Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(sultys @ 2010 10 03, 19:55)

ir labai prauokino miegojimo klausimo nagrinejima

o kas cia taip juokingo g.gif
Atsakyti
prižiūriu mažiuką, gaunu 4Lt/val, per dieną ~6val. važinėt nereikia, netoliese šeima gyvena. gal ir norėtųsi daugiau pinigėlių gaut, bet labai nesiskundžiu blush2.gif
Atsakyti
gal kas Elektrenuose zinote aukles 1 val kaina???/
Atsakyti
QUOTE(InBa @ 2010 10 28, 23:12)
prižiūriu mažiuką, gaunu 4Lt/val, per dieną ~6val. važinėt nereikia, netoliese šeima gyvena. gal ir norėtųsi daugiau pinigėlių gaut, bet labai nesiskundžiu  blush2.gif

Kokiames mieste?
Atsakyti
Aš gyvenu Kėdainiuose ir moku auklei 3 Lt/val.
Atsakyti
QUOTE(agnmac @ 2010 10 29, 19:27)
gal kas Elektrenuose zinote aukles 1 val kaina???/

Pries 2 metus buvo 6-7lt. 4u.gif Dabar gal kokie 4 unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamos ir aukles, galbut as ne i tema, nukreipkite mane kitur jeigu apsizioplinau ir tema panasiam klausimui yra doh.gif

Situacija tokia, as pati aukliauju jau ne pirmi metai, siuo metu dirbu auklyte seimoje jau 6men. ir dar dirbsiu maziausiai tiek pat, kol vaikelis eis i darzeli.
Pati uz keliu menesiu isteku,pradejau mastyti,kad noresiu ir savo nestuke.gif .Taciau beda ta,kad man niekas nemokes dekretiniu uz svetimu klecku auginima smile.gif Nusprendziau nestuke.gif atideti dar bent pusantro sezono ir dabar domiuosi galimybe dirbti aukle oficialiai.T.y jeigu as tarkime isidarbinciau nuo sekancio rudens seimoje aukliauti ir pati mokeciau mokescius valstybei, pasiimciau individualios veiklos pazymejima i mokeciau tuos 30%, sumazetu pajamos esamuoju laiku, taciau noretusi ta daryti del ateities nestuke.gif ,bet vat ar as neklystu? ar nesigautu taip,kad gaudama auklytes alga, busiu pati sau seimininke ir man nepriklausys jokie dekretiniai,kad mokesiu kaip ir ne nuo algos o nuo taip ivardijamo savo 'verso' tuos mokescius? g.gif labai prastai gaudausi biurokratizmuose, domiuos skirtingais variantais, busiu dekinga uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
[quote=FrostyFrosty,2010 11 02, 21:23]
Sveikos mamos ir aukles, galbut as ne i tema, nukreipkite mane kitur jeigu apsizioplinau ir tema panasiam klausimui yra doh.gif

norint gaut ismokas vaikui gimus reik imt Individualios veiklos pazymejima, bet nezinau ar aukle gali ji pasiimti, jei imsit patenta jokiu ismoku negausit. apie tai pasiskaitykit kitam skyrelyje- individuali veikla ar kazkas panasaus... 4u.gif

jei ta seima Jus vertina ir kitos aukles nenori...ji gali moket ta suma...ar bent puse jos...aisku ziurint kiek dabar moka

sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savannaa: 02 lapkričio 2010 - 22:33
QUOTE(FrostyFrosty @ 2010 11 02, 21:23)
Sveikos mamos ir aukles, galbut as ne i tema, nukreipkite mane kitur jeigu apsizioplinau ir tema panasiam klausimui yra  doh.gif

Situacija tokia, as pati aukliauju jau ne pirmi metai, siuo metu dirbu auklyte seimoje jau 6men. ir dar dirbsiu maziausiai tiek pat, kol vaikelis eis i darzeli.
Pati uz keliu menesiu isteku,pradejau mastyti,kad noresiu ir savo  nestuke.gif .Taciau beda ta,kad man niekas nemokes dekretiniu uz svetimu klecku auginima  smile.gif  Nusprendziau  nestuke.gif  atideti dar bent pusantro sezono ir dabar domiuosi galimybe dirbti aukle oficialiai.T.y jeigu as tarkime isidarbinciau nuo sekancio rudens seimoje aukliauti ir pati mokeciau mokescius valstybei, pasiimciau individualios veiklos pazymejima i mokeciau tuos 30%, sumazetu pajamos esamuoju laiku, taciau noretusi ta daryti del ateities  nestuke.gif ,bet vat ar as neklystu? ar nesigautu taip,kad gaudama auklytes alga, busiu pati sau seimininke ir man nepriklausys jokie dekretiniai,kad mokesiu kaip ir ne nuo algos o nuo taip ivardijamo savo 'verso' tuos mokescius?  g.gif  labai prastai gaudausi biurokratizmuose, domiuos skirtingais variantais, busiu dekinga uz bet kokia info  4u.gif

Aš to biurokratizmo irgi nelabai teišmanau, bet jūs pasiskaitinėkite SODROS (ar MOKESČIŲ INSPEKCIJOS ???) puslapiuose info, turėtų rašyti, kažkada ir aš ieškojau info (kitos) tai skaitinėjau, bet nebuvo aktualu. Man atrodo, kad žmogus gali savanoriškai save drausti ir mokėti pats už save, atitinkamai kažkiek laiko jis turi būti jau įmokėjęs įmokų, tokiu būdu taip pat turi teisę gauti ir nedarbingumo pašalpas ir kitokias išmokas. Manau pačiu laiku ir labai atsakingai žiūrite į ateitį. Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 04 lapkričio 2010 - 21:29
Sveikos,

merginos gal zinot kiek galima butu moketi auklei Kaune, dirbant pilna darbo diena apie 8 val, 3 kartus i savaite g.gif su dviem vaikais dazniausiai g.gif
Atsakyti
Pavasarį teks grįžti į darbą, nes dukrytei sueis du metukai. Jau dabar - bent apytikriai - norėčiau įsivizduoti, kiek man kainuos auklė - pagalbininkė. Bėda ta, kad gyvename Vilniaus priemestyje - artimiausias mikriukas už dviejų km. Tektų dirbti 5 dienas per savaitę, po 11- 12 val. (man į darbą kelionė trunka valandą). Mergytei du metai. Darbo būtų daug - ne tik mergytės priežiūra, bet ir pačių namų tvarkymas, lyginimas. Valgyti tektų pasidaryti pačiai - iš to, kas yra šaldytuve.

Turiu kaimynę, ji savo auklei moka 1400. Vaikai du - 6 men ir 3 metų. Tvarko namus, lygina, daro valgyt. Tiesa, auklė dirba 10 val kasdien. Atvažiuoja savo mašina, kuro nekompensuoja. Kaimynei pasisekė?
Atsakyti
QUOTE(Airija @ 2010 11 10, 17:04)
Pavasarį teks grįžti į darbą, nes dukrytei sueis du metukai. Jau dabar - bent apytikriai - norėčiau įsivizduoti, kiek man kainuos auklė - pagalbininkė. Bėda ta, kad gyvename Vilniaus priemestyje - artimiausias mikriukas už dviejų km. Tektų dirbti 5 dienas per savaitę, po 11- 12 val. (man į darbą kelionė trunka valandą). Mergytei du metai. Darbo būtų daug - ne tik mergytės priežiūra, bet ir pačių namų tvarkymas, lyginimas. Valgyti tektų pasidaryti pačiai - iš to, kas yra šaldytuve.

Turiu kaimynę, ji savo auklei moka 1400. Vaikai du - 6 men ir 3 metų. Tvarko namus, lygina, daro valgyt. Tiesa, auklė dirba 10 val kasdien. Atvažiuoja savo mašina, kuro nekompensuoja. Kaimynei pasisekė?

Sakyčiau, kad labai pasisekė.
Atsakyti