Įkraunama...
Įkraunama...

Velti galvos dangalai

saulyte2, gaila su tokiomis į pirtį. ant galvos ir tiesiai į gatvę smile.gif
Atsakyti
tegul tai būna galvos dangalas lotuliukas.gif toks greitukas, nelabai aš dar tą veltinį įvaldžius. Trūksta žinių ojojoj kaip. Bet va vaikui bent kai staigiai ko reikia - padarau ax.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 06 04, 20:29)
tegul tai būna galvos dangalas  lotuliukas.gif  toks greitukas, nelabai aš dar tą veltinį įvaldžius. Trūksta žinių ojojoj kaip. Bet va vaikui bent kai staigiai ko reikia - padarau  ax.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

super ideja thumbup.gif
Atsakyti
aviacija - puikiai pavyko. man veltinis labai praverčia kaukių darymui thumbup.gif: džiaugiuosi vien dėl to jį pamėgusi biggrin.gif
Atsakyti
Labai retai kada turiu ką parodyti šioje veltini skiltyje, tad skubu girtis smile.gif skrybėliukas mergaitei krikštynoms

user posted image
Atsakyti
Avijacija, super wub.gif įsivaizduoju vaiko džiaugsmą wub.gif

Aliira,labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 06 12, 12:54)
Avijacija, super  wub.gif įsivaizduoju vaiko džiaugsmą  wub.gif

Aliira,labai gražu  thumbup.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti
Aliira, labai graži skrybėlaitė smile.gif ir aš noriu biggrin.gif Ar jos bryliuką formavai tik vilnos kryptį dėliodama ar šablonas turi būt jau kitoks nei katiliukui?
Atsakyti
Aliira, super:)
Man irgi tokia nepamaisytu. Veliu suknute dukrai I komunijai, jei pavyks ir spesiu, gal reiks dar ir skrybeliuka susvelt.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 06 13, 10:06)
Aliira, labai graži skrybėlaitė smile.gif ir aš noriu biggrin.gif Ar jos bryliuką formavai tik vilnos kryptį dėliodama ar šablonas turi būt jau kitoks nei katiliukui?

Uzteko tik vilna isdelioti viena kryptimi. Tiesa, formuodama buvau pasidarius forma is dubenelio apvynioto akyta plevele, kad butu patogiau bryliu ant stalo glostyti lotuliukas.gif
Atsakyti
LAbai dailiai susiglostė smile.gif man teks irgi pasikepurinti, turiu įvykdyt pirtinį prašymą. Kažkaip sunkiai man su kepurėm draugaujasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 06 13, 16:01)
LAbai dailiai susiglostė smile.gif man teks irgi pasikepurinti, turiu įvykdyt pirtinį prašymą. Kažkaip sunkiai man su kepurėm draugaujasi biggrin.gif

as ir su jomis sunkiai draugauju, cia vienas is retu atveju kai pavyko lotuliukas.gif
Atsakyti