QUOTE(laukine kate @ 2010 02 04, 00:59)
Suspėt galima daug ką...Bet
Butent,kad galima
Niekas ten nenukencia,jei vaikui miegant pietu miega,padarysit jam valgyt tuo metu,o ne sildysit tevu palikta maista .Tik va idomu,kada ta mama valgyt jam padaryt speja is vakaro,gryzus po darbo?ar tada jau vaiko nera namie kai ji gamina?
ar ji nepavargsta darbe,o po darbo gamindama kitai dienai,nes aukle "nespes",nes jai reikia tik su vaiku uzssimt ir ji lavint
Baikit juokus.Mesciau as tokia aukle lauk,jei ji net valgyt vaikui padaryt nespeja,o tik ji "lavina".
QUOTE(Leksa @ 2010 02 04, 10:37)
Aisku, kad suspeja. Ir jos save vadina tobulom mamom, o va jei aukles ir
namu ruosa uzsiima ir vaika priziuri, tai paskui internete raso, kad su vaiku neuzsiima ir nieko jo nemoko. O jei dar vaikas susizeidzia auklei priziurint, tai jau tada aukle tikra pabaisa, kur jo akys buvo, visai vaiku nesirupina ir t.t.
As nekalbu apie namu ruosa.Padaryt mazyliui valgyt kol jis miega nera jokia namu ruosa.Mano nuomone tai ieina i aukles pareigas.
Turejau vyresniems vaikams aukles,ir viena ir kita isdirbo pas mane po 4 metus,kol leidau i darza.Padarydavo vaikui valgyt,prispausdavo sulciu,islygindavo vaiko rubelius,sutvarkydavo jo zaislus ir naudojamus daiktus.
Puikiai viska spejo ir buvo patenkintos.
Beje,joms valgyt palikdavau as,nes gamindavau seimai is vakaro,tai sau jos pasisildydavo.Laikiau tai savo pareiga palikt zmogui pietus,kad nereiktu sumustiniu valgyt.O vaikui ner ko sildinet,tegu isverda sviezio maisto.
Papildyta:
QUOTE(laukine kate @ 2010 02 03, 23:46)
Niekaip nesuprantu,kaip galima uziimt namų ruošos darbais,ir pilnavertiškai prižiūrėt vaiką
QUOTE(laukine kate @ 2010 02 04, 00:59)
...Aš suspėdavau viską....IR LABAI DĖL TO GAILIUOSI....
Niekaip nesupratau,suspedavot jus ten ka ar ne