QUOTE(Skiautelė @ 2010 07 23, 13:19)
taigi aš būčiau sutikus ir namus patvarkyti(ten NAMAS) nes vaiko tikrai nereikia visą laiką užiminėti,bet kad tuo atveju pirmoj eilėj visi kiti dalykai ir šuo,o apie vaiką kažkaip...Atsikėlė,pašėrei ir išmetei į smėlio dėžę...Vienintelis paminėtas pabuvimas su mergyte-kelionė į parduotuvę...
Ieškotų namų darbininkės,kuri tuo pačiu užmestų akį į vaiką,tai suprasčiau.Dabar:reikalinga auklė pusantrų metų mergytei.O pirmokas,12val parėjęs iš mokyklos-pats sau?Iki vakaro?Tarsi nebūtų skirtumo tarp vieno ir trijų vaikų su dideliu šunim...
Ieškotų namų darbininkės,kuri tuo pačiu užmestų akį į vaiką,tai suprasčiau.Dabar:reikalinga auklė pusantrų metų mergytei.O pirmokas,12val parėjęs iš mokyklos-pats sau?Iki vakaro?Tarsi nebūtų skirtumo tarp vieno ir trijų vaikų su dideliu šunim...
Darbo daug...Cia jau frekenbok reikia buti. As neapsiimciau. Man butu maloniau su mazyle pazaist.
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2010 07 23, 20:30)
Žmogiškumo sąvoka kažkaip netinkamai čia panaudota, nesuprantu kuo tai susiję su trupiniais bute/name..
Kodėl auklė svetimuose namuose turi rodyti šeimyniškumą? Kas tada žmonės, kurie ją samdo?
Keista, kad draudžiama auklei miegoti, jei vaikas miega..Kodėl būtinai reikia reguliuoti ką daryti auklei kol yra šiek tiek laisvo laiko? Tegu ilsisi žmogus: miega, skaito, TV žiūri...normalūs darbdaviai juk neaiškina ką jų darbuotojams per pietų pertrauką veikti
Be žodžių
O dar kalbama apie normalų atlygį auklei..visų pirma auklė - žmogus, tik nepanašu, kad visi taip galvoja
Nesu auklė, esu auklę samdysianti mama, bet panašu, kad nemažai mamų nori nusipirkti atsidavusią tarnaitę ar netgi vergę
Kodėl auklė svetimuose namuose turi rodyti šeimyniškumą? Kas tada žmonės, kurie ją samdo?
Keista, kad draudžiama auklei miegoti, jei vaikas miega..Kodėl būtinai reikia reguliuoti ką daryti auklei kol yra šiek tiek laisvo laiko? Tegu ilsisi žmogus: miega, skaito, TV žiūri...normalūs darbdaviai juk neaiškina ką jų darbuotojams per pietų pertrauką veikti
Be žodžių
O dar kalbama apie normalų atlygį auklei..visų pirma auklė - žmogus, tik nepanašu, kad visi taip galvoja
Nesu auklė, esu auklę samdysianti mama, bet panašu, kad nemažai mamų nori nusipirkti atsidavusią tarnaitę ar netgi vergę
Kazkaip teko susidurti tik su gerom, suprantanciom mamytem. Pasiseke.
Pamenu dvyniu mama visada net reikalavo: istieskit kojas, pailsekit. Ka besakyt, kitaip nuvirsciau
O del miego...Nejaugi manot aukle miega? Dabar viena vaikeli priziuriu, paguliu kol uzmiega Jis mato, kad tipo miegam abu .