Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos papuosalai

QUOTE(cccitrin @ 2010 08 11, 12:35)
kiek pirmasis komplektukas kainuoja?
Papildyta:

Gal galima suzinoti komplektuko - sampano purslai, debesu pataluos  kaina?
Papildyta:
kur perkate gelytes i plaukus?

Jums reikia segamu i plaukus su spilkute gelyciu? blush2.gif Ale papuosaliuku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2010 08 11, 13:21)
Jums reikia segamu i plaukus su spilkute gelyciu? blush2.gif Ale papuosaliuku? blush2.gif

Taip butent tokiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2010 08 11, 17:39)
Taip butent tokiu smile.gif

As pati tokiu ieskojau ir visai netycia aptikau, akropolyje (vilniuje) yra priauginamu plauku kioskelis (nezinau kaip jie ten vadinasi) po vaziuojanciais ale laiptais i ermitaza, ten netpliese kika yra, tai va ten ir man kainos pasirode normalios, vienos gelytes kaina nuo 3 lituku mirksiukas.gif Ieskojau suradau, bet jau nebereikia pirktis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2010 08 11, 17:31)
As pati tokiu ieskojau ir visai netycia aptikau, akropolyje (vilniuje) yra priauginamu plauku kioskelis (nezinau kaip jie ten vadinasi) po vaziuojanciais ale laiptais i ermitaza, ten netpliese kika yra, tai va ten ir man kainos pasirode normalios, vienos gelytes kaina nuo 3 lituku mirksiukas.gif Ieskojau suradau, bet jau nebereikia pirktis lotuliukas.gif

Vadinasi BALTIC HAIR 4u.gif
Atsakyti
puikiai atrodo plaukuciuose thumbup.gif
user posted image

http://public.fotki.com/juju66/
Atsakyti
Buvau pasipuošusi tik šiais vienetiniais auskarais, puoštais swarovski kristalais

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2010 08 13, 11:45)
Buvau pasipuošusi tik šiais vienetiniais auskarais, puoštais swarovski kristalais

user posted image

lb grazus auskariukai thumbup.gif
Atsakyti
kazin ar egzistuoja siais laikais 'vienetiniai' gaminiai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 08 13, 12:43)
kazin ar egzistuoja siais laikais 'vienetiniai' gaminiai..  g.gif

Tikrai egzistuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
na matau, kad vardiniai auskarai, bet manau pasaulyje tokiu tikrai pilna lotuliukas.gif na cia tik siaip pamastymas, kad laabai sunku amatininkams siais laikais sukurti kazka originalaus ir vienetinio..siaip labai grazus auskariukai, vien todel, kad ne tie standartiniai ax.gif
Atsakyti
kur tokiu gelyciu galima gauti i plaukus? g.gif
kiek tas komplektelis http://public.fotki....1-modified.html
Atsakyti
Sveikos.
Ilgi auskariukai.
user posted image
Atsakyti