QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 23, 12:45)
Aš ir manau, kad tik pensininkė dirbų, kuriai čia papildomi pinigėliai prie pensijos. Nes jau studentė abejoju labai, kad dirbtų ar tuo labiau normalaus amžiaus žmogus .
Na kaip jūs tą pensininkę įsivaizduojate? Jei dar moteris metuose, turinti jėgų, tai ji ko gero norėtų dirbti tam kad užsidirbtų, o kam užtenka 2 lt/val, na tai tokia pensininkė kažin ar labai lengvai pajėgtų plauti grindis 3 kambarių...
Taigi apmąstyti yra ką.
Papildyta:
QUOTE(JustinaD @ 2010 11 23, 13:28)
Sveikos mamytes
Ir as noreciau jusu pasiteirauti.Mano vyresnelis lanko darzeli, pirmi metai, o pagrandukas eis nuo pavasario.O nuo rugpjucio gryztu i darba.Labai bijau tu istisiniu ligu.Todel mastau,kad reikia paieskoti valandines auklytes, tiems atvejams, kai vaikas( -ai) sirgs ir negales eiti i darzeli. Kokia tvarka yra tariantis su valandine aukle.Juk man beieskant auklytes jos tuo metu nereikes, tik vaikui sergant, tai kaip su ja susitarti tuo klausimu? Ir kaip manote, ar labai sunku susirasti tokia auklyte?
Ir as noreciau jusu pasiteirauti.Mano vyresnelis lanko darzeli, pirmi metai, o pagrandukas eis nuo pavasario.O nuo rugpjucio gryztu i darba.Labai bijau tu istisiniu ligu.Todel mastau,kad reikia paieskoti valandines auklytes, tiems atvejams, kai vaikas( -ai) sirgs ir negales eiti i darzeli. Kokia tvarka yra tariantis su valandine aukle.Juk man beieskant auklytes jos tuo metu nereikes, tik vaikui sergant, tai kaip su ja susitarti tuo klausimu? Ir kaip manote, ar labai sunku susirasti tokia auklyte?
Na sunku tokiais atvejais.
Jūsų vaikelis, jei sirgs, tai gal 5-10 dienų (o dar išmeskit savaitgalius) ir viskas, eina į darželį. O auklytė ką? Sėdi ir laukia kol vaikelis vėl susirgs? Išeina, kad 10 dienų per mėnesį dirba, o likusias ne, bet atlyginimas, tikriausiai, nebus toks, kad auklytė galėtų ramiai sėdėti namuose.
Matyt pats laikas prisiminti gimines, artimuosius ir nekaltai pažindintis ar gerinti santykius su kaimynais