Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės alga visuose Lietuvos miestuose

QUOTE(Egle0906 @ 2010 01 29, 14:31)
tokiu kainu nera, aukles, nerasinekite nesamoniu, 6 lt ir maista gamina seimai, ir vaika lavina visapusiskai,+kuras, ir tai vln skaitosi geras atlyginimas, mano namu tvarkytoja is aukliu agenturos, sako jei moka 6 lt tai super, kitoms net menesiniu neapmoka bilietu

na, nezinau, nes 6 lt uz visus tokius darbus tikrai mano manymu, mazi pinigai, as pati tai speju suktis, bet kai palieku auklei vaikiukus, tai stengiuosi, kad ji tik butu su vaikais, nes jos gan judrios, tik spek nusisukt, o ponia didele nesu, kad prasyciau ir valgyt daryt ir namus tvarkyt. as moku 5 lt uz val, cia sakiuose, bet tokios kainos pas mus senokai jau, viena mama veda pas aukle vaika, tai moka 4 lt, jos namuose, b et tai ji darosi viska ka jei reikia ir neaisku, kiek to demesio gauna vaikas, o kai moki tik uz tai, kad vaikus ziuretum, tai pati matau, kad ta laika ji su jomis ir prabuna, matau rezultatus kiekvienos dienos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes smile.gif Skaitinejau visa tema, bet radau tik informacija apie valandiniu aukliu kainas, t.y. kai aukles reikia nepilna diena. O kokios dabar kainos, jeigu aukle dirba visa darbo diena kasdien?
Labai idomu smile.gif Laukiu Jusu patarimu ir naujienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2010 01 29, 17:53)
Sveikos, mamytes smile.gif  Skaitinejau visa tema, bet radau tik informacija apie valandiniu aukliu kainas, t.y. kai aukles reikia nepilna diena. O kokios dabar kainos, jeigu aukle dirba visa darbo diena kasdien?
Labai idomu  smile.gif  Laukiu Jusu patarimu ir naujienu  smile.gif

Tiesa, mane domintu kainos Kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2010 01 29, 20:43)
Tiesa, mane domintu kainos Kaune  smile.gif

Na, jau rasiau - moku 50lt per diena uz 8 darbo valandas, Kiek zinau, panasiai tiek moka ir uz 10 valandu. Kai kurios mano pazistamos turi aukles pilna darbo diena ir per menesi moka 500-700 lt, bet sitos aukles susirastos per skelbimus, t.y. be patikimu rekomendaciju. Jei aukle "perimama is kitu ranku", kiek zinau, mokama apie 8000-1000. Namudinis darzelis 700-800 ir daugiau. Va tokios kainos, kurias as pati suzinojau per paskutini menesi, nes pati ieskojau namudinio darzelio, tai tuo paciu paaiskejo ir aukliu kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine kate @ 2010 01 23, 22:33)
Marijampolė čia....
Vasarą ir rudenį priziūrėjau 3 metų berniukąTai mano darbas buvo būtent---priziūrėt vaikutį,pašildyt maistą.nereikalavo iš manęs jokių uzsiėmimų,bet man pačiai patikdavo skaityt jam knygutes,statyt pilis,piešt,skaičiukus zaisdami mokindavomės,spalvas ir t.t. Mokėdavo 4 lt.uz valandą,Ir visiems buvo gerai..Bet nuo lapkričio mėn.vaikutį pradėjo vest į darzelį

O čia situacija kiek keblesnė,ir manau kad ilgai ten neišbūsiu...Nes viskam vadovauja močiutė,namie...Leliuko tėvas išvaziuoja ryte,o mama aplamai uzsieny dirba...tai aš su ta bobule jau pavargau ginčytis.Jau neturiu sveikatos..O ginčytis reikia kasdien.Dėl kilogramo krakmolo ant kūdikio uzpakaliuko,dėl maisto..Kad varškės neprišertų,kurios galiojimas jau 2 savaitės pasibaigęs.... blink.gif  blink.gif  blink.gif Dėl zaislų....Nemanau kad 8 mėn leliukui uztenka barškučių ir kelių pliušinių zaislų su kuriais miega blink.gif Na per tas 2 savaites pamačiau,ko nebuvau mačius....Kad vaiką reikia valgydint kas 4 valandos.O jis net 3 val.neišbūna be maisto,verkia kaip mušamas verysad.gif Vienu zodziu,---aš jau geriu vaistus,nes ne mano nervams,kovot su vėjo malūnais....Buvo dienų,kad nuėjus nėra iš ko padaryt vaikui nei vaisių tyrės,o mišinuko neduoda dieną,košės tik kartą dienoj..Vaikutis baisiai valgus...Nemaniau,kad būna tokių nesąmonių,kad nuėjus dabot vaikelio,dar reikia sukt galvą,ką čia jam dabar padavus valgyt??? blink.gif  blink.gif  blink.gif Močiutė išeina pirkt maisto...sako- ''tuoj grįšiu'''... grįzta po 2 valandų..o vaikas alkanas verksnoja,tai padarau košelės,skirtos 4 mėn.kūdikiams....Tai būnu nesuprasta,dėl savivaliavimo....O ausytės verysad.gif Jau nugydziau,uz ausyčių buvo oda sutrūkus,ir geltonas sluoksnis,kazko...? tai per kelis kartus išvaliau,ir uzgydziau bephanten tepalu...O ta boba sako --- nesikišk,nieko niekur nebuvo išutę blink.gif Man liezuvis neapsiverčia kitaip ją vadint...Kojų nagai leliuko,-nebuvau tokio ilgio mačius....Nesu Motina Teresė,bet nervai nelaiko jau man....Nunešiau kelis zaislus,knygučių,tai boba pakavojo kad vaikas neuzsigautų g.gif ...Aš '''apšalus'''...Ir be zodzių....Namai nėra koks girtuoklynas,ir neatrodo,kad labai skurstantys zmonės....išeisiu nuo kitos sav.nes negaliu ziūrėt į tokias nesąmones....man tai košmarai g.gif

jei tokia situacija siulyciau labai rimtai pasikalbet su teveliu ir paaiskint kaip yra, aisku nereikia bartis, galima kalbet pagarbiai, bet jau cia ta sena boba perlenkia lazda, matomai visai anuko nemyli, maciau visokiu mmociuciu, su viena puikiai bendradarbiavom, nes buvo ne vienas vaikas ir vieno zmogaus buvo per mazai,teko buti ir su kita, lb kritiskai i viska ziurejo ir nuteikinejo tevus kaip jai norejosi, bet niekad nebuvo nesutarimu del vaiko higienos ir maisto, bet cia jau perzengtos ribos, o manau jei tevelis nieko nezinos, tai nesvarbu kiek bus aukliu ir kaip daznai jos keisis KENTES vaikas, jei imanoma susisiekit su vaiko mama, cia labai rimtas reikalas, nebijokit kalbet su tevais o ta sena boba naglai statylit i vieta, manau po pokalbio su teveliu turetu situacija pasikeist, bet reikia tiesiog rodyt kur issutes vaikas, ka daret ir kokius priekaistus konkreciai gavot sekmes
Atsakyti
Sveikos,
Reiktu jusu nuomones ir patarimo. Ieskome aukles, tariames su viena. Reiktu priziureti 6 men kudiki, 10 val per diena air atlikti tik su vaiku susijusius darbus (prieziura, ejimas i lauka, prausimas, koses virimas, puodu po maisto ir zaislu susitvarkymas). Taip pat dar rutime 3.5 metu dvynius, juos reiktu priziureti kartu ligos atveju, kai nevedam i darza. Aukle -kaimyne per gatve, tad papildomu islaidu ir laiko del atvykimo nera.

Kaip manote, kiek reiktu moketi pinigeliu? Galvoju 800-1000 pastovus atlygis, plius 20 lt/dienai, kai bus dvyniai namie. Tai max alga, jei visa menesi butu didieji namie 1200-1400 lt. Kaip manot ar pakanka? Ir kokia bazine alga galiu siukyti -800 ar 1000???

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2010 01 30, 13:33)
Sveikos,
Reiktu jusu nuomones ir patarimo. Ieskome aukles, tariames su viena. Reiktu priziureti 6 men kudiki, 10 val per diena air atlikti tik su vaiku susijusius darbus (prieziura, ejimas i lauka, prausimas, koses virimas, puodu po maisto ir zaislu susitvarkymas). Taip pat dar rutime 3.5 metu dvynius, juos reiktu priziureti kartu ligos atveju, kai nevedam i darza. Aukle -kaimyne per gatve, tad papildomu islaidu ir laiko del atvykimo nera.

Kaip manote, kiek reiktu moketi pinigeliu? Galvoju 800-1000 pastovus atlygis, plius 20 lt/dienai, kai bus dvyniai namie. Tai max alga, jei visa menesi butu didieji namie 1200-1400 lt. Kaip manot ar pakanka? Ir kokia bazine alga galiu siukyti -800 ar 1000???

Aciu.

manau 5 lt uz val su kudikiu per akis, o kai bus dvyniai namuos, mokekite kokius 7-8 lt uz visus vaikucius, as taip daryciau, as asmeniskai moku 5 lt uz val uz abi mergytes, bet musu aukle valandine ne visai darbo dienai, tad ir uzmokestis jos didesnis, kad per menesi nors 400 uzdirbtu, nes ji jau 2 metai pas mus, o ziema toks laikas, kai nera labai daug reikalu, tad nutarem per menesi 400 ir jei daugiau tai daugiau uzsidirba
Atsakyti
Na, su visais vaikais ir gautusi 70 lt/dienai. Tai sakote 1000 plius uz dvynius??
Atsakyti
na tai 1000 daug, mano sakau uz 5 su dviem buna, paskaiciuokit, 50 lt uz leliu*5*4 sav, o kai ta diena dvyniai namuose buna mokekit 7-8 lt uz val uz visus, nezinau kiek cia gaunasi per menesi, uz leliu tai manau gautusi 1000 kazkur, jei 10 val po 5 lt, o kiek dvyniai bus manuose tiek ir mokesite
Atsakyti
QUOTE(noriuvasaros @ 2010 01 29, 22:03)
Na, jau rasiau - moku 50lt per diena uz 8 darbo valandas, Kiek zinau, panasiai tiek moka ir uz 10 valandu. Kai kurios mano pazistamos turi aukles pilna darbo diena ir per menesi moka 500-700 lt, bet sitos aukles susirastos per skelbimus, t.y. be patikimu rekomendaciju. Jei aukle "perimama is kitu ranku", kiek zinau, mokama apie 8000-1000. Namudinis darzelis 700-800 ir daugiau. Va tokios kainos, kurias as pati suzinojau per paskutini menesi, nes pati ieskojau namudinio darzelio, tai tuo paciu paaiskejo ir aukliu kainos  smile.gif

Aisku. Aciu uz informacija smile.gif
Atsakyti
Laba,kazin kokios kainos Marijampoleje?noreciau susirasti auklyte,nors keliom valandom per savaite,bet kazin ar kas nores? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

nutariau ir as pasisakyti. Musu auklyte pas mus dirba jau vienerius metus. Priziuri musu beveik 2 metuku dukryte. Auklei mokame menesine 1200 lt alga, taip pat vasara isleidome menesi apmokamu atostogu, pries Kaledas 2 savaites mokamu atostogu. Aukle be galo gera, myli vaika, moka uzsiimti. Kol vaikas miega - ji pagamina pietus. Kadangi mergyte miega 2-3 valandas, aukle dar turi laiko pailseti. Niekada po saves nepalieka nesutvarkytu zaislu ar neplautu indu. Namu ruosa, rubais ir visa kita uzsiimu pati. Dirba nuo 9 iki 18 val.
Si menesi sulauksime antrojo vaikelio ir kuri laika busiu pati namuose, taciau keletui valandu per savaite ketinu palikti ir mazyli. Norisi ir iki parduotuves, grozio salono nulekti smile.gif Kaip manote, kaip tokiu atveju, kiek primoketi auklytei, kad ir ji nesijaustu nuskriausta? Gal yra mamyciu turinciu panasia situacija, t.y. kiek padidindavote alga, gimus antrajam mazyliui?
P.s. savo auklyte suradau per SM, parekomendavo viena mamyte. Ir ji mums tiko puikiai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti