QUOTE(flixe @ 2010 07 29, 16:10)
Merginos, pasiūlykite papuošalus prie lengvai krintančios graikiško stiliaus suknelės. Nieko neišsirenku
as prie graikiskos suknytes dejausi masyvius auskarus ir kuklia apyranke jei nori pamatyt, parasyk i az
QUOTE(juodauoga @ 2010 07 29, 19:21)
Dariau papuošalą Nuotakai * Meilės ir svajonių keliais * naudojau tik natūralius perlus ir nėrinius. Nuotaka atrodė nepaprastai gražiai...
grazus ir idomus darbelis bet man asmeniskai tokie dirbiniai nelb patinka
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 28, 12:45)
bet kas zn, kad ten tikri deimatai? nes ant ju juk neparasytas "DEIMANTAS". tad man nera jokio skirtumo ar tas svarofskis ar paprastas stiklas idetas tik kaip sakote, viskas remiasp kaina
na, as irgi busiu ala su deimanatais, man jie graziausiai atrodo prie visiskai baltos sunkeles, tik pagalvojau, kad zinos, jog ne deimantai, nes tokio dydzio deimantu nebuna, na, nebet muziejuose arba milijonieriu namuose
QUOTE(Monikela @ 2010 07 30, 21:44)
na, as irgi busiu ala su deimanatais, man jie graziausiai atrodo prie visiskai baltos sunkeles, tik pagalvojau, kad zinos, jog ne deimantai, nes tokio dydzio deimantu nebuna, na, nebet muziejuose arba milijonieriu namuose
maziausiai sukit galva ar tikiras ar ne, ka kiti gavos. svarbiausiai jums grazu ir viskas
QUOTE(juodauoga @ 2010 07 29, 18:21)
Labai įdomus papuošalas, nuotakai labai tiko prie suknelės.
QUOTE(juodauoga @ 2010 07 29, 18:21)
Dariau papuošalą Nuotakai * Meilės ir svajonių keliais * naudojau tik natūralius perlus ir nėrinius. Nuotaka atrodė nepaprastai gražiai...
Nuotraukų gavau nemažai, užsisakančioms papuošalą - daugiau nuotraukų parodysiu asmeniškai, o čia idedu tik kelias jaunosios nuotraukas:
Pavyzdys, pagal kurį dariau:
Nuotraukų gavau nemažai, užsisakančioms papuošalą - daugiau nuotraukų parodysiu asmeniškai, o čia idedu tik kelias jaunosios nuotraukas:
Pavyzdys, pagal kurį dariau:
Labai labai gražu ir orginalu (aišku aš taip pat tikriausiai nesidėčiau, bet čia jau mano problema )
Prieš mėnesį vienai nuotakai gaminau štai tokius:
O per vakar-šiandien pagaliau pasidariau ir sau:
QUOTE(Olita @ 2010 08 03, 11:49)
Prieš mėnesį vienai nuotakai gaminau štai tokius:
Pirmieji man per daug apkrayti, o antrieji tai