nu kad planavom iki 20 žmonių o atsirado galimybė daugiau kviesti, tai MB sako kaip čia bekviesi per vėlai, o man pakišo mintį sukviesti jam nežinant, antradienį sukviečiau o šeštadienį jau balius ir , visus pusbrolius ir puseseres, ir visi sutiko,
faina
gal kuri galite pagelbeti? Noriu nusiveti stai tokia kepurele, gal kas gali paaiskinti ar pakomentuoti ar gerai suprantu koki sablona pasidaryti kepurei. Galvoju pasidaryti ilga kaip "buratino" kepures ir kai formuosiu sugofruoti
Laukiu komentaru
nuotrauka skolinta
Laukiu komentaru
nuotrauka skolinta
QUOTE(Kristalė* @ 2011 11 11, 20:39)
gal kuri galite pagelbeti? Noriu nusiveti stai tokia kepurele, gal kas gali paaiskinti ar pakomentuoti ar gerai suprantu koki sablona pasidaryti kepurei. Galvoju pasidaryti ilga kaip "buratino" kepures ir kai formuosiu sugofruoti
Laukiu komentaru
Laukiu komentaru
taip ilga kaip buratino tik nesmailejanti o galas apvalus
Na, kiek ziuriu, niekaip negaliu atsistebeti Man taip niekad nesigautu
Sveikos,niu kokie grazus darbeliai as irgi veliu ir noriu labai siai ziemai tokios skrybeles
gal kas zino kaip ja nuvelt?koki sablona pasidaryt reikia?Busiu labai dekinga jei parasysite man i AZ
gal kas zino kaip ja nuvelt?koki sablona pasidaryt reikia?Busiu labai dekinga jei parasysite man i AZ
Mamytės, gal kas galit nebrangiai pasiūlyt paprastą vyrišką pirties kepurę? Į až.
Merginos kas žinot Rimantės Kulvinskytės voverės-kepurės autorę ir kontaktus?
Ir aš tokios norėčiau. labai graži
QUOTE(rutelytux @ 2011 11 28, 20:20)
Sveikos,niu kokie grazus darbeliai as irgi veliu ir noriu labai siai ziemai tokios skrybeles
QUOTE(taram-param @ 2011 12 06, 18:41)
Merginos kas žinot Rimantės Kulvinskytės voverės-kepurės autorę ir kontaktus?
Gal čia?: http://www.etsy.com/...ref=seller_info
man MB padarė kepurėm
štai kepurė, yra dar ir pirštinės
štai kepurė, yra dar ir pirštinės
gerulis "kurpalis" ir skrybėliuko forma graži