Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(SoJa @ 2010 02 16, 12:17)
Apie koki cia mistini lavinima Jus kalbat  g.gif
Ar Jus vaikysteje lavino? Gal guvernantes kokias turejot ? As net darzelio nelankiau, mane augino Mociute, kuri puse dienos prasimelsdavo  doh.gif taip, kad vienintelis dalykas, kurio ismokino buvo poteriai  biggrin.gif Nu ir nieko zinokit, issilavinau pati, net mokslini laipsni turiu.

lotuliukas.gif geras va čia tai teisybė biggrin.gif
Iš ties, jai auklė lavina vaiką tai tikrai labai didelis pliusas, tačiau jai ne tai ir nematau problemos, juk vaikai turi mus tėvus, ir kol nelanko darželių mokyklų tai yra mūsų problema o ne auklės. Visai kas kitai jai už vaiko lavinimą auklei mokama ir tai nėra tas pats kas mokestis už vaiko priežiūrą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2010 02 16, 20:24)
Na, neteisingai interpretavot smile.gif
Turiu omenyje, kad maitinimas NE PRIEVOLE.
As jau atsakiau smile.gif

Tai aisku,kad ne.As irgi sutinku,kad ne prievole.

Noriu pasakyt,kad as nepriestarauju,kad aukle pas mus valgytu (valgydavo),man labai apgailetinai atrodytu,jei ji nestusi savo sumustinius.Nu tegu valgo pas mus.

Yra seimu,kur aiskiai aptaria,kad ju maisto nevalgys.Tai va cia man truputi nefaina butu.Neisivaizduoju.

Taigi gamina aukle valgyt,ypac,kai vaikai paauga,verda visai seimai tinkancia sriuba,ar kepa ten kokius blynus,tai kaip ten gali nevalgyt kartu g.gif
Nezinau.Man butu nesmagu.

Nors gal buna ivairiu ir tu aukliu,kad elgiasi kazkaip ne taip.Mums taip nepasitaike.
Abieju vyresniu vaiku aukles buvo fainos,draugiskos ir isdirbo pas mus ilgai.
Atsakyti
Ai, mes mokame 1000 Lt per menesi, taciau labai patenkinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rakile @ 2010 02 18, 16:52)
Ai, mes mokame 1000 Lt per menesi, taciau labai patenkinti  mirksiukas.gif

4u.gif Koks miestas?
Atsakyti
zinot ka MAMOS, nezinot kaip issidirbinet, aukle juk ir zmogus ir jei jus elgsities zmogiskai manau ji atasakys tuo paciu,bet kai priziuri vaika, padarai valgyt, isvalai grindis ir dar nukasi kieme sniega ir aciu nesulauki, manau tai per daug g.gif

be to jei seimai gamini maista ir paciai nepavalgyt , na zinot per didelis naglumas tevu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukrecij@: 18 vasario 2010 - 18:06
QUOTE(Lukrecij@ @ 2010 02 18, 18:04)
zinot ka MAMOS, nezinot kaip issidirbinet, aukle juk ir zmogus ir jei jus elgsities zmogiskai manau ji atasakys tuo paciu,bet kai priziuri vaika, padarai valgyt, isvalai grindis ir dar nukasi kieme sniega ir aciu nesulauki, manau tai per daug g.gif

be to jei seimai gamini maista ir paciai nepavalgyt , na zinot per didelis naglumas tevu blink.gif

Paskaiciau ankstesnius postus - ir neatrodo man, kad kazkas issidirbineja g.gif
Zmoniskas elgesys visame kame turi buti. O del maisto - susitarimo reikalas manyciau.
Jei mama vakare nusikalus grizta ir dar ruosia valgyt, kad kt diena aukle turetu, tai nzn ar cia normalu. As bevelyciau, kad aukle budama su vaiku pasiruostu ir pavalgytu, Ir nepykciau, jei pvz ir seimai kokios sriubos isvirtu.
Kita vertus - siais laikais maitinima reiktu iskaiciuoti i atlygi- neapsimeskim, kad nesuprantam, suaugusio zmogaus maitinimas kelis kartus per diena ne lita ir ne du kainuoja. Taigi, jei susitaria del didesnio atlygio, manau normalu, jei aukle savo valgi atsinesa, arba priesingai.
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2010 02 18, 20:04)

O jūs nekaskit to sniego,ir tiek...
Aš ir šį tą nuveikiu,kas neįeina į mano pareigas....Bet manęs niekas neverčia,ir dėkingumo nelaukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sienna @ 2010 02 18, 20:39)
Paskaiciau ankstesnius postus - ir neatrodo man, kad kazkas issidirbineja g.gif
Zmoniskas elgesys visame kame turi buti. O del maisto - susitarimo reikalas manyciau.
Jei mama vakare nusikalus grizta ir dar ruosia valgyt, kad kt diena aukle turetu, tai nzn ar cia normalu. As bevelyciau, kad aukle budama su vaiku pasiruostu ir pavalgytu, Ir nepykciau, jei pvz ir seimai kokios sriubos isvirtu.
Kita vertus - siais laikais maitinima reiktu iskaiciuoti i atlygi- neapsimeskim, kad nesuprantam, suaugusio zmogaus maitinimas kelis kartus per diena ne lita ir ne du kainuoja. Taigi, jei susitaria del didesnio atlygio, manau normalu, jei aukle savo valgi atsinesa, arba priesingai.

Kai kurie suaugę valgo labai nedaug...Bet dėl to maisto klausimo,-turėtų galiot abipusio susitarimo principas...Kad abipusiškai būtų gerai 4u.gif Man gerai ir uztenka sumuštinio ir obuolio+jogurto per dieną...Ir be to,ne viską galiu valgyt...O šeimai vakarienę galėčiau padaryt,kol vaikelis miegotų smile.gif Jeigu būtų toks pageidavimas....
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2010 02 18, 18:04)

O Jūs esat įpareigota tai daryti g.gif Jei tai darot savo noru - nėra reikalo pykti mirksiukas.gif Va, jei reikalautų ir nemokėtų - tada kitas reikalas.
Atsakyti
4u.gif Pasiklausinėjus nemazai zmonių,suzinojau,kad auklės uzmokestis Marijampolėje - 4 Lt.uz valandą.
Atsakyti
Bet tai tik teoriškai,ko gero unsure.gif ...
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar kitą sumą mokate auklei bandomuoju laikotarpiu, kai ji su vaiku dar būna ne viena, o su, pvz., viena močiučių?
Atsakyti