Įkraunama...
Įkraunama...

Velti galvos dangalai

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 26, 17:47)
Štai ir mano toks labai paprastas vaikiškas bandymas smile.gif . Žiemai reiktų ir ausytes privelt, bet iki žiemos pats tas.
user posted image

virsunele smaila, krasteliai lygut lyguteliai, thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms. Nesitikėjau čia tiek daug pagyrų sulaukt, kepurė labai jau paprasta. Bet kažkaip kokybiškai susivėlė, tad gal todėl ir bendras vaizdas jos visai neblogas. Čia mano antra velta kepurė, pirma buvo beformis blynas smile.gif .
Kadabra, dėl vaikų foto dėjimo viešojoj erdvėj, yra visuotinos rekomendacijos to nedaryt dėl vaikų saugumo. Atrodo nesąmonė, bet kai buvom Rode oro uoste per teliką ištisai rodė dingusius vaikus, dingimo stažas nuo kelių dienų iki keliolikos metų. Labai liūdna tokius dalykus matyt.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 27, 08:11)
Kadabra, dėl vaikų foto dėjimo viešojoj erdvėj, yra visuotinos rekomendacijos to nedaryt dėl vaikų saugumo. Atrodo nesąmonė, bet kai buvom Rode oro uoste per teliką ištisai rodė dingusius vaikus, dingimo stažas nuo kelių dienų iki keliolikos metų. Labai liūdna tokius dalykus matyt.

drinks_cheers.gif
tikrai liudna statistika, bet va kaip kitaip perteikti nuvelta drabuzeli g.gif , kai nerodai veido (ar tai vaiko, ar savo), jautiesi tarsi esi neatvira, tarsi kazka slepi.
Siaip as irgi stengiuosi vaiku niekur nekisti, retai kam viesai rodau.
Atsakyti
Besijuokianti labai graži kepurė wub.gif
Atsakyti
nusivėliau kepure ax.gif galvojau, kad labiau susigarbaniuos šilko servetėlė g.gif

user posted image
Atsakyti
^ilkas taip susigarbiniuoja , o servet4l4, tai bent jau a6 nepatyriau , kad garbanotusi ax.gif .
Graži thumbup.gif
Atsakyti
saulyte, labai daili kepure wub.gif
Atsakyti
chi tik dabar pastebėjau savo klaidas lotuliukas.gif
Atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
ačiū merginos, bet esu mačius veltinio namuose kepurėje daug tokių mažų pumpuriuku, tai sakė kad čia su šilko servetėle padaryta g.gif, ieškojau kepurės internete, kad parodyčiau, bet neradau
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 10 10, 17:59)
nusivėliau kepure  ax.gif  galvojau, kad labiau susigarbaniuos šilko servetėlė  g.gif

user posted image

graži thumbup.gif ir riešinės priderintos
Atsakyti
saulyte2, labai graži kepurė thumbup.gif
Atsakyti
ačiū bulaukiux, DOLLOLYTE
Atsakyti