QUOTE(vetruze @ 2010 07 13, 17:45)
tai uz kiek dabar galima tiketis geros aukles Vilniuje tik vaikiuko(1.8) prieziurai,nereikia jokiu gaminimu ar plovimu,pilnai darbo dienai?
Šiuo metu, kai ieškojau savo sūneliui, tai apklausiau visas pažįstamas ir drauges Vilniuje..labai įvairiai mamos moka..mažiausiai 800-900, daugiausia 1500 Lt/mėn. vien už vaiko priežiūrą pilną darbo dieną (ne mažiau 10 val. kasdien)
Mūsų auklytė gaudavo ankstesnėje šeimoje 900 Lt, mes sutarėm mokėti 1300 Lt/mėn. (ir aišku neskaičiuosiu jau maisto auklei, norės - galės valgyti mūsų maistą), tai ji pati pasakė, kad negalės sėdėti kol vaikas miegos už tokius pinigus (nors aš žmogaus ieškau vien vaiko priežiūrai be jokių papildomų darbų
). Bet kitąvertus, nemanau, kad mano vaikas nukentės, jei ji iš skalbyklės padžiaus rūbelius ar pravalys vaiko kambario grindis...o kaip mamos? Irgi viską pasidaro ir vaikai nėra 'užmesti'
Nors dėl manęs gali nedaryti nieko, priekaištų nesulauks: gali visą save skirti tik bendravimui su vaiku, o kol vaikas miega - žiūrėti TV, skaityti ir ilsėtis
Sakė vaikučiui virdavo tik šviežią maistą, aptvarkydavo žaisliukus, rūbelius, vaiko kambarį, o plius aš dar beveik kasdien mačiau nuostabią auklę - ilgi turiningi pasivaikščiojimai kieme, kiek skirdavo dėmesio, kaip lavindavo, vesdavo į mokyklėlę mažylį