarius, o ne vaikui biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norėjau paklausti kiek gramų vilnos reikia pirties kepurei? ir ką naudojate formai išgauti? g.gif
dėkoju iš anksto už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2009 12 17, 00:36)
Sveikos  4u.gif norėjau paklausti kiek gramų vilnos reikia pirties kepurei? ir ką naudojate formai išgauti?  g.gif
dėkoju iš anksto už atsakymus  4u.gif

peržiūrėk temas cia nuodugniai viskas parasyta. aš sunaudojau iki 100gr ne daugiau 4u.gif nuo norimo storio priklauso. pamokele
Atsakyti
Ačiū labai už pamoką 4u.gif dar turiu klausimėlį - ar tas pats gausis su karšiniu? g.gif nes nėra pirkti pas mus sluoksnos, o užsisakinėti nebėra laiko.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2009 12 17, 23:24)
Ačiū labai už pamoką  4u.gif dar turiu klausimėlį - ar tas pats gausis su karšiniu?  g.gif nes nėra pirkti pas mus sluoksnos, o užsisakinėti nebėra laiko..  verysad.gif

Gausis, tik bus šiurkštesnė. Dar vienas dalykas, kad karšinys kiek mažiau susitraukia veliant.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 12 18, 10:14)
Gausis, tik bus šiurkštesnė. Dar vienas dalykas, kad karšinys kiek mažiau susitraukia veliant.

4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nerandu išsamesnės informacijos kaip pasigaminti pačiu papraščiausiu budu kepurę pirčiai doh.gif vieną nuorodą mačiau šioje temoje bet ten man per sudėtinga blush2.gif neturiu to burbulinio celofano tad kaip galima apsieiti be jo gal turėsit kokių patarimų 4u.gif paprasčiausias būdas teoriškai tai paimti kažkokį galvos šabloną apkloti jį sluoksnom ir minkyti pilant vandenį ir muilą, bet nežinau ar tas būdas jau yra bandytas kieno nors ir ar pasiteisino g.gif didelis dėkui jei kuri atsakysite aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2010 01 07, 13:15)
Sveikos, nerandu išsamesnės informacijos kaip pasigaminti pačiu papraščiausiu budu kepurę pirčiai  doh.gif vieną nuorodą mačiau šioje temoje bet ten man per sudėtinga  blush2.gif neturiu to burbulinio celofano tad kaip galima apsieiti be jo gal turėsit kokių patarimų  4u.gif paprasčiausias būdas teoriškai tai paimti kažkokį galvos šabloną apkloti jį sluoksnom ir minkyti pilant vandenį ir muilą, bet nežinau ar tas būdas jau yra bandytas kieno nors ir ar pasiteisino  g.gif didelis dėkui jei kuri atsakysite  aciuks.gif

Na be burbulines dar bambukinis kilimelis naudojamas, o siaip bisiskai be pleveles... g.gif Nebent labai daug glostumo rankomis, pasui kai vilna susigriebs jau geriau tai paminymo, pametymo i grindis ar i vonia.

O as noriu parodyt savo Kaledine dovana tevui zvejui.
Zvejo laimikis smile.gif
user posted image/

o jei begaudant susala ausys...
user posted image/
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2010 01 07, 12:38)
Na be burbulines dar bambukinis kilimelis naudojamas, o siaip bisiskai be pleveles...  g.gif  Nebent labai daug glostumo rankomis, pasui kai vilna susigriebs jau geriau tai paminymo, pametymo i grindis ar i vonia.
O as noriu parodyt savo Kaledine dovana tevui zvejui.
Zvejo laimikis smile.gif
user posted image/

o jei begaudant susala ausys...
user posted image/

oj kaip gražu smile.gif

o gal galite trumpai nupasakoti kepures velimo procesa 4u.gif turiu bambukini kilimeli, tik neisivaizduoju kaip cia dabar su juo niurkyti vilna schmoll.gif visiška tundra jaučiuosiu nes nesuprantu kaip reik tai padaryt namie bandziau adatom velti tai kazkokia nesąmonė gaunasi nes to apvalumo negaunu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2010 01 07, 13:52)
oj kaip gražu  smile.gif

o gal galite trumpai nupasakoti kepures velimo procesa  4u.gif turiu bambukini kilimeli, tik neisivaizduoju kaip cia dabar su juo niurkyti vilna  schmoll.gif visiška tundra jaučiuosiu nes nesuprantu kaip reik tai padaryt namie bandziau adatom velti tai kazkokia nesąmonė gaunasi nes to apvalumo negaunu  doh.gif

Na kazkur nete keliauja pamokeles su foto, gal merginos nurodys, bet paprasciau aisku su plevele, ja galima rast visose praktiskai statybinese parduotuvese, ermitaze, senukuose) bet jei uzsidegei ar galimybiu ner dabar nupirkt tai viska darai ant kokios pleveles paprastos, sablona apdedi vila ir glostai, labaaaai daug glostai is abieju pusiu, o tada i bambukini kilimeli ir kocioji. Na as taip glaustai viska, jei esi velus kanors principa pagausi, o jei ne, tai siulau tikrai paieskot pamokeliu su nuotraukom.
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2010 01 07, 13:01)
Na kazkur nete keliauja pamokeles su foto, gal merginos nurodys, bet paprasciau aisku su plevele, ja galima rast visose praktiskai statybinese parduotuvese, ermitaze, senukuose) bet jei uzsidegei ar galimybiu ner dabar nupirkt tai viska darai ant kokios pleveles paprastos, sablona apdedi vila ir glostai, labaaaai daug glostai is abieju pusiu, o tada i bambukini kilimeli ir kocioji. Na as taip glaustai viska, jei esi velus kanors principa pagausi, o jei ne, tai siulau tikrai paieskot pamokeliu su nuotraukom.

dėkui už patarimą 4u.gif nesu nieko tokio dariusi tai ir nemoku doh.gif kažkiek dabar jau man aiškiau pasidarė smile.gif klausymas tik toks kai as pvz ant kartono issikerpu norimos formos kepure ir ja glostydama apveliu is abieju pusiu tai kaip ten toliau daryt su tuo bambukiniu kilimeliu ar kartu man su kartonu isukti ta vilna i kilimeli ir velti ar kaip daryt ?sioje vietoje nebeaisku doh.gif
Atsakyti