Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(ramiai @ 2010 07 09, 21:49)
Ir be reikalo piktdžiugiškai nuskambėjo, nes daugelį gelbsti šita kukli tarnyba su kuklia alga.

Kodel kukli tarnyba?Manau,labai vertinamas ir prasmingas darbas.

Ir visai nepasakyciau,kad maniskes alga kukli,visai nepasakyciau schmoll.gif
Ir dar klausimas.O kur dingo musu visu pries tai parasyti postai?kodel istrinti?
kame cia kriminalas,kad istryne g.gif
Atsakyti
QUOTE(cikute112 @ 2009 11 27, 01:07)
taip g.gif manau,kad retai pasitaiko tokiu darbdaviu blink.gif o jei gamina valgi ir visai seimai?tai tikriausiai reikia dar primoketi?o jeigu dar ir drabuzius islygina? g.gif vistiek tai papildomi darbai doh.gif suma sumarum-priziuret vaikus(4metu ir 10menesiu),aptvarkyt namus,padaryt valgyt visiems ir islygint.kiek?bent jau apytiksliai kiek galima butu siulyti g.gif kad nereiktu ieskoti 2-3 zmoniu?

Mamyte,pries pradedant vardinti ka turi padaryti aukle,jus pirma pagalvokit apie savo vaikus.Jeigu aukle sutiks visus jusu isvardintus darbus atlikti,tai reiskiasi ,kad jusu vaikai sedes kampe.Kol vaikas miega pietu miegelio tiek darbu atlikti neimanoma.Pati esu dirbusi aukle ir zinau,kad tai sunkus ir labai atsakingas darbas.
Atsakyti
QUOTE(joanal @ 2010 07 12, 22:03)
Mamyte,pries pradedant vardinti ka turi padaryti aukle,jus pirma pagalvokit apie savo vaikus.Jeigu aukle sutiks visus jusu isvardintus darbus atlikti,tai reiskiasi ,kad jusu vaikai sedes kampe.Kol vaikas miega pietu miegelio tiek darbu atlikti neimanoma.Pati esu dirbusi aukle ir zinau,kad tai sunkus ir labai atsakingas darbas.

Ane? O kai mama buna viena namuose ir tetis darbe. Tai sugeba visus namu ruosos darbus atlikti ir vaika priziureti ir jis tikrai nesedei numestas..
Atsakyti
QUOTE(joanal @ 2010 07 12, 23:03)

tai darbai dirbami kartu su vaikuciais.kiti-kai vaikai miega.viskas imanoma.tik reikia sumanumo ir patirties, ax.gif tik neaisku kiek reiktu moketi tokiai auklei g.gif du vaikai ir buities darbai-valgio gaminimas apsitvarkymas lyginimas. g.gif
Atsakyti
tai uz kiek dabar galima tiketis geros aukles Vilniuje tik vaikiuko(1.8) prieziurai,nereikia jokiu gaminimu ar plovimu,pilnai darbo dienai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 13 liepos 2010 - 16:47
QUOTE(vetruze @ 2010 07 13, 17:45)
tai uz kiek dabar galima tiketis geros aukles Vilniuje tik vaikiuko(1.8) prieziurai,nereikia jokiu gaminimu ar plovimu,pilnai darbo dienai?

diena 40-50 litu 4u.gif
Atsakyti
Kiek dabar kainuoja valandinė auklė Vilniuje?, kelias valandas per diena vienas vaikas iki 1 metų amziaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2010 07 13, 21:51)
Kiek dabar kainuoja valandinė auklė Vilniuje?, kelias valandas per diena vienas vaikas iki 1 metų amziaus g.gif

Vieni moka po 5, kiti po 7-8, įvairiai, bet jei tik po kelias valandas per dieną, tai reiktų daugiau nei po 5 mokėti, kad auklytei ir važiuoti būtų verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 07 13, 17:45)

Šiuo metu, kai ieškojau savo sūneliui, tai apklausiau visas pažįstamas ir drauges Vilniuje..labai įvairiai mamos moka..mažiausiai 800-900, daugiausia 1500 Lt/mėn. vien už vaiko priežiūrą pilną darbo dieną (ne mažiau 10 val. kasdien)
Mūsų auklytė gaudavo ankstesnėje šeimoje 900 Lt, mes sutarėm mokėti 1300 Lt/mėn. (ir aišku neskaičiuosiu jau maisto auklei, norės - galės valgyti mūsų maistą), tai ji pati pasakė, kad negalės sėdėti kol vaikas miegos už tokius pinigus (nors aš žmogaus ieškau vien vaiko priežiūrai be jokių papildomų darbų schmoll.gif ). Bet kitąvertus, nemanau, kad mano vaikas nukentės, jei ji iš skalbyklės padžiaus rūbelius ar pravalys vaiko kambario grindis...o kaip mamos? Irgi viską pasidaro ir vaikai nėra 'užmesti' schmoll.gif Nors dėl manęs gali nedaryti nieko, priekaištų nesulauks: gali visą save skirti tik bendravimui su vaiku, o kol vaikas miega - žiūrėti TV, skaityti ir ilsėtis smile.gif
Sakė vaikučiui virdavo tik šviežią maistą, aptvarkydavo žaisliukus, rūbelius, vaiko kambarį, o plius aš dar beveik kasdien mačiau nuostabią auklę - ilgi turiningi pasivaikščiojimai kieme, kiek skirdavo dėmesio, kaip lavindavo, vesdavo į mokyklėlę mažylį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 07 15, 00:34)
Šiuo metu, kai ieškojau savo sūneliui, tai apklausiau visas pažįstamas ir drauges Vilniuje..labai įvairiai mamos moka..mažiausiai 800-900, daugiausia 1500 Lt/mėn. vien už vaiko priežiūrą pilną darbo dieną (ne mažiau 10 val. kasdien)
Mūsų auklytė gaudavo ankstesnėje šeimoje 900 Lt, mes sutarėm mokėti 1300 Lt/mėn. (ir aišku neskaičiuosiu jau maisto auklei, norės - galės valgyti mūsų maistą), tai ji pati pasakė, kad negalės sėdėti kol vaikas miegos už tokius pinigus (nors aš žmogaus ieškau vien vaiko priežiūrai be jokių papildomų darbų schmoll.gif ). Bet kitąvertus, nemanau, kad mano vaikas nukentės, jei ji iš skalbyklės padžiaus rūbelius ar pravalys vaiko kambario grindis...o kaip mamos? Irgi viską pasidaro ir vaikai nėra 'užmesti' schmoll.gif Nors dėl manęs gali nedaryti nieko, priekaištų nesulauks: gali visą save skirti tik bendravimui su vaiku, o kol vaikas miega - žiūrėti TV, skaityti ir ilsėtis smile.gif
Sakė vaikučiui virdavo tik šviežią maistą, aptvarkydavo žaisliukus, rūbelius, vaiko kambarį, o plius aš dar beveik kasdien mačiau nuostabią auklę - ilgi turiningi pasivaikščiojimai kieme, kiek skirdavo dėmesio, kaip lavindavo, vesdavo į mokyklėlę mažylį thumbup.gif

aciu,uz issamu atsakyma,as po truputi dairausi aukles,na,kaina,mazdaug aisku,bet kur rasti patikima zmogu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 17 liepos 2010 - 00:27
QUOTE(vetruze @ 2010 07 15, 09:04)
aciu,uz issamu atsakyma,as po truputi dairausi aukles,na,kaina,mazdaug aisku,bet kur rasti patikima zmogu?

Geriausiai per pazystamus
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 07 15, 09:04)

Sveiki:)
mes irgi ieskome aukles. patikimos. pazistamus jau visus informvome, kad jei kas tures "laisva" gera aukle, kad duotu zinia, kol kas nieko. idomu, ar per Sm galima rasti aukle?
Atsakyti