QUOTE(smaila @ 2010 07 02, 12:53)
o taip, uz menesi!
ash irgi taip manau, kad aukle turetu daugiau funkciju atlikt, bet ji atsisake, motyvuodama , kad vaikas jai "neleidzia atsitraukti"- reikalauja non stop demesio, zodziu, labai blogas vaikas. chia mitas, aishku, tiesiog naudojasi proga, kad ash neturiu kitos isheities, o del likusiu keliu menesiu iki jos kadencijos pabaigos nenoriu stresuot vaiko, pyktis ir keisti aukles.
tiesa ji pati man pasake, kad nera nei kepeja, nei vireja, nei namu tvarkytoja, o vaiku aukle! aj, zinot, moteros, venkite geriau tu "agenturiniu aukliu", nes jos ishkeltos ant pjedestalo ir nebesuvokia realios musu shalies situacijos!
....na va ir isitiknau, kad moku per daug....
QUOTE(smaila @ 2010 07 02, 14:58)
grindis prasiplauna, zinoma, bet nuterlioti langai ir veidrodziai- mano rupestis. vaikas miega peitu apie tris val. tuo metu ji paruoshia shviezius pavakarius- varshketukai ir pan. negamina tik pietu.
shiuo metu jau turim pretendente i aukles. mokesim 5lt uz val.
jei nepaslaptis, o kiek Jus mokesit auklei ? ir kiek val per diena ji darbuosis?
jei aukle atlieka savo darba gerai-lavina vaika, kasien kazko ismoko-yra rezultatai, palieka, namus, kokius rado, pagamina sviezio maistelio, vykdo kitus Jums svarbius reikalavimus-pvz valo dantukus, moko savarankiskumo, tvarkos, mandagumo, manau, kad 1100 lt yra normali alga, nei didele nei maza
bet, tai, ka aprasote tai mokat uz vaiko pasaugojima, o tai ir suo gerai apmokytas padarytu
mano vaikui eina 4 metai, nemanau, kad uz didesni vaika reik maziau moket, nes ji reik mokint, lavint, uzsiimt, per valanda jis paberia n klausimu
, miegot leidziu tik 1,5 val per kuriuos aukle turi laiko atsipust