QUOTE(vaival @ 2010 02 04, 09:47)
Vaikai dar ir patys pažaidžia, nereikia juk apsikabinus visą laiką būti. Be to maži vaikai miega po 2 - 3 val (tai gi per 1 val sutvarkyti tikrai galima).
Darbuose taip pat reikia dirbti už 2 ar 3, o atlygis tai vienas. Reikia taikytis prie rinkos.
Paskutinius trejus metus atlygio nekeitėm kaip mokėjom 1200/ mėn taip ir mokam. Dabar kai suserga vidurinysis, tai reikia pabūti su dviem vaikais (tačiau jie žaidžia tarpusavyje). Nematau jokios bėdos.
Mano saugomas mažiukas miega pusvalandį
O žiūrint ką jūs vadinate sutvarkymu?Aš vaiko kambaryje išvalau grindis,dulkes...Nes toks vaizdas,kad niekas ten nieko nevalo
Bandziau valyt ir kitas patalpas,bet beprasmiška ir bereikalinga,nes visi vaikšto su batais
Ir visiems viskas švaru.Na,bet suaugusius žmones mokyt higienos ,-esu per mazai kvalifikuota
Kai berniukas uzmiega,susiplaunu indus,aptvarkau zaislus,nurenku išdziūvusius skalbinius...Vaiko drabuzėlius ir kita,skalbiau rankomis,kol nušalo išmirkus oda
Pasakiau,kad daugiau neskalbsiu.Nes man tepalai ir vaistai kainavo lygiai tiek,kiek uzdirbu per savaitę....Apie ką aš čia???....Na,dar kai miega leliukas nukarpau nagučius.Ne kasdien,bet bent 2 kartus savaitėje....
Na,gal ir nereikia apsikabinus būti vyresnio vaiko,bet 8 mėnesių mazylis tikrai reikalauja daug dėmesio,ir vienas pabūna labai trumpai
1200 litų,man būtų fantastinė suma
Aš negaunu nei pusės...Kvailą ir bažnyčioj muša
,-pati kalta....
Papildyta:
QUOTE(Blueta @ 2010 02 04, 14:41)
Butent,kad galima
Niekas ten nenukencia,jei vaikui miegant pietu miega,padarysit jam valgyt tuo metu,o ne sildysit tevu palikta maista .Tik va idomu,kada ta mama valgyt jam padaryt speja is vakaro,gryzus po darbo?ar tada jau vaiko nera namie kai ji gamina?
ar ji nepavargsta darbe,o po darbo gamindama kitai dienai,nes aukle "nespes",nes jai reikia tik su vaiku uzssimt ir ji lavint
Baikit juokus.Mesciau as tokia aukle lauk,jei ji net valgyt vaikui padaryt nespeja,o tik ji "lavina".
As nekalbu apie namu ruosa.Padaryt mazyliui valgyt kol jis miega nera jokia namu ruosa.Mano nuomone tai ieina i aukles pareigas. Jeigu nėra uzkrautos kitos pareigos,tai valgio darymas normalus reiškinys...
Turejau vyresniems vaikams aukles,ir viena ir kita isdirbo pas mane po 4 metus,kol leidau i darza.Padarydavo vaikui valgyt,prispausdavo sulciu,islygindavo vaiko rubelius,sutvarkydavo jo zaislus ir naudojamus daiktus.
Puikiai viska spejo ir buvo patenkintos.
Beje,joms valgyt palikdavau as,nes gamindavau seimai is vakaro,tai sau jos pasisildydavo.Laikiau tai savo pareiga palikt zmogui pietus,kad nereiktu sumustiniu valgyt.Va,va o aš valgau sumuštinius,savo atsineštus,žinoma
O kad leliukui negamintų maisto---3 paroms,aš jau ne kartą sakiau
,nes gi nesveika... O vaikui ner ko sildinet,tegu isverda sviezio maisto.
Papildyta:
Niekaip nesupratau,suspedavot jus ten ka ar ne
Suspėdavau aš viską...Ir dabar suspėju...Tiesiog norėjau ,kad išsirutuliotų diskusija
Ir būtų išsakyta kuo daugiau nuomonių
Papildyta:
QUOTE(laukine kate @ 2010 02 05, 21:04)
Mano saugomas mažiukas miega pusvalandį
O žiūrint ką jūs vadinate sutvarkymu?Aš vaiko kambaryje išvalau grindis,dulkes...Nes toks vaizdas,kad niekas ten nieko nevalo
Bandziau valyt ir kitas patalpas,bet beprasmiška ir bereikalinga,nes visi vaikšto su batais
Ir visiems viskas švaru.Na,bet suaugusius žmones mokyt higienos ,-esu per mazai kvalifikuota
Kai berniukas uzmiega,susiplaunu indus,aptvarkau zaislus,nurenku išdziūvusius skalbinius...Vaiko drabuzėlius ir kita,skalbiau rankomis,kol nušalo išmirkus oda
Pasakiau,kad daugiau neskalbsiu.Nes man tepalai ir vaistai kainavo lygiai tiek,kiek uzdirbu per savaitę....Apie ką aš čia???....Na,dar kai miega leliukas nukarpau nagučius.Ne kasdien,bet bent 2 kartus savaitėje....
Na,gal ir nereikia apsikabinus būti vyresnio vaiko,bet 8 mėnesių mazylis tikrai reikalauja daug dėmesio,ir vienas pabūna labai trumpai
1200 litų,man būtų fantastinė suma
Aš negaunu nei pusės...Kvailą ir bažnyčioj muša
,-pati kalta....
Papildyta:
Suspėdavau aš viską...Ir dabar suspėju...Tiesiog norėjau ,kad išsirutuliotų diskusija
Ir būtų išsakyta kuo daugiau nuomonių
Oi,kazkaip negerai įsiterpiau su savo sakiniais į Jūsų tekstą...Negraziai padariau,atleiskit
O pataisyt ar ištrint nemoku...