QUOTE(AusraR @ 2010 02 07, 23:04)
oho kaip idomu
ar tai reiskia kad kol aukle pietauja, vaikai lieka be prieziuros?? o gal tai reiskia, kad mamyte ar tetukas tuo metu turi grizti is darbo ir isleisti auklyte pietu
Nuo vieno kraštutinumo iki kito...
Aš pati, jei žinau, kad dirbsiu ne daug valandų, tai atsinešu, kokių obuolių, jogurto ar dar ko nors panašaus ir visada savo "pietumis" pasidalinu su mažyliais, tačiau jei dirbu 8val ir daugiau valgau šeimos maistą, mama visad palieka ir liepia valgyt. Kartais vyresnėlei liepia pačiai pasidaryt ir man padaryt, tačiau beveik niekada šito neprireikia.
Kita vertus, nesuprantu, kas nutiks vaikui, jei jis 15min pažais vienas, kol auklė papietaus?
QUOTE(St.Rasa @ 2010 02 08, 00:08)
Sveikos mamytes,
o gal nepriklauso aukles maitint kai ji dirba 8 valandas kaip jus tai sprendziat
O gal jūs pabandykit dirbti 8val nevalgiusi
QUOTE(dista @ 2010 02 09, 15:07)
1.prieš naujus užsiprašė 200 lt, kad jai kompensuotume nuolatinį ... (kai pradėjo dirbti, davėme 200 lt ir sakėm, jei bus viskas ok,
gal ir vėliau kažkiek kompensuosim)...tačiau paaiškėjo (pati sapsakė), kad tuos pinigus išleido maistui
2.tačiau visuomet vėluoja min 15 min,
3.išeiti tai skuba, nesvarbu, ar aš grįžusi nusirengiau, ar ne... v
1.
O iki tol kol pas jus nedirbo pirkdavo nuolatinį, ar ne? Prieš man pradedant dirbti, mama pasiūlė apmokėti mano mėnesinį bilietą, gal tai man būtų ir naudinga, nu bet palaukit, juk reikia ir žmogiškumo turėt. Pasakiau, kad nereikia, nes iki pradėdama dirbti pas juos aš pirkdavau nuolatinį, taip, kad tai nėra su darbu atsiradusios išlaidos.
2. Ir jūs tai toleruojat? Kaip ir į bet kokį kitą darbą, taip ir į šitą vėluoti negalima.
3. Aš pradedu rengtis išėjimui, tik tada, kai mam pasako, kad jau metas, nes jie mane nuveža iki stotelės. Visada palaukiu, kol mama nusirengia, papasakoju, ką nuveikėm per dieną, ką valgėm ir pan.
Man neįdomu, kas Tu esi, ar kaip čia patekai, - aš noriu žinoti, ar stovėsi su manimi liepsnos centre, ir neatsitrauksi atatupstas. Man neįdomu, kur, ką ir su kuo Tu esi studijavęs. Aš noriu žinoti, kas palaiko Tave iš vidaus, kai visa kita atkrenta. Aš noriu žinoti, ar tu gali būti vienas pats su savimi, ir ar tu iš tiesų mėgsti draugiją, kurią palaikai pats sau tuštumos akimirkomis.