QUOTE(Odora @ 2010 05 07, 20:16)
forget pagaliau kazkas parase, kaip is tikro yra
as tai isvis puse akies esu skaiciusi, kad kristole ir svarovskiuose yra svino priemaisu, del ko nereiketu, kad tokie papuosalai prie kuno liestusi, na gal neapsitoksinsi, bet gero neprideda, dabar svarovskiu gerbejos gales mane uzkapoti
beje turiu vienus auskarelius su svarovskiais tais "tikraisiais" "firminiais" na graziai blizga stikliukai, bet pati nepirkciau uz tokia kaina
as tai isvis puse akies esu skaiciusi, kad kristole ir svarovskiuose yra svino priemaisu, del ko nereiketu, kad tokie papuosalai prie kuno liestusi, na gal neapsitoksinsi, bet gero neprideda, dabar svarovskiu gerbejos gales mane uzkapoti
beje turiu vienus auskarelius su svarovskiais tais "tikraisiais" "firminiais" na graziai blizga stikliukai, bet pati nepirkciau uz tokia kaina
taip krištolas nuo paprasto stiklo skiriasi tuo, kad jame yra daug švino, nuo jo stiklas pasidaro minkštesnis, lengviau šlifuojasi. Svarovskio, krištolinės vazos ir televizoriaus kineskopo stiklai yra visiškai vienodos sudėties Pasakyme, kad reikėtų vengti nešioti prie kūno racijos yra, nes švinas pakankamai nuodingas.
Aš nusprendžiau daryti kažką tokio, tik su oranžinias karoliukais
Žinau žinau, sakysit nevestuviška
bet mano nerta suknelė irgi nelabai vestuviška. Prie jos tiks tik apyrankė, nes kaklas uždaras.