Niu aš savo papuošalus irgi pasidariau, kad ir iš "popsinių" karoliukų - perliukų ir swarovskių, bet antrų tokių nesu mačiusi
QUOTE(Olita @ 2010 08 03, 11:49)
labai grazus, jeigu nepaslaptis kokia kaina siu?
QUOTE(naujokas998 @ 2010 08 09, 21:50)
Na as pasidariau kas man patiko ir manau tiko, kai nufotkinsiu ikelsiu foto
papuosalas ne suknele, visoms jie tinka
Oi, ir as buvau prisiziurejusi internete visokiu papuosaliuku, su kristaliukais, su perliukais.Jau masciau prasyti, kad kas suvertu. O paskui viena diena prabudau ir nusprendziau, kad noriu kazko labai kuklaus. Kad papuoslai manes neuzgoztu . Tad nusipirkau paprastus sidabrinius lasiukus su svarovskio akmenukais ir iki siol nesigailiu savo pasirinkimu.
Stai taip atrode. Gal ir per kukliai, bet man labai patiko
QUOTE(Dovile787 @ 2010 08 10, 16:52)
Oi, ir as buvau prisiziurejusi internete visokiu papuosaliuku, su kristaliukais, su perliukais.Jau masciau prasyti, kad kas suvertu. O paskui viena diena prabudau ir nusprendziau, kad noriu kazko labai kuklaus. Kad papuoslai manes neuzgoztu . Tad nusipirkau paprastus sidabrinius lasiukus su svarovskio akmenukais ir iki siol nesigailiu savo pasirinkimu.
na cia lb is toli matosi papuosaliukai, bet man tai cia viskas skoningai ir graziai. nera jokiu blizguciu ir man tai lb grazu
Aciu, gaila, bet ten kur nuotraukos is arti, matosi tik auskariukai, arba tik kaklo pakabukas, nes veidu kur nors pasisukusi.Fotografas dare daugiau reportazines nuotraukas, tai visu savo grozybiu atskirai specialiai nefotkinom
Stai cia auskariukus fotografavau pati pries vestuves.Pakabukas lygiai toks pats kaip ilgoji auskariuku dalis.
Stai cia auskariukus fotografavau pati pries vestuves.Pakabukas lygiai toks pats kaip ilgoji auskariuku dalis.
Dovile787 na labai gražiai atrodei o dar berniukas koks fainas
dailiai atrodet bet as negaliu nepabumbeti ant tokiu auskaru gamintoju na nejau sunku istiesinti pirmojo auskaro kilpele
Aciu merginos uz komplimentus. O Mazgelis tikrai teisus del tos kilpeles.Norejom patys siek tiek patiesinti, bet iskilo gresme visai nulauzt, tai palikom kaip yra. Kadangi tada tai buvo vienintelis variantas parduotuveje, teko pirkt toki koks yra nes labai jau jis man prilipo.
ir teisingai padaret, kad netiesinot
QUOTE(Olita @ 2010 08 03, 11:49)
Prieš mėnesį vienai nuotakai gaminau štai tokius:
O per vakar-šiandien pagaliau pasidariau ir sau:
O per vakar-šiandien pagaliau pasidariau ir sau:
kiek pirmasis komplektukas kainuoja?
Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2010 07 26, 22:43)
Mano nuomone, jaunoji turi būti patenkinta savimi. Ir jeigu jai taip yra gražu, reiškia taip ir turi būti
Dariau ir kitokius, dėvėjo tik auskarus
Dariau ir kitokius, dėvėjo tik auskarus
Gal galima suzinoti komplektuko - sampano purslai, debesu pataluos kaina?
Papildyta:
kur perkate gelytes i plaukus?