Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(Guvile @ 2010 05 25, 18:32)
Kiek gali tikėtis moksleivė už auklės darbą vasarą? Siūlo prižiūrėti dvi mergaites, 3 ir 7 metų už 2lt/val. g.gif

koks miestas?
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 05 25, 19:32)
Kiek gali tikėtis moksleivė už auklės darbą vasarą? Siūlo prižiūrėti dvi mergaites, 3 ir 7 metų už 2lt/val. g.gif

Na bent jau 3-4Lt/h... O koks miestas? Gal valandų labai daug gaunasi per dieną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(R'mint @ 2010 05 25, 23:21)
Na bent jau 3-4Lt/h... O koks miestas? Gal valandų labai daug gaunasi per dieną?  g.gif

Na ir kas, kad daug valandu? Kad ir 10, 12?.. Juk maximum virs 20Lt gaunasi. Man 2lt/val atrodo pajuoka blink.gif Bet aisku nesiginciju, gal kitiems ir moket, ir uzdirbt tiek yra normalu ax.gif Bet as tokiu kainu ir siuo metu (kriziniu) negirdziu.
O tai, kad moksleive, tai irgi nematau reikalo moketi maziau g.gif Jei samdosi zmogu dirbti savo vaiku aukle, tai neturetu imponuoti moksleive ar pensininke, o esme buna pasitikejime, atsakomybeje palikti savo vaikus tam zmogui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 25 gegužės 2010 - 21:36
Man čia panašiau ne į darbo, o į praktikos pasiūlymą. Neturi gi patirties moksleivė prižiūrėti vaikus, užtat ir atlyginimas toks, sakyčiau visai normalus. Tik aš tai ant savo vaikų praktikuotis neleisčiau, arba dar tokią darbuotoją ir pačią ne mažiau nei vaikus reiktų prižiūrėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 05 25, 19:32)

Dar tokių nesąmoningų kainų neteko matyti..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 26, 00:05)
Dar tokių nesąmoningų kainų neteko matyti..

Parašykit prašau, kiek mokėtumėt auklei-kaimynei? Pažistu iš matymo, susitikusios pasisveikinam, pasikalbam. Noriu jai pasiūlyti prižiūrėti savo vaiką, nes ketinu pradėti dirbti, kai mažiukui sukaks metukai. Gyvenam Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2010 05 25, 19:53)
koks miestas?

Rajono centras, žodžiu, provincija. Darbas nuo 10 iki 17h. Na, aš pritarčiau nuomonei, kad čia daugiau praktika nei darbas. Bandau ieškotis darbo kitur.
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 05 26, 19:34)
Rajono centras, žodžiu, provincija. Darbas nuo 10 iki 17h. Na, aš pritarčiau nuomonei, kad čia daugiau praktika nei darbas. Bandau ieškotis darbo kitur.

Prašyk,kad pakeltų bent iki 20 Lt už dieną.Kitą vasarą jau galėsi slelbtis kaip auklė su patirtim ir rekomendacijomis.O kiek metų moksleivei? smile.gif
bet jei toks darbo laikas,tai kažkas iš tėvų namie?
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 05 26, 20:54)
Prašyk,kad pakeltų bent iki 20 Lt už dieną.Kitą vasarą jau galėsi slelbtis kaip auklė su patirtim ir rekomendacijomis.O kiek metų moksleivei? smile.gif
bet jei toks darbo laikas,tai kažkas iš tėvų namie?

18 man, dėl tėvų kaip ir neminėjo nieko, kokia tada prasmė samdyti auklę, jei namie sėdi...
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 05 27, 19:27)
18 man, dėl tėvų kaip ir neminėjo nieko, kokia tada prasmė samdyti auklę, jei namie sėdi...

tam, kad buiti, reikalus ir save susitvarkyt galetum, i sporto sale nueit ar kitur, kur su vaiku negali... o su vaiku butu uzsiimama, o ne, kad paskui slankiotu ar kuistusi vienas
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 05 27, 18:27)

Niekada nesamdyčiau pačios. Nesupranti ką namuose galima ir reikia veikti net ir į darbą neinant. Jauna, be gyvenimo patirties ir noro suprasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2010 05 30, 14:34)
Niekada nesamdyčiau pačios. Nesupranti ką namuose galima ir reikia veikti net ir į darbą neinant. Jauna, be gyvenimo patirties ir noro suprasti g.gif

pas jauną merginą geras supratimas-vaikus turi auginti tėvai,o ne samdyti žmonės.
ji bando sąžiningai užsidirbti atostogų metu,tad nereikia aiškinti apie supratimą ir patirtį,nes tie,kurie norėjo samdyti,aiškiai turi patirtį ir supratimą,kaip išnaudoti.
juk siūlo mokėt NET po 1 ! litą už valandą.Nebrangiai įvertina savo vaikus...
Atsakyti