QUOTE(Guvile @ 2010 05 25, 20:32)
Kiek gali tikėtis moksleivė už auklės darbą vasarą? Siūlo prižiūrėti dvi mergaites, 3 ir 7 metų už 2lt/val.
Tai kam dar uz 2lt.,tai jau geriau uz dyka,tai nors bus labdara.Aukle dirbti,tai ne semkes gliaudyti ir spjaudyti.Juk tai atsakingas darbas.Tai geriau tegul eina indu plauti,bus dauk lengviau.
Papildyta:
QUOTE(Dovilemama @ 2010 05 26, 14:38)
Parašykit prašau, kiek mokėtumėt auklei-kaimynei? Pažistu iš matymo, susitikusios pasisveikinam, pasikalbam. Noriu jai pasiūlyti prižiūrėti savo vaiką, nes ketinu pradėti dirbti, kai mažiukui sukaks metukai. Gyvenam Vilniuje.
Koks skirtumas kaimyne ar svetimas zmogus.Kaina manau turetu buti tokia pat.
Siuo metu kiek mano pazystamu samdo aukles moka 6/val.+maitinimas+transporto islaidos.
Papildyta:
QUOTE(Liulia @ 2010 06 04, 17:47)
Oj, kaip jus suprantu - pas mus tas pats, mokam 7.5 Lt/val. Ji pas mus jau virs metu dirba, pradzioje padarydavo daug ka neprasyta - grindis prasluodavo, indus (po saves) isplaudavo, kartais valgyt visiems pagamindavo, buvo tartasi kad ji gamins vaikui, isplaus po jo ir saves indus, zais, lavins, bus lauke, priziures higieniskai (pampersai, ranku plovimas, murzinu rubu pakeitimas). O dabar
- vaikas paaugo, daugiau pats vienas zaidzia, jai daugiau laisvo laiko atsirado - skaito, filmus paziuri, DVD atsinesa savo paziuret, plepa telefonu istisai. Griztu vakare - namie bardakas, zaislai po visus namus ismetyti, vaikas murzinas (po vakarienes), indu pilna kriaukle. O ji - per 1 min atsisveikina ir islekia (nesvarbu, kad jos darbo laikas dar nesibaige, bet juk mama grizo
) Nu nebezinau - bandem kita aukle (savo atostogu mokamu paleidau), bet irgi ne pyragai -vaikas neprisileido. Tai ir kenciam toliau, visi draugai mane durnina - sako, brauk jai per pinigus. O man baisu pyktis - ji gi su mano vaiku lieka, maza kas jai i galva ateis po nedamoketu pinigu uz nepadarytus darbus.
Matyt, teks dar metus iki darzelio kentet...
Keista nuomone,kad kai vaikas paauga maziau auklei darbo.Juk su didesniu vaiku reikia daugiau uzsiimti.Juk vaikas turi ismokti raides,skaicius,eilerastuku ir t.t.
Tik lengviau tai,kad nereikia nesioti ant ranku.