QUOTE(noriuvasaros @ 2010 01 24, 20:02)
Na, paskaiciavus tiksliai, tai gaunasi ne 5, o 6.25 lt. Aukle tik ziuri vaika, namu netvarko, maista gamina vaikui retai, dazniausiai pasildo mano pagaminta. pedagoginio issilavinimo ar sugebejimu neturi. taigi, tai yra aukles - saugotojos darbas. Manau, kad atlyginimas yra tikrai didelis, nes darbas nesunkus ir ramus, ji yra gerbiama ir palepinama. Palyginimui - ne ka didesni atlyginima gauna gydytojai ir mokytojai. Ar jus manote, kad uz nekvalifikuota darba reikia moketi tiek, kiek gauna zmogus su universitetiniu issilavinimu ir auksta kompetencija?
o jusu vaiko saugumas svarbiau uz daktaro laipsni ar magistra? mno ukle ir be jokiu diplomu, bet didzioji mergyte mokosi rasyti, skaityti, mokosi eilerastuku, kartais jos paciu sugalvotu, o dar kitas kriterijus, kad jai atejus mano vaikai spindi, ju akys ryte ja ryja, per 3 dienas mazoji net asaros neisspaude, kol musu nebuvo.....uz tokia prieziura tikrai galeciau moketi ir daugiau, jei paprasys, nes man svarbu, kaip vaikai i ja reaguoja, kaip musu santykiai, 2 meti kartu esam ir dziaugimes, kad ja turi, kai pasakys, kad negerai, stenksiuosi padaryti viska, kad ji liktu su vaikais ir toliau...o diplomas man tokiu atveju nieko visiskai nereiskia