Marijampolė čia....
Vasarą ir rudenį priziūrėjau 3 metų berniukąTai mano darbas buvo būtent---priziūrėt vaikutį,pašildyt maistą.nereikalavo iš manęs jokių uzsiėmimų,bet man pačiai patikdavo skaityt jam knygutes,statyt pilis,piešt,skaičiukus zaisdami mokindavomės,spalvas ir t.t. Mokėdavo 4 lt.uz valandą,Ir visiems buvo gerai..Bet nuo lapkričio mėn.vaikutį pradėjo vest į darzelį
O čia situacija kiek keblesnė,ir manau kad ilgai ten neišbūsiu...Nes viskam vadovauja močiutė,namie...Leliuko tėvas išvaziuoja ryte,o mama aplamai uzsieny dirba...tai aš su ta bobule jau pavargau ginčytis.Jau neturiu sveikatos..O ginčytis reikia kasdien.Dėl kilogramo krakmolo ant kūdikio uzpakaliuko,dėl maisto..Kad varškės neprišertų,kurios galiojimas jau 2 savaitės pasibaigęs....
Dėl zaislų....Nemanau kad 8 mėn leliukui uztenka barškučių ir kelių pliušinių zaislų su kuriais miega
Na per tas 2 savaites pamačiau,ko nebuvau mačius....Kad vaiką reikia valgydint kas 4 valandos.O jis net 3 val.neišbūna be maisto,verkia kaip mušamas
Vienu zodziu,---aš jau geriu vaistus,nes ne mano nervams,kovot su vėjo malūnais....Buvo dienų,kad nuėjus nėra iš ko padaryt vaikui nei vaisių tyrės,o mišinuko neduoda dieną,košės tik kartą dienoj..Vaikutis baisiai valgus...Nemaniau,kad būna tokių nesąmonių,kad nuėjus dabot vaikelio,dar reikia sukt galvą,ką čia jam dabar padavus valgyt???
Močiutė išeina pirkt maisto...sako- ''tuoj grįšiu'''... grįzta po 2 valandų..o vaikas alkanas verksnoja,tai padarau košelės,skirtos 4 mėn.kūdikiams....Tai būnu nesuprasta,dėl savivaliavimo....O ausytės
Jau nugydziau,uz ausyčių buvo oda sutrūkus,ir geltonas sluoksnis,kazko...? tai per kelis kartus išvaliau,ir uzgydziau bephanten tepalu...O ta boba sako --- nesikišk,nieko niekur nebuvo išutę
Man liezuvis neapsiverčia kitaip ją vadint...Kojų nagai leliuko,-nebuvau tokio ilgio mačius....Nesu Motina Teresė,bet nervai nelaiko jau man....Nunešiau kelis zaislus,knygučių,tai boba pakavojo kad vaikas neuzsigautų
...Aš '''apšalus'''...Ir be zodzių....Namai nėra koks girtuoklynas,ir neatrodo,kad labai skurstantys zmonės....išeisiu nuo kitos sav.nes negaliu ziūrėt į tokias nesąmones....man tai košmarai
jei tokia situacija siulyciau labai rimtai pasikalbet su teveliu ir paaiskint kaip yra, aisku nereikia bartis, galima kalbet pagarbiai, bet jau cia ta sena boba perlenkia lazda, matomai visai anuko nemyli, maciau visokiu mmociuciu, su viena puikiai bendradarbiavom, nes buvo ne vienas vaikas ir vieno zmogaus buvo per mazai,teko buti ir su kita, lb kritiskai i viska ziurejo ir nuteikinejo tevus kaip jai norejosi, bet niekad nebuvo nesutarimu del vaiko higienos ir maisto, bet cia jau perzengtos ribos, o manau jei tevelis nieko nezinos, tai nesvarbu kiek bus aukliu ir kaip daznai jos keisis KENTES vaikas, jei imanoma susisiekit su vaiko mama, cia labai rimtas reikalas, nebijokit kalbet su tevais o ta sena boba naglai statylit i vieta, manau po pokalbio su teveliu turetu situacija pasikeist, bet reikia tiesiog rodyt kur issutes vaikas, ka daret ir kokius priekaistus konkreciai gavot sekmes