Dar tokį komplektuką dariau
QUOTE(Aruna @ 2010 07 25, 21:47)
Šis tikrai labai gražus Kažko panašaus norėčiau
QUOTE(maye @ 2010 07 25, 10:52)
merginos perziurejau Jusu papauosalus, kitu darbelius, tikrai ispudingi ir as galvoju kazka panasaus uzsisakyti, bet mane domina kaineles, kad nepermokeciau
gal kuri uzsisakynejo, mane domintu auskariuku vien kaina
gal kuri uzsisakynejo, mane domintu auskariuku vien kaina
Siaip tokie auskarai, kaip arunos pavyzdyje, tik tas vienas didysis burbulas kainuoja 30 Lt. Merginos veria is manodrabuziai.lt Ir darbo kokybe nenusileidzia. Su apyranke is 5 burbulu komplektuko kaina - 80 Lt. Domejausi
QUOTE(Aruna @ 2010 07 25, 23:47)
Komplektelis labai grazus ...bet didieji perlai nelygus.....kazin jie nebrokuoti ?
jei butu lygus, butu padaryti is plastmases cia turetu buti uzauginti..
QUOTE(Mazgelis @ 2010 07 26, 09:06)
jei butu lygus, butu padaryti is plastmases cia turetu buti uzauginti..
TAi yra stikliniai perlai, šampano spalvos- specialiai tokios formos- visi vienodi .
QUOTE(Aruna @ 2010 07 26, 10:29)
TAi yra stikliniai perlai, šampano spalvos- specialiai tokios formos- visi vienodi .
cia kalba eina apie tuos didziuosius.. kad tie apvalus 'stikliniai' perlai, tai as zinau..
QUOTE(Mazgelis @ 2010 07 26, 10:46)
cia kalba eina apie tuos didziuosius.. kad tie apvalus 'stikliniai' perlai, tai as zinau..
Tai apie didžiuosius ir rašiau Nes jei jie būtų , kad ir auginti, tai tokio dydžio atitinkamai nemažai kainuotų
QUOTE(Aruna @ 2010 07 26, 18:12)
Tai apie didžiuosius ir rašiau Nes jei jie būtų , kad ir auginti, tai tokio dydžio atitinkamai nemažai kainuotų
Kur tokiu perlu galima nusipirkti ? ir kaip jie, butent tokios formos, vadinasi ? ...
QUOTE(*Kleo* @ 2010 07 26, 19:25)
man asmeniskai tai visko per daug... ir tiara, ir auksarai, ir apyranke, ir kolje... reikejo pasirinkti kazka 2.. pzv auskarai ir apyranke, arba tiara ir apyranka..
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 26, 18:32)
man asmeniskai tai visko per daug... ir tiara, ir auksarai, ir apyranke, ir kolje... reikejo pasirinkti kazka 2.. pzv auskarai ir apyranke, arba tiara ir apyranka..
Man asmeniskai taip pat perkrauta atrodo