grozis nerealus , super...
Ačiū labai
Sveikos merginos,
labai gražių darbelių yra temoje....ir aš šį tą sukūriau
Turėjau perliukų, kristaliukų ir štai kas gavosi.....
Darbeliai nauji - parduodami.
Auskarai "Vestuvinės gėlės".
Rankų darbo vienetiniai auksarai: ryžiniai perlai, kristalai.
Ryžinių perliukų vėrinys: ryžiniai perlai, kristalai.
Rankų darbo auskarai : 8x6mm kristalai, 6 mm stikliniai perlai.
Prabuoto sidabro 925 auskarų aselės.Ilgis ~ 7,2cm (be aselės).
Rankų darbo vienetiniai auskarai: 4 - 6 mm stikliniai perliukai sidabruotos detalės. Sidabruoti kabliukai.
Ilgis ~ 3,7cm (be kabliuko).
Sagė plaukams "Perliukų ir kristalų sukūrys"
Bella:
Rankų darbo apyrankė : 8 mm kristalai, 4 mm swarovski kristaliukai,
6 mm stikliniai perlai. Aukso spalvos detalės.
Ilgis ~ 16.5 cm (be užsegimo).
Tinka 17,2 cm riešui.
Bella auskarai:
Rankų darbo auskarai:
4 mm swarovski kristaliukai,6 mm kristaliukai.
Aukso spalvos detalės.
Ilgis ~ 4 cm (be kabliuko).
Gal būt rasite, kas miela .
labai gražių darbelių yra temoje....ir aš šį tą sukūriau
Turėjau perliukų, kristaliukų ir štai kas gavosi.....
Darbeliai nauji - parduodami.
Auskarai "Vestuvinės gėlės".
Rankų darbo vienetiniai auksarai: ryžiniai perlai, kristalai.
Ryžinių perliukų vėrinys: ryžiniai perlai, kristalai.
Rankų darbo auskarai : 8x6mm kristalai, 6 mm stikliniai perlai.
Prabuoto sidabro 925 auskarų aselės.Ilgis ~ 7,2cm (be aselės).
Rankų darbo vienetiniai auskarai: 4 - 6 mm stikliniai perliukai sidabruotos detalės. Sidabruoti kabliukai.
Ilgis ~ 3,7cm (be kabliuko).
Sagė plaukams "Perliukų ir kristalų sukūrys"
Bella:
Rankų darbo apyrankė : 8 mm kristalai, 4 mm swarovski kristaliukai,
6 mm stikliniai perlai. Aukso spalvos detalės.
Ilgis ~ 16.5 cm (be užsegimo).
Tinka 17,2 cm riešui.
Bella auskarai:
Rankų darbo auskarai:
4 mm swarovski kristaliukai,6 mm kristaliukai.
Aukso spalvos detalės.
Ilgis ~ 4 cm (be kabliuko).
Gal būt rasite, kas miela .
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 05 05, 15:13)
Na nezinau kaip yra is tikruju, negaliu tvirtinti, bet mano nuomone, pas mus yra paprasto stiklo kristalai, tiesiog jie nugludinti graziai, bet ne tikri swarovskiai swarovskiais kiek zinau prekiauja tik kelios parduotuves, tai palyginus su kitais, spindesys ir isvaizda tikrai skiriasi.
Yra tokiu pardaveju kurios stikliukus pardavineja kaip swarovskius,
na bent is kur as juos perku tai 100% tikri swarovskiu kristaliukai tiesiai is gamyklos
QUOTE(Tigrine007 @ 2010 06 08, 23:37)
Yra tokiu pardaveju kurios stikliukus pardavineja kaip swarovskius,
na bent is kur as juos perku tai 100% tikri swarovskiu kristaliukai tiesiai is gamyklos
Aš kiek susidariau su šitais visų mėgiamais svarovskiais, tai žinau tiek, kad tikrasis svarovskis paprastam mirtingajam nelabai įkandamas kainos atžvilgiu
Tad taip pat laikausi anksčiau išsakytos merginos nuomonės, kad už eilinę kainą pas mus pardavinėjami tik eiliniai blizgūs stikliukai Tikri svarovskiai tikrai kainuoja labai brangiai.
QUOTE(rugiu_gele @ 2010 06 09, 10:36)
Aš kiek susidariau su šitais visų mėgiamais svarovskiais, tai žinau tiek, kad tikrasis svarovskis paprastam mirtingajam nelabai įkandamas kainos atžvilgiu
Tad taip pat laikausi anksčiau išsakytos merginos nuomonės, kad už eilinę kainą pas mus pardavinėjami tik eiliniai blizgūs stikliukai Tikri svarovskiai tikrai kainuoja labai brangiai.
čia oficiali swarovskių parduotuvė kainos nurodytos pakuotėms, jie vienetais neparduoda, tai populiariausio 4 mm bikoniuko kaina 6 eurocentų nesiekia, jums tai neįkandama?
QUOTE(rugiu_gele @ 2010 06 09, 10:36)
Ikandamas swarovskio kristaliukas
Juvelyrinese parduodami lygiai tokie patys swarovskiu kristaliukai kaip mes juos pacios perkam ir gaminam papuosaliukus
Sveikutes
Pagaliau ir as turiu savo nuostabiuosius papuosaliukus. Na mazdaug panasus kur Avaria paskelbus. Man padare Viktorija.info Tai idealiai padare tokius kokiu norejo ir dar pakonsultavo, nes taip pasiziurejau pirkti tai jie labai brangiai kainuotu. Nes visgi tie balti, tai is sidabriniu detaliu. Taip ir kaklo veryni toki kuklu dariausi, kad butu kazkiek panasus su auskarais, bet tie auskarai tiesiog gaunasi pagrindinis akcentais ir daugiau prie ju nieko nereik derinti
Pagaliau ir as turiu savo nuostabiuosius papuosaliukus. Na mazdaug panasus kur Avaria paskelbus. Man padare Viktorija.info Tai idealiai padare tokius kokiu norejo ir dar pakonsultavo, nes taip pasiziurejau pirkti tai jie labai brangiai kainuotu. Nes visgi tie balti, tai is sidabriniu detaliu. Taip ir kaklo veryni toki kuklu dariausi, kad butu kazkiek panasus su auskarais, bet tie auskarai tiesiog gaunasi pagrindinis akcentais ir daugiau prie ju nieko nereik derinti
noriu ir as jums savo auskariukus parodyt, visai netiketai uztikau ir labai jais patenkinta esu
QUOTE(as-erika @ 2010 06 10, 13:00)
noriu ir as jums savo auskariukus parodyt, visai netiketai uztikau ir labai jais patenkinta esu
lb graziai atrodo tas kristoliukas apacioj
QUOTE(as-erika @ 2010 06 10, 11:00)
Dailuciai