Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

Gal galite pasakyti kokios kainos aukliu dabar valandiniu ir pastoviu Kaune?
Atsakyti
Aš tai iš savo patirties galiu pasakyt, kad vaikams kartais taip atsibosta žaidimai, žaislai ir t.t., kad žaidimas-kulinarija ar namų tvarkymasis tampa daug įdomesniu smile.gif Ir tai, kad su vaikais kartu tvarkomės, nereiškia, kad auklė skiria dėmesį buičiai, o ne vaikams. Ką daryt, jei man patys vaikai būna sako: aukle, gal galim pažaist švaros misiją?.. biggrin.gif Kartais viską galima suderinti. Nors žinoma aš už tai, kad dėmesys vaikams (susitvarkymas "po savęs" manau turėtų būt suvokiamas kiekvienam, be jokio pasakymo), o namų tvarkymas ar pan tik tada, kai vaikai miega ar tėvai to paprašo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 15 birželio 2010 - 11:03
QUOTE(Tobsita @ 2010 06 15, 12:55)
Aš tai iš savo patirties galiu pasakyt, kad vaikams kartais taip atsibosta žaidimai, žaislai ir t.t., kad žaidimas-kulinarija ar namų tvarkymasis tampa daug įdomesniu smile.gif Ir tai, kad su vaikais kartu tvarkomės, nereiškia, kad auklė skiria dėmesį buičiai, o ne vaikams. Ką daryt, jei man patys vaikai būna sako: aukle, gal galim pažaist švaros misiją?.. biggrin.gif Kartais viską galima suderinti. Nors žinoma aš už tai, kad dėmesys vaikams (susitvarkymas "po savęs" manau turėtų būt suvokiamas kiekvienam, be jokio pasakymo), o namų tvarkymas ar pan tik tada, kai vaikai miega ar tėvai to paprašo.

thumbup.gif Pilnai sutinku!!!!!! Ir gamint kartu jie nori. Ir dulkes valo. Jiems idomu. Atsibosta zaislai. Su keptuvem ir puodais zaidzia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit kas parasyt, kokios valandiniu aukliu kainos Alytuj? smile.gif
Atsakyti
Ieskosimes aukles 2 menesiu vaikui (deja, turesiu dirbti, motinystes atostogose nebusiu). Klausimas - kiek dabar kainuoja aukles uz Vilniaus. Gyvename 15 km nuo Vilniaus (viesas transportas vaziuoja, bet gabaliuka nuo jo paeiti visgi tektu).
Atsakyti
Noreciau pasiteirauti kiek reiketu moketi auklei kuri ateitu viena kita diena pabuti su beveik 8 menesiu vaikuciu, cia butu kelioms valandoms (kokiom max 3val), kol mamate susitvarkys savo reikalus? Reiketu tik pervystyt ir jei jau noretu pavalgidint ir viskas.
Veiksmas butu kaune.
Turiu omenyje kiek reiketu uz ta diena moketi, uz tas 2-3 val?
Atsakyti
QUOTE(Liulia @ 2010 06 07, 00:54)
Tai, va, kad sunus prie jos labai priprates, nepripazista naujo zmogaus  schmoll.gif
Tikras galvos skausmas...

Per savaitę ar dvi vaikas nepripras.Aš pati mažylius pratinausi beveik du mėnesius,iš pradžių buvo ašarų verksmų ir tai po 3 mėnesių bendravimo vienas dar atsisukdavo pažiūrėt kas vežimėlį stumia aš ar mama.Atsiprašau nors čia ne į temą.
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2010 06 16, 13:07)
Ieskosimes aukles 2 menesiu vaikui (deja, turesiu dirbti, motinystes atostogose nebusiu). Klausimas - kiek dabar kainuoja aukles uz Vilniaus. Gyvename 15 km nuo Vilniaus (viesas transportas vaziuoja, bet gabaliuka nuo jo paeiti visgi tektu).

Kaina manau kaip ir Vilniuje, bet atvykimo išlaidas galite apmokėti, jei reikia kokiais mikriukais važiuoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte84 @ 2010 06 16, 14:34)
Noreciau pasiteirauti kiek reiketu moketi auklei kuri ateitu viena kita diena pabuti su beveik 8 menesiu vaikuciu, cia butu kelioms valandoms (kokiom max 3val), kol mamate susitvarkys savo reikalus? Reiketu tik pervystyt ir jei jau noretu pavalgidint ir viskas.
Veiksmas butu kaune.
Turiu omenyje kiek reiketu uz ta diena moketi, uz tas 2-3 val?

Bent Vilniuje už 2 val gaunu 15, už 3 - 20 litų smile.gif tokias kainas sutarėme iš anksto, nes buvo žinoma, kad po tiek laiko ir reikės būti smile.gif
Atsakyti
Patarkite prašau, kieek reikėtų mokėtų už 8-10val per dieną, dvi dienas per savaitę
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 16, 19:27)
Kaina manau kaip ir Vilniuje, bet atvykimo išlaidas galite apmokėti, jei reikia kokiais mikriukais važiuoti smile.gif
Papildyta:
Bent Vilniuje už 2 val gaunu 15, už 3 - 20 litų smile.gif tokias kainas sutarėme iš anksto, nes buvo žinoma, kad po tiek laiko ir reikės būti smile.gif

Aisku, nam es kaune, turetu buti tada pigiau g.gif
O kiek reiketu tada moketi jei reiketu dirbti kiekviena diena po 8-10val t.y. nuo pirmadienio iki penktadienio? Veiksmas kaune. Nereiketu vaikui gaminti, as palikciau jam maistelio, beto bus tada jau 9 menesiuku, tad ir toks maistas butu jam.
Atsakyti
QUOTE(saulyte84 @ 2010 06 16, 21:34)
Aisku, nam es kaune, turetu buti tada pigiau g.gif
O kiek reiketu tada moketi jei reiketu dirbti kiekviena diena po 8-10val t.y. nuo pirmadienio iki penktadienio? Veiksmas kaune. Nereiketu vaikui gaminti, as palikciau jam maistelio, beto bus tada jau 9 menesiuku, tad ir toks maistas butu jam.

manau 5 lt val nes vaikas mazas ir atsakomybe didele.
Atsakyti
QUOTE(panda1 @ 2010 06 16, 21:49)
manau 5 lt val nes vaikas mazas ir atsakomybe didele.

O tai jei vaikas būtų didesnis kiek siūlytumėt? Jau sakyčiau 5 litai vienas iš mažiausių valandinių.. Nebent Kaune kainos labai skiriasi nuo Vilniaus.. rolleyes.gif
Atsakyti