Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

Aciu visoms uz atskymus! Tikrai pagelbejote. Uz visus sekancius patarimus busiu nuosirdziai dekinga 4u.gif
Atsakyti
SVEIKOS,
moku savo nuostabiai valandinei auklei 7 lt uz val. Taip sutareme, kad si suma tokia pati, nesvarbu, ar buna su 1, 2 ar trim vaikais. (su trim vaikais reikia buti retai).
Dar as jai apmoku kuro sanaudas, nes gyvename uzmiestyje, o ji vairuoja savo automobili
Atsakyti
as taip pat nemazinu uzmokescio bunant su vienu vaikuciu...taip jau 3 metai beveik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 10 01, 22:48)
as taip pat nemazinu uzmokescio bunant su vienu vaikuciu...taip jau 3 metai beveik thumbup.gif

O koks tas uzmokestis?
Atsakyti
daug diskusiju ir mazai kainu - kiek moka auklei.
ir labai prauokino miegojimo klausimo nagrinejima s- a skai laukiausi - miegodavau darbe, nes neistverdavau neuzmigusi biggrin.gif esu pasnudus zuikio miegu - budejimo rezimu biggrin.gif , bet darbus atlikdavau.

kai aukle ziurejo musu vaika, mokedavau 1100, be jokiu kelioniu apmokejimu (man juk darbdavys irgi neapmoka unsure.gif tai jei tartis tai tokia suma uz kuria ir atvaziuot iseitu). bet buvo tik vaikas ir maisto paruosimas, kartais tik pasildymas. aukle pensininke, trai pensija gaudavo, gal del to ir suma mazesne tenkino. kita vertus nereikalavau kazko tokio. tarkim jei pati kazkokiais super auklejimais neuzsiimu nereikalavau programu kasdieniniu. ir miegoti galedavo kai vaikas pietu miegodavo biggrin.gif ir rasdavau filmuka koki ziurincius - bet ir pati leidziu, o aukle plepute tai aptarinedavo - tai net i nauda.
darbar reikes vel. kiek moketi nezinau. nes tai visgi labai skirtingai. mano alga irgi sumazejo. norisi kad liktu pietums ir nuvaziavimui i darba. nors aukles irgi nuskriausti nesinori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultys: 03 spalio 2010 - 18:58
Skaiciau skaiciau Jūsų temą, bet vistiek noriu paklausti Jūsų: kiek ima valandinės auklės jei vaikutį reikia pasiimti iš mokyklos,pora kartu per savaite,(veliau gali tekti keturis kartus) grįžt su juo į jo namus, pamaitinti, padėti paruošti pamokytes jei galimas darbas yra pakankamai toli, net galima sakyti kitoje raj puseje...? g.gif ir ta pati situacija tik plius dar mazesnyji priziureti ligos atveju...? 6 lt/val tinkama suma? Ir kaip geriau tartis ar kad kiekviena valanda praleista su vaikiuku skaiciuotusi, bet tada jo pasiemimas is mokyklos, mano kelione iki mokyklosieina, skaiciuojasi ar ne? Ar visdelto geriau tartis del menesines sumos, pvz 400lt ir viskas, nereik tu valandeliu skaiciuoti. Aciu is anksto uz atsakymus 4u.gif

P.S. cia apie Vilniu kalba eina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 04 spalio 2010 - 14:38
Tai labai individualu.Man patiktų,jei mokėtų nuo atvykimo į mokyklą iki išėjimo namo.Tada ir aš nesijausčiau nuskriausta,ir darbdaviai neturėtų pagrindo galvoti,kad permoka.
O kai tektų būti su dviem vaikais,turėtų pridėti dar 50%
Nes iš savo ilgametės praktikos pastebėjau,kad net geriausi šeimininkai ima piktnaudžiauti auklės laiku jei atlyginimas mėnesinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 04, 14:54)
Tai labai individualu.Man patiktų,jei mokėtų nuo atvykimo į mokyklą iki išėjimo namo.Tada ir aš nesijausčiau nuskriausta,ir darbdaviai neturėtų pagrindo galvoti,kad permoka.
O kai tektų būti su dviem vaikais,turėtų pridėti dar 50%
Nes iš savo ilgametės praktikos pastebėjau,kad net geriausi šeimininkai ima piktnaudžiauti auklės laiku jei atlyginimas mėnesinis  ax.gif

As mastau taip pat kaip Jus smile.gif o del paryskinto skinio as taip manau, kad daznai taip buna ir nenoreciau kad man taip nutiktu...
Atsakyti
QUOTE(Asar @ 2010 10 03, 16:44)
O koks tas uzmokestis?

mokam 5 lt. miestelis musu mazas, tad kainos svyruoja nuo 2 iki 5 lt, tad moku pakankamai gerai, nesiskundzia niekas, per menesi sumokam 500 ir jei virs gaunasi-primokam, jei ne, liekaa auklei, bet valandas ji skaiciuoja 1 val-5 lt
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2010 10 04, 15:37)
Skaiciau skaiciau Jūsų temą, bet vistiek noriu paklausti Jūsų: kiek ima valandinės auklės jei vaikutį reikia pasiimti iš mokyklos,pora kartu per savaite,(veliau gali tekti keturis kartus) grįžt su juo į jo namus, pamaitinti, padėti paruošti pamokytes jei galimas darbas yra pakankamai toli, net galima sakyti kitoje raj puseje...?

Aš dirbu panašų darbelį, paimu mergaitę iš mokyklos, grįžtame namo, pavalgome,padarome pamokas, tada jau laisvas laikas smile.gif gaunu 6 lt/ val. Mane tokia suma pilnai tenkina, nes vaikas nėra mažiukas ir didelės priežiūros nereikia smile.gif
Laiką skaičiuojame nuo tada, kai ateinu į mokyklą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 04 spalio 2010 - 21:55
Aš moku 6Lt/val
Atsakyti
Moku 6 lt/val., per mėnesį - 1700 lt. Degalų sąnaudų neapmoku. Vieną kartą per savaitę auklė veža ūglį į mokyklėlę. Darbo diena - 10 val., dirba 5 dienas per savaitę (realiai 10 valandų per dieną neišdirba - arba vėliau reikia atvažiuoti pas ūglį, arba anksčiau paleidžiu namo).
Atsakyti