Įkraunama...
Įkraunama...

Velti galvos dangalai

nu kad planavom iki 20 žmonių o atsirado galimybė daugiau kviesti, tai MB sako kaip čia bekviesi per vėlai, o man pakišo mintį sukviesti jam nežinant, antradienį sukviečiau o šeštadienį jau balius biggrin.gif ir , visus pusbrolius ir puseseres, ir visi sutiko,
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
faina smile.gif
Atsakyti
gal kuri galite pagelbeti? Noriu nusiveti stai tokia kepurele, gal kas gali paaiskinti ar pakomentuoti ar gerai suprantu koki sablona pasidaryti kepurei. Galvoju pasidaryti ilga kaip "buratino" g.gif kepures ir kai formuosiu sugofruoti ax.gif

Laukiu komentaru 4u.gif
user posted image
nuotrauka skolinta
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 11 11, 20:39)
gal kuri galite pagelbeti? Noriu nusiveti stai tokia kepurele, gal kas gali paaiskinti ar pakomentuoti ar gerai suprantu koki sablona pasidaryti kepurei. Galvoju pasidaryti ilga kaip "buratino"  g.gif kepures ir kai formuosiu sugofruoti ax.gif

Laukiu komentaru 4u.gif

taip ilga kaip buratino tik nesmailejanti o galas apvalus mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, kiek ziuriu, niekaip negaliu atsistebeti ax.gif Man taip niekad nesigautu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,niu kokie grazus darbeliai wub.gif as irgi veliu ir noriu labai siai ziemai tokios skrybeles wub.gif
user posted image
gal kas zino kaip ja nuvelt?koki sablona pasidaryt reikia?Busiu labai dekinga jei parasysite man i AZ 4u.gif
Atsakyti
Mamytės, gal kas galit nebrangiai pasiūlyt paprastą vyrišką pirties kepurę? Į až.
Atsakyti
Merginos kas žinot Rimantės Kulvinskytės voverės-kepurės autorę ir kontaktus?

QUOTE(rutelytux @ 2011 11 28, 20:20)
Sveikos,niu kokie grazus darbeliai wub.gif as irgi veliu ir noriu labai siai ziemai tokios skrybeles  wub.gif
user posted image
gal kas zino kaip ja nuvelt?koki sablona pasidaryt reikia?Busiu labai dekinga jei parasysite man i AZ  4u.gif

Ir aš tokios norėčiau. labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2011 12 06, 18:41)
Merginos kas žinot Rimantės Kulvinskytės voverės-kepurės autorę ir kontaktus?
Ir aš tokios norėčiau. labai graži wub.gif

Gal čia?: http://www.etsy.com/...ref=seller_info
Atsakyti
man MB padarė kepurėm
user posted image

štai kepurė, yra dar ir pirštinės

user posted image
Atsakyti
gerulis "kurpalis" biggrin.gif ir skrybėliuko forma graži smile.gif
Atsakyti