Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

Pritariu Skiautelei, nes joks samdytas žmogus motinos ir tėvo nepakeis. Sporto klubai kai kam svarbiau, nei jų pačių vaikai? Sporto klubams išleisti verta daugiau, nei žmogui, kuris prižiūri jūsų vaikus?
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2010 05 30, 16:34)
Niekada nesamdyčiau pačios. Nesupranti ką namuose galima ir reikia veikti net ir į darbą neinant. Jauna, be gyvenimo patirties ir noro suprasti g.gif

Kaip supratau iš savo darbo patirties,svarbiausia yra kuo daugiau naudos išpešti uz minimalią kainą cool.gif ....Tai nenormalu schmoll.gif Geriau indus plauti Londone,tai zinai,koks tavo darbas....O čia tokia atsakomybė,ir toooookios pareigos,ir tooooooooooooooooooks atlyginimas????? Siaubas blink.gif
Arba geriau jau,dirbti aukle uzsienyje,kur bus vertinamos tavo pastangos su vaikais,bei patirtis....
Papildyta:
QUOTE(ramiai @ 2010 05 30, 16:56)
Pritariu Skiautelei, nes joks samdytas žmogus motinos ir tėvo nepakeis. Sporto klubai kai kam svarbiau, nei jų pačių vaikai? Sporto klubams išleisti verta daugiau, nei žmogui, kuris prižiūri jūsų vaikus?

Išeiti tėvams kazkur reikia,bet reikia suvokt,kad vaikų saugojimas yra ne debesų ganymas...Ir atitinkamai įvertint kito žmogaus darbą,pastangas....O jeigu į auklę tik toks požiūris,koks buvo mano atzvilgiu...T
Papildyta:
QUOTE(laukine kate @ 2010 05 30, 20:20)
Kaip supratau iš savo darbo patirties,svarbiausia yra kuo daugiau naudos išpešti uz minimalią kainą cool.gif ....Tai nenormalu schmoll.gif Geriau indus plauti Londone,tai zinai,koks tavo darbas....O čia tokia atsakomybė,ir toooookios pareigos,ir tooooooooooooooooooks atlyginimas????? Siaubas blink.gif
Arba geriau jau,dirbti aukle uzsienyje,kur bus vertinamos tavo pastangos su vaikais,bei patirtis....
Papildyta:

Išeiti tėvams kazkur reikia,bet reikia suvokt,kad vaikų saugojimas yra ne debesų ganymas...Ir atitinkamai įvertint kito žmogaus darbą,pastangas....O jeigu į auklę tik toks požiūris,koks buvo mano atzvilgiu...Tai neverta net eit į tą šeimą,ir gadintis sau sveikatą....Nes žmonės pastebėjau ,yra neįtikėtinai nagli  blink.gif Pinigų yra viskam,o savo vaiką įkainuoja,kaip kokį šuniuką.....Bet visada atsiras tokių žioplelių kaip aš,kurios nezinodamos kur eina,-eis ir dirbs,uz kelis litus....Nežmoniška ir liūdna.............

Atsakyti
QUOTE(ramiai @ 2010 05 30, 15:56)

cia tai isvs ne i tema ! idomu, kam tai paraset g.gif man ar jai... biggrin.gif ji isvis niekur neina, kiek supratau mirksiukas.gif
uz vaika nieko svarbiau nera. kas jusu vaikus ziuri, kai einat i zmones ? i ligonine, pas ginekologa, stomotologa...? g.gif mano tai aukle, nes daugiau ner kam.
Atsakyti
už litą tik "sidelka" galima pasisamdyt.Ir tai...
jei reikia auklės 7 val per dieną,negi KASDIEN tiek užtrunka pas ginekologę,stomotologę ir t t ?
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 05 30, 22:42)
už litą tik "sidelka" galima pasisamdyt.Ir tai...
jei reikia auklės 7 val per dieną,negi KASDIEN tiek užtrunka pas ginekologę,stomotologę ir t t ?

Aš tai nesuprantu diskusijos esmės smile.gif tėvų reikalas, kur kiek užtrukti, kokius reikalus tvarkyti ir kam jiems reikalinga auklė apskritai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 30, 22:15)
Aš tai nesuprantu diskusijos esmės  smile.gif  tėvų reikalas, kur kiek užtrukti, kokius reikalus tvarkyti ir kam jiems reikalinga auklė apskritai wink.gif

Tikrai tėvai neprivalo auklei atsiskaityti,kur buvo ir ką veikė.Kalbam ne apie tai.
Klausimas apie pagarbą žmogui,kuriam patiki savo brangiausią turtą-vaikus.
Ir ar auklės atlyginimas gali dar sumažėti,jei siūlo 1/1/1 tarifą ?(vaikas/valanda/litas)
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 05 31, 10:39)
Klausimas apie pagarbą žmogui,kuriam patiki savo brangiausią turtą-vaikus.
Ir ar auklės atlyginimas gali dar sumažėti,jei siūlo 1/1/1 tarifą ?(vaikas/valanda/litas)

Na taip, dėl kainos sutinku ir aš.
Atsakyti
nagi mamos, patarkit prasau, kokios kainos vilniuje, jei ieskau valandines aukles, taciau svarbus reikalavimas, kad su vaiku bendrautu anglu kalba? kiek jusu manymu turetu kainuoti valanda? vaikui 3 metai, tuo metu planuoju buti namuose, nieko gaminti, maitinti, migdyti ar ant puodo sodinti nereikia TIK zaisti, nereikalauju ir profesionalaus kalbos mokymo, elementaraus buitinio bendravimo, skaitant knygutes, deliojant deliones ar tiesiog tinginiaujant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2010 06 01, 02:14)
nagi mamos, patarkit prasau, kokios kainos vilniuje, jei ieskau valandines aukles, taciau svarbus reikalavimas, kad su vaiku bendrautu anglu kalba? kiek jusu manymu turetu kainuoti valanda?  vaikui 3 metai, tuo metu planuoju buti namuose, nieko gaminti, maitinti, migdyti ar ant puodo sodinti nereikia TIK zaisti, nereikalauju ir profesionalaus kalbos mokymo, elementaraus buitinio bendravimo, skaitant knygutes, deliojant deliones ar tiesiog tinginiaujant g.gif

nemanau, kad kažkiek jau brangiau, jei normali kaina kokie 5 lt, tai jūsų atveju gal 6-7 g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy* @ 2010 06 02, 06:37)
nemanau, kad kažkiek jau brangiau, jei normali kaina kokie 5 lt, tai jūsų atveju gal 6-7 g.gif  4u.gif

planavau siulyti 7lt, aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2010 06 02, 07:55)
planavau siulyti 7lt, aciu uz patarima  4u.gif

Užtektų įprastos kainos 4u.gif

Vien dėl anglų kalbos (ir net nereikalaujate tobulų gebėjimų ja bendrauti - tik šnekamosios buitinės kalbos) ir kaip pati sakote nieko gaminti, maitinti, migdyti ar ant puodo sodinti nereikia tik žaisti - tikrai užtektų įprastos kainos.
Atsakyti
Turiu klausimuka, nors pati dirbu auklyte smile.gif vaikucio tevai nori, kad vaziuociau kartu i Nida ilsetis, kaip tokiu atveju butu su apmokejimu? Nezinau nei as, nei mama smile.gif gal kam teko susidurti smile.gif
Atsakyti