QUOTE(Airija @ 2010 11 10, 17:04)
Pavasarį teks grįžti į darbą, nes dukrytei sueis du metukai. Jau dabar - bent apytikriai - norėčiau įsivizduoti, kiek man kainuos auklė - pagalbininkė. Bėda ta, kad gyvename Vilniaus priemestyje - artimiausias mikriukas už dviejų km. Tektų dirbti 5 dienas per savaitę, po 11- 12 val. (man į darbą kelionė trunka valandą). Mergytei du metai. Darbo būtų daug - ne tik mergytės priežiūra, bet ir pačių namų tvarkymas, lyginimas. Valgyti tektų pasidaryti pačiai - iš to, kas yra šaldytuve.
Turiu kaimynę, ji savo auklei moka 1400. Vaikai du - 6 men ir 3 metų. Tvarko namus, lygina, daro valgyt. Tiesa, auklė dirba 10 val kasdien. Atvažiuoja savo mašina, kuro nekompensuoja. Kaimynei pasisekė?
Turiu kaimynę, ji savo auklei moka 1400. Vaikai du - 6 men ir 3 metų. Tvarko namus, lygina, daro valgyt. Tiesa, auklė dirba 10 val kasdien. Atvažiuoja savo mašina, kuro nekompensuoja. Kaimynei pasisekė?
Net neįsivaizduoju už kiek aš pasiryžčiau tokiam darbui. Jūs gi pati paskaičiuokite 12 valandų dirbti, kelionė pirmyn ir atgal + 2 val (kaip supratau iš jūsų parašymo), tai gaunasi 14 val. Po tiek darbų žmogus tikrai yra išvargęs, o su vaikais tuo labiau, tai likusios 10 val liktų tik jos poilsiui. Negi jai pačiai nereikia savo namuose visiškai nieko nuveikti??? Labai labai sunkus darbas.