saulyte2, gaila su tokiomis į pirtį. ant galvos ir tiesiai į gatvę
tegul tai būna galvos dangalas toks greitukas, nelabai aš dar tą veltinį įvaldžius. Trūksta žinių ojojoj kaip. Bet va vaikui bent kai staigiai ko reikia - padarau
Uploaded with ImageShack.us
QUOTE(Avijacija @ 2012 06 04, 20:29)
tegul tai būna galvos dangalas toks greitukas, nelabai aš dar tą veltinį įvaldžius. Trūksta žinių ojojoj kaip. Bet va vaikui bent kai staigiai ko reikia - padarau
super ideja
aviacija - puikiai pavyko. man veltinis labai praverčia kaukių darymui : džiaugiuosi vien dėl to jį pamėgusi
Labai retai kada turiu ką parodyti šioje veltini skiltyje, tad skubu girtis skrybėliukas mergaitei krikštynoms
Avijacija, super įsivaizduoju vaiko džiaugsmą
Aliira,labai gražu
Aliira,labai gražu
QUOTE(nataliuncik @ 2012 06 12, 12:54)
aciu
Aliira, labai graži skrybėlaitė ir aš noriu Ar jos bryliuką formavai tik vilnos kryptį dėliodama ar šablonas turi būt jau kitoks nei katiliukui?
QUOTE(raganele @ 2012 06 13, 10:06)
Aliira, labai graži skrybėlaitė ir aš noriu Ar jos bryliuką formavai tik vilnos kryptį dėliodama ar šablonas turi būt jau kitoks nei katiliukui?
Uzteko tik vilna isdelioti viena kryptimi. Tiesa, formuodama buvau pasidarius forma is dubenelio apvynioto akyta plevele, kad butu patogiau bryliu ant stalo glostyti
LAbai dailiai susiglostė man teks irgi pasikepurinti, turiu įvykdyt pirtinį prašymą. Kažkaip sunkiai man su kepurėm draugaujasi
QUOTE(raganele @ 2012 06 13, 16:01)
LAbai dailiai susiglostė man teks irgi pasikepurinti, turiu įvykdyt pirtinį prašymą. Kažkaip sunkiai man su kepurėm draugaujasi
as ir su jomis sunkiai draugauju, cia vienas is retu atveju kai pavyko