Sveikos vėlėjėlės
Lauke darosi šalta, galveles noris pridengti. Ir aišku kokia orginalia, neiprasta, išskirtine, vienetine kepuraite.
Internete daug informacijos kaip velti viena ar kita daikta. Taip kaip velti tapkes, rankines ar šalius, tikrai netiks kepuraitėms. (Aišku principas tas pats) O be to labai nemažai klaidinančios informacijos.
Taigi svarbu kiek vilnos gramų suklosit kepuraitei. Juk norėtumėt kad jos plonumas būtų artimesnis fetriniui skrybėliukui, o ne tapkės
1.Katiliukui iki antakių 75-80g.
2.Kepuraitei su bryliukais(10cm)- 90g.
3.Keuraitė su užverčiamu siauru bryliuku ir sraige viršugalvį 110g.
Svoris didėja su kiekviena veltinio bangele, bet neperžiangia 150g. ribos.
Nebent tai būtų išilgintu viršugalviu ar didžiulės bangos, raukšlės ar dar kokie įmantrumai. Greičiausia tai būtų meno objektas kepurės formuose.
Čia galit žvilgtelt į mano kepuriukus
Kepuraitės-skrybėlaitės
Sėkmės veliant
Oj kaip fainai bendrom jegom kepures velsim. tik reiktu tureti balvanke ant ko ja isformuoti
Kaip suprantu kepures geriausiai formuoti ant kamuolio? Tai veliant skirtingo dydzio kepuriukus, reikalingu butu ir skirtingo dydzio kamuoliukai?
O kažin, ar ko dar būtų galima velti?
O kažin, ar ko dar būtų galima velti?
Na geriausia turėti balvanke. Bet jai jos nėra tai geriausia formuoti ant savo galvos.
Jokie trilitreškos, o to labiau kamuoliai čia niekam nereikalingi. Juk dydis dažniausia skiriasi keleis cm. Jei reikia po to sausą ant garo pratempi ir psio
Aš nauduojuosi balvankėm, bet paskutinius paraitymus pabaigiu ant savo galvellės
Jokie trilitreškos, o to labiau kamuoliai čia niekam nereikalingi. Juk dydis dažniausia skiriasi keleis cm. Jei reikia po to sausą ant garo pratempi ir psio
Aš nauduojuosi balvankėm, bet paskutinius paraitymus pabaigiu ant savo galvellės
QUOTE(DOSETH @ 2009 11 02, 22:57)
Na geriausia turėti balvanke. Bet jai jos nėra tai geriausia formuoti ant savo galvos.
Tai kad ant galvos slape nemalonu .
QUOTE(karosimi @ 2009 11 03, 15:21)
Tai kad ant galvos slape nemalonu .
Juk nereikia dėti varvančios. Išgręži ir tik tada formuoji.
QUOTE(DOSETH @ 2009 11 03, 16:09)
Juk nereikia dėti varvančios. Išgręži ir tik tada formuoji.
O kiek mazdaug laiko formuojat ir kaip. glostot , nes as tapke ant vaiko kojos glosciau , glosciau, glosciau ir ne kaip man tokios formos nesusigloste
ne i tema biski, bet as vaikiskus veliu ant jau isaugtu batuku arba kokiu nereikalingu jau tapkyciu. kokiose padevetose kaimuose galima tikrai rasti piguvos - bus puiku batukam vaikiskiem
o del kepuriu tai sau isivaizduoju, bet kaip vaikui metinukui dregna ant galvos, tai nelabai, juolab mano keturmetis slykstisi dregna vilna. todel vaikisku kepuriu karta pabandzius jau ir nebevelsiu.
o del kepuriu tai sau isivaizduoju, bet kaip vaikui metinukui dregna ant galvos, tai nelabai, juolab mano keturmetis slykstisi dregna vilna. todel vaikisku kepuriu karta pabandzius jau ir nebevelsiu.
vaiko galva vaiko nelygu - kur metinukas, kur 4, kur 10
kur tu galvu gaunat?
mane vyras is namu ismes jei dar ir galvu namo prisitysciau
kur tu galvu gaunat?
QUOTE(linada @ 2009 11 03, 19:58)
vaiko galva vaiko nelygu - kur metinukas, kur 4, kur 10
kur tu galvu gaunat?
kur tu galvu gaunat?
As tai pirkau cia. Mokejau 28Lt
Na nelygu, bet negi kiekvienam batu dydziui nuvelti jus turite nusipirkusi batus? As tai pritaikai. Svarbiausia forma yra, o paskui ja galima ir rankomis koreguoti.
as taip daru, bet kiekvienas renkasi gaminimo buda, koks jam smagiausias ir patogiausias.