Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(Liulia @ 2010 06 07, 00:54)
Tai, va, kad sunus prie jos labai priprates, nepripazista naujo zmogaus  schmoll.gif
Tikras galvos skausmas...

pripras ir prie kitos. kiek suprantu bandet tik viena aukle anos atostogu metu, pabandykit 2, 3 jei reik 10. jei ji gera, lavina vaika, uzsiima... bet tik netvarkinga ir nelabai supranta, kaip turi elgtis darbe, pakalbekit su ja. mokat nemazai, ne 4 ar 5 lt, kaip dauguma gauna. paaiskinkit, kad reik dirbt, pasakykit, kad irenget namie kameras, jei bijot, kad po pokalbio negera bus vaikui...kaikurios aukles isvis atsisako dirbt tai isgirdusios, nes daro ar ruosias daryt ne ta ka turetu...man asmeniskai butu dzin filmuoja mane ar ne-as juk dirbu saziningai.
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liulia @ 2010 06 07, 00:54)
Tai, va, kad sunus prie jos labai priprates, nepripazista naujo zmogaus  schmoll.gif
Tikras galvos skausmas...

Nelabai tikiu, kad jau jokio kito žmogaus vaikas nepripažins wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 07, 15:52)
Nelabai tikiu, kad jau jokio kito žmogaus vaikas nepripažins wink.gif

Patikekit - tikrai taip. Visa savaite su juo buvo kita aukle (as is darbo tik keliom dienom atsiprasiau), rezultatas - vaikas su ja noriai tik pasivaikscioti i lauka iseidavo, daugiau nieko - nei pamperso keist leido, nei maitinti, apie migdyma nei kalbos nebuvo. Visa sita dariau as ar mano mama, paprasyta pagalbos. Gal ir nuo aukles priklauso, naujoji net nebande prie jo kazkaip labiau prieit, nenori, reiskia nenori. Nenervinam vaiko doh.gif . Atsikankinom visa savaite ir atsisveikinom.
Daugiau nebebandom... dar labai sviezi atsiminimai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liulia @ 2010 06 10, 22:46)
Patikekit - tikrai taip. Visa savaite su juo buvo kita aukle (as is darbo tik keliom dienom atsiprasiau), rezultatas - vaikas su ja noriai tik pasivaikscioti i lauka iseidavo, daugiau nieko - nei pamperso keist leido, nei maitinti, apie migdyma nei kalbos nebuvo. Visa sita dariau as ar mano mama, paprasyta pagalbos. Gal ir nuo aukles priklauso, naujoji net nebande prie jo kazkaip labiau prieit, nenori, reiskia nenori. Nenervinam vaiko  doh.gif . Atsikankinom visa savaite ir atsisveikinom.
Daugiau nebebandom... dar labai sviezi atsiminimai  unsure.gif

Daug kas šiuo sakiniu pasakyta smile.gif
Atsakyti
Noreciau susirasti valandine aukle 3 dienom per savaitye po kokias 2h,kad pabutu su dviem mazais vaikais, vienams beveik 3metukai, o kitam 11 menesiu.
Kazin ar realu susirasti tokiam laikui ir kiek reiketu uz tas 2h sumoket?
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2010 06 12, 13:00)
Noreciau susirasti valandine aukle 3 dienom per savaitye po kokias 2h,kad pabutu su dviem mazais vaikais, vienams beveik 3metukai, o kitam 11 menesiu.
Kazin ar realu susirasti tokiam laikui ir kiek reiketu uz tas 2h sumoket?

Susirasti manau sudėtinga tokiam laikui, nebent žmogus visiškai šalia kažkur gyventų.. nes kitaip kas važiuos per pusę miesto, kad kelias valandas padirbtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 05 25, 20:32)
Kiek gali tikėtis moksleivė už auklės darbą vasarą? Siūlo prižiūrėti dvi mergaites, 3 ir 7 metų už 2lt/val. g.gif

Tai kam dar uz 2lt.,tai jau geriau uz dyka,tai nors bus labdara.Aukle dirbti,tai ne semkes gliaudyti ir spjaudyti.Juk tai atsakingas darbas.Tai geriau tegul eina indu plauti,bus dauk lengviau.
Papildyta:
QUOTE(Dovilemama @ 2010 05 26, 14:38)
Parašykit prašau, kiek mokėtumėt auklei-kaimynei? Pažistu iš matymo, susitikusios pasisveikinam, pasikalbam. Noriu jai pasiūlyti prižiūrėti savo vaiką, nes ketinu pradėti dirbti, kai mažiukui sukaks metukai. Gyvenam Vilniuje.

Koks skirtumas kaimyne ar svetimas zmogus.Kaina manau turetu buti tokia pat.
Siuo metu kiek mano pazystamu samdo aukles moka 6/val.+maitinimas+transporto islaidos.
Papildyta:
QUOTE(Liulia @ 2010 06 04, 17:47)
Oj, kaip jus suprantu - pas mus tas pats, mokam 7.5 Lt/val. Ji pas mus jau virs metu dirba, pradzioje padarydavo daug ka neprasyta - grindis prasluodavo, indus (po saves) isplaudavo, kartais valgyt visiems pagamindavo, buvo tartasi kad ji gamins vaikui, isplaus po jo ir saves indus, zais, lavins, bus lauke, priziures higieniskai (pampersai, ranku plovimas, murzinu rubu pakeitimas). O dabar  doh.gif  - vaikas paaugo, daugiau pats vienas zaidzia, jai daugiau laisvo laiko atsirado -  skaito, filmus paziuri, DVD atsinesa savo paziuret, plepa telefonu istisai. Griztu vakare - namie bardakas, zaislai po visus namus ismetyti, vaikas murzinas (po vakarienes), indu pilna kriaukle. O ji - per 1 min atsisveikina ir islekia (nesvarbu, kad jos darbo laikas dar nesibaige, bet juk mama grizo  blink.gif ) Nu nebezinau - bandem kita aukle (savo atostogu mokamu paleidau), bet irgi ne pyragai -vaikas neprisileido. Tai ir kenciam toliau, visi draugai mane durnina - sako, brauk jai per pinigus. O man baisu pyktis - ji gi su mano vaiku lieka, maza kas jai i galva ateis po nedamoketu pinigu uz nepadarytus darbus.
Matyt, teks dar metus iki darzelio kentet...

Keista nuomone,kad kai vaikas paauga maziau auklei darbo.Juk su didesniu vaiku reikia daugiau uzsiimti.Juk vaikas turi ismokti raides,skaicius,eilerastuku ir t.t.
Tik lengviau tai,kad nereikia nesioti ant ranku.
Atsakyti
ar 5lt./val Vilniuje yra tokie tarifai?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 04, 17:54)
nesąmonė  schmoll.gif  visų pirma pabandykit gražiai pasišnekėti, pasakyti, kad nepatinka ir pan.. O jei nepadės, kam jums dar metus laikyti pas save tokią auklę, kai galite rasti gerą? wink.gif

Mano nuomone.Geriausia aukle gali issirinkti tik pats vaikas.Jeigu aukle neuzsiims su vaiku,tai joks vaikas nenores su ja pasilikti.Jeigu uzsiimsi su vaiku,tai zinoma tvarkymui laiko neliks,tik minimaliam aptvarkymui ,kai vaikas miega.Taip ,kad mamytes,pirmiausia paklauskit pacios saves,ko jus norit,ar aukles vaikui ,ar namu tvarkytojos.
Atsakyti
QUOTE(Sagabona @ 2010 05 14, 19:30)
Vnž viską perskaičiau ir vis tiek man neaišku kokie Kaune valandinės auklės atlyginimai. Aš ieškau auklės prie namų, kad ateitų 1-2 kartus per sav. kai kyla reikalas ir porą valandų per dieną pažiūrėtų 1 metukų dukrytę.
Dabar kalbėjau su viena moteriške, tai ji sakė, kad gaudavo 40 lt. per dieną. 8 val.x 5 lt.
Jei skaičiuoti mano poreikį, tai būtų 8 d. per mėn. po 3 val. vidutiniškai = 24 val. per mėn. Tarkim mokėčiau po 4 Lt. tada išeitų 96 Lt.
Sistema tokia: moku 4 Lt/val. bet nemažiau kaip 10 lt/d. Išeitų, kad jei auklė būna 2 val. tai jai mokėčiau po 5 lt.
Tiktai vat koks reikalas: jei auklė reikalinga dviem valandom, tai darbo jai nebus daug. Vaikas bus pamaitintas, pampersas pakeistas, gali būti, kad mergaitė pramiegos visas tas 2 valandas. O jeigu auklė bus 4 val. tai jai teks ir pavalgydinti, ir pampą pakeisti, ir pamigdyti, ir dar aš norėsiu, kad košės neliktų ant stalo pridrabstyta. 4 val x 4 lt. = 16 lt. Ar sutiks moteris tiek gauti?
Bet 5 lt/val. man atrodo per daug.
Gal pakomentuosit, kaip jums atrodo? Arba išdurninkit, jei visai nesąmonė blush2.gif

Manau sutikti gali tik salia gyvenantis zmogus,ciut judantis.Nes nepamirskit kiek kainuoja transporto islaidos.Jeigu zmogus turi sveikatos dirbti,tai jis ir ieskos uzsidirbti.
Papildyta:
QUOTE(Šeima @ 2010 05 07, 23:18)
Kai gime trecias vaikutis, o antras dar irgi maziukas as ieskojau tokios pagalbininkes, kad kol as maziuka maitinu, su didesniu pabutu, arba jei as peitus darau, tai jinai grindis isplauna ar atvirksciai, tai ilgiausiai aukle isbuvo 8 dienas, kitos pabego po 3-5, nes atseit per sunku. Atlyginima mokejau 1000lt, ir buvo be jokiu sutarciu ir verslo liudijimu, ir tikrai ir prisest, ir kavos isgert, ir zurnala paskaityt sau leisdavo... Tai man susidare ispudis, kad visoms norisi lengvo darbo, arba kai teu nera namie ir gali daryt ka nori  g.gif

Matomai labai jau jus baisus zmogus(atsiprasau uz toki isireiskyma)jeigu nuo jusu taip bega aukles,tikrai tik ne del to ,kad sunku dirbti.O del to ,kad jus aukles turbut neskaitot zmogumi.
Atsakyti
QUOTE(danguole.m @ 2010 02 25, 10:30)
Sutinku!  thumbup.gif Man irgi pasakyta - tik vaikai. Bet man malonu ir maista seimai paruost, ir aptvarkyt. Tap gera, kai grizta teveliai laimingi, be to , mama visa vakara gales praleisti su mazyliais (dvynukai). Tiesiog nusprendziau jai padeti, kap dukrai  blush2.gif .

Nesuprantu,kada seimai maista ruosti,viska tvarkyti?
Juk du vaikai.Reiskias vaikams jokio demesio nera.
Ar migdomuju suduodate,kad visa diena miegotu?
Atsakyti
QUOTE(joanal @ 2010 06 14, 17:32)
Nesuprantu,kada seimai maista ruosti,viska tvarkyti?
Juk du vaikai.Reiskias vaikams jokio demesio nera.
Ar migdomuju suduodate,kad visa diena miegotu?

Nejuokinga. Vaikuciai miega 3 valandas. O siurbiam visi trys, jiems patinka. Ikast norejot? Be reikalo. tongue.gif
Atsakyti