Įkraunama...
Įkraunama...

Velti galvos dangalai

pasirodau ir as saviskes kepurytes ax.gif
user posted image
Atsakyti
kokios smagios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Reiktu ir man dukrai nuvelt smile.gif super thumbup.gif
Atsakyti
labai gražių kepuryčių pridėjote thumbup.gif
Atsakyti
Čipolinas
user posted image
Atsakyti
Katinyti, super thumbup.gif . Ir kepurė, ir mergaitės švarkelis kitoj temoj.
Atsakyti
Noriu nusvelti pirties kepurę, radau pamokėlę, bet man vistiek iškilo klausimų smile.gif Kaip reikia pasiskaičiuoti kokio dydžio šabloną daryti? Velsiu iš sluoksnos. Kiek sluoksnių reikia kloti iš vienos pusės? Čia parašyta, kad 6 sluoksniai, ar čia iš vienos pusės tiek sluoksnių?

http://www.veltinis....velimas-170.htm
Atsakyti
Labai prašau pagalbos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2011 01 04, 14:26)
Labai prašau pagalbos rolleyes.gif

Jei velei is tuos sluoksnos anksciau tai turetum numatyt koki procenta traukiasi... Nes gali ir 50 proc susitraukti. Toj pamokelej 6 sluoksniai is kiekvienos puses klojami. Man visada padeda toks paprastas dalykas - kuo sluoksniu daugiau - tuo vilna maziau traukiasi, o kuo maziau - daugiau. Ir jei klosi 6, tai patarciau plonus deti ir pagalvoti kokio storio kepures nori, nes uztektu ir 4.
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2011 01 04, 14:31)
Jei velei is tuos sluoksnos anksciau tai turetum numatyt koki procenta traukiasi... Nes gali ir 50 proc susitraukti. Toj pamokelej 6 sluoksniai is kiekvienos puses klojami. Man visada padeda toks paprastas dalykas - kuo sluoksniu daugiau - tuo vilna maziau traukiasi, o kuo maziau -  daugiau. Ir jei klosi 6, tai patarciau plonus deti ir pagalvoti kokio storio kepures nori, nes uztektu ir 4.

Tame ir bėda, kad tai bus pirmas mano dirbinys, tad net nenutuokiu, kiek trauksis. Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2011 01 04, 17:19)
Tame ir bėda, kad tai bus pirmas mano dirbinys, tad net nenutuokiu, kiek trauksis. Ačiū už atsakymą  4u.gif

tokiu atveju tikrai ne nuo kepurės reiktų pradėti mirksiukas.gif pradžioje pabandyk dėkliuką mobiliakui nuvelti - pamatysi kaip traukiasi, kaip iškloti gražiai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2011 01 05, 15:52)
tokiu atveju tikrai ne nuo kepurės reiktų pradėti  mirksiukas.gif pradžioje pabandyk dėkliuką mobiliakui nuvelti - pamatysi kaip traukiasi, kaip iškloti gražiai ir pan.

Ačiū už patarimą, reikės bandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 12 02, 19:04)
pasirodau ir as saviskes kepurytes  ax.gif
user posted image

kokios gražios good.gif
Atsakyti